שלום לכולם וערב טוב!!!

אדמונד

New member
שלום לכולם וערב טוב!!!

מישהו אולי יכול להסביר לי איך אני יכול להעלות ניגונים לפורום. בתודה, אדמונד

יכול להסביר לך, ר´ אדמונד

רק מה אני עושה. ייתכנו שיטות נוספות, אותן אשמח לשמוע. ראשית, יש להפריד בין קובץ קולי הנמצא בתיקיה, אצלך במחשב,לבין קישור אינטרנט. לצורך העלאת ניגון מתיקיה, עליך להצטייד, ב"שרת אינטרנט" אשר אליו תבוא ההפניה לחברי הפורום ל´הורדת השיר´. שרתים כאלה, ישנם, גם בחינם. אני עצמי מחפש שרת כזה. אולי, איש הרוח, יוכל לעזור בהבאת פרטים נוספים. אוסיף, שישנם, סוגי קבצים, האסורים, עלפ פי תקנות הפורומים בתפוז. עליהם ירחיב איש הרוח ברצותו. באשר להבאת קישור אינטרנט, העניין קצת יותר פשוט. אם כי מצריך מיומנות מסויימת. שליטה בפונקציות, העתק/ הדבק. ( copy/paste ) והדבקת קישור אינטרנט בפורום. אם תאמר לי, מה ברצונך להביא, קובץ או קישור, אסביר את הטכניקה, לאחר קבלת תשובתך.

ברשות חברי היקרים../images/Emo13.gif

אני אוסיף קצת על הדברים הנכונים שכתב חברינו בן אהרון. נחלק את זה לשני חלקים. למי שקורא אנגלית בצורה שוטפת,יש הרבה אתרים שמאפשרים נפח אחסון ברמה של החל מ10 מגה וכלה ב40 ויותר.בחינם. ניתן להכנס לגוגל, לבצע שם חיפוש ולהגיע לאתרים. אתרים בעברית יש שניים.אני ממליץ על וואלה,על השני נכתוב בהמשך.והנה ההוראות. תכנסו לוואלה ,תפתחו שם תיבת אימייל בחינם. יחד עם התיבה תקבלו "מזוודה" שיכולה להכיל 10 מ"ב שזה הרבה מאוד! במזוודה יש לכם אפשרות לפתוח תיקיות,אתם יכולים להגדיר את התיקיה "ציבורי" או " פרטי". נניח שאתם מעונינים להכניס קובץ MP3 ולפרסם אותו ולהביא אותו לכאן. פשוט פותחים תיקיה שם. מגדירים אותה "ציבורי" מעלים שם את הקובץ. למטה תהיה לכם כתובת שאותה תעתיקו כלינק ו..הקובץ מוכן להשמעה לכל דכפין
את "שיר המעלות" העלתי מתיקיה כזאת בוואלה. גם בנענע ניתן לפתוח אתר אישי ולהעלות קבצים בחינם! הבעיה היא ששם זה רק 5 מ"ב וקבצי MP3 לא תמיד עולים שם כמו שצריך. מומלץ יותר להעלות משם קבצי MIDI. אין ממה להתבייש! מי שרוצה לנסות את האפשרויות שהעלתי מוזמן לעשות זאת ובמידה והוא נתקל בבעיה אני אשמח לעזור לו

הופ,הופ,הופ...

אמחייע!! יישר כוח בן אהרון
אוייש
נגמר הניגון, לא נורא נעלה אותו שוב...
מומלץ!!!

למעלה