שלום לכולם ושאלה

• פותח הנושא ymz
  • פורסם בתאריך

ymz

New member
שלום לכולם ושאלה

הגיע לידיי חפישת טארוט,(אין לי כל ידע וניסיון בתחום) התחלתי לערבב את הקלפים במטרה להכיר ותוך כידי העירבוב נפחו מהחפישה השמש ואס המטבעות. יש לזה משמעות? אם כן אשמח אם תפרטו מה המשמעות. תודה ושבוע טוב לכולם.

אני תמיד מייחסת חשיבות לקלפים הנופלים

לי בחפיסה קשה לי לאמר את המשמעות המדויקת, אבל אני מקבלת אותם כמעין מסר/חיזוק/בניה/התמקדמות בפריסה כשלעצמה.

ymz

New member
תודה ושאלה נוספת

כפי שציינתי קודם אני חסרת ניסיון בנושא, אבל כשראיתי את הקלפים שנפלו הרגשתי כאילו קיבלתי ברכה/אור ירוק להמשיך להתנסות. השאלה האם בטארוט אפשר לסמוך על תחושבת בטן אישיות או שצריך ללכת "לפי הספר"?

הגדולה של קורא טוב בקלפים היא השימוש שלו

באינטואיציה, תחושת הבטן נפלא שיש תחושה, כדאי לחזק זאת ולהמשיך את הלמידה בתיבול אינטואיציה. אס המטבעות וקלף השמש אכן כמו נותנים חיזוק וברכה להמשיך ולהתנסות אחד מביא את הפוטנציאל השני מביא את המימוש אכן כך ייופי של אינטואיציה :)

שלום פורום טארוט ../images/Emo24.gif../images/Emo176.gif../images/Emo181.gif

אני מחליפה את "הכוהנת הגדולה" בגלריה שלי, ציור שציירה עבורי מאיה לרמן, בנוסח פרי מכחולי. שמו המלא הוא "הכוהנת הגדולה יושבת על החוף בסיני ומתבוננת בזריחת הירח המלא", שאותו ציירתי אני, בהשראת ציורה של מאיה.

kikona126

New member
אהבתי את הציור!

אם היה לי כישרון ציור הייתי מציירת את הכהנת בצורה כזו שהרקע הוא אפלולי (עם בהירות (אותיות בהירות) , לא יודעת להסביר) ועל הקלף יש רק 2 פנים אחד שרואים בצורה מובהקת והשני שמסתתר מאחורה בצורה כזו שהוא מרוח על הצבע של הרקע... (אופס זאת התמונה שאני רוצה לספר שלי
) אבל הציור הזה ששמת, יש בו משהו שמושך אותי, עדיין לא יכולה להגדיר מה... משהו בשילוב של השחור הכחול והלבן... מדהים!

וואו יפעת, התמונה מרהיבה!

איזו עוצמה, אהבתי מאוד כדאי להגדיל את התמונה ובכך להתרשם יותר. מרהיב!

תודה ממי. המקור הוא כמובן גדול, על הקיר

אצלי בבית. פשוט צילמתי את התמונה (ואני לא צלמת גדולה), ועוד במצלמה אופטית, כי אין לי דיגיטלית, ואח"כ סרקו לי אותה, כי גם אין לי סורק. מאוד פרימיטיבי. את מוזמנת לבוא לראות את האורגינל. חופש עכשיו, את לא יורדת דרומית לקסטינה מתישהו??

ועוד משהו - איפה הגלריות? אני לא זוכרת או

שהם שינו את מקומם? רציתי להוסיף את הציור אבל לא מצאתי איך. תודה.

היום קוראים לזה אלבומים :)

אנחנו מתקדמים יו נו מסתבר וכן, אני יורדת דרומית דרומית בקרוב מאוד, אהיה איתך בקשר!!

רמז מסויים שאני מקבלת לתשובה על שאלה

היא כשאני מוציאה את החפיסה מהשקית, והקלף שנגלה אלי ראשון, כשהם הפוכים,,,, תמידישאחד גלוי, הוא זה שרומז לי על מה הולכים לשאול הפעם ??? או מה התשובה תהיה

למעלה