שלום לכולם וסקר

שלום לכולם וסקר

קוראים לי דביר,אני בן 17 מנתניה. חולה על היפ הופ ועל טאליב קוואלי בפרט,אוהב מאד גם את מיסי אליוט,אאוטקסט,דן די אוטמייטור ,דה מול סקנרז,אייס קיוב וקיי.אר.אס וואן. אני שומע גם את עסק שחור(פעם הייתי שומע כל שבוע אבל קצת עבר לי) את מומי לוי ואת שי וסאבלימינל. איזה תוכנית רדיו לדעתכם היא מספר אחת ? 1.אורי ומג´יק ברשת 2.קוואמי ולירון בגלגלעצ 3.שי וסאב במעבדה 4.מומי לוי אם יש תוכניות ששכחתי זה בגלל שאני לא מכיר יותר.

RunNGun

New member
קוומי ולירון בגלגלצ

היתה ונשארה מספר אחד אבישי

למה אתם לא עונים ?

אולי כי אתם מפחדים כי אם תגידו אחד או שניים לא יזמינו אותחם לעשות פריסטיל במעבדה או בעסק ?

EmGee

New member
ללא ספק:

עסק שחור תמיד תהיה מספר 1 ואם מדברים על סקרים אז מתי הסקר למעלה יוחלף?

multi

New member
כמה סיבות אפשריות

1.הסקר של התוכנית המועדפת הוא שחוק ומעצבן 2. לאנשים נמאס להשוות בין דברים, כל אחד בפני 3. אנשים אוהבים את כל התכניות

למולטיזר

1.אני לא ראיתי כאן סקר כזה 2.מהו סקר אם לא השוואה בן יכולות ובן איכות ובן טעם 3.אוהבים אני יודע אבל השאלה מה אוהבים יותר

MooN aka asdfgh

New member
מומי לוי והעסק הכי טובות!

מרוצה? יופי, עכשיו תשתוק ותפסיק לשאול לאלות מעצבנות!!!

multi

New member
היו הרבה סקרים כאלה בעבר

ואישית אני לא רואה צורך להשקיע זמן ולהחליט איזה תוכנית אני הכי אוהב כי אני גם לא שומע את כולם באופן קבוע, אולי רק את העסק. ובכלל יש לי את התאוריה שהשוואה בין דברים רק גוררת לדברים רעים כל דבר בפני עצמו ואפשר להנות מהכל ביחד

Dr.Drek

New member
בורות בורות בורות?!?!??!?

אני מדלג מעל בורות ומוציא מהבועות... אבל כאן אני מדבר על בורות ולא בורות... בורות שלי... מתי ובאיזה יום משודרת התוכנית של סאב ושי במעבדה? (אני רק יודע שזה 102FM ) ושמעתי את זה כמה פעמים בלי לזכור מתי... :( כמו כן, הרביעיה איפה הם משדרים???ומתי? ואיך? ולמה? כן כן...עכשיו תלקו אותי.

חתול חמוד

תראה,כל אחת מהתוכניות עושה את עבודתה נאמנה. כל תוכנית היא בעלת סגנון שונה וכל אחת מהן באה מאהבה ובאהבה. אני חושב שאנשי הפורום מקבלים מכל תוכנית משהו שונה ובגלל זה קשה להם להשוות. ואני אומר :חומוס הולך מצוין עם פול ועם בצל,חומוס טעעעים בצל טעעעעים ופול טעעעעים אבל ביחד הם קומבינה טעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעימה יותר ! ולכן כבוד ענק למומי,כבוד ענק לשי ולסאב,כבוד ענק לברמוסים וכבוד ענק לתותחים מהצפון,לכולנו יש מקום וכולנו אחד.

G-Ruff

New member
בואנה מישהו מנתניה ובגיל שלי???

אחרית הימים! קורה משהו בעיר הפשע והרשע...
ועוד טעם טוב בהיפהופ! פששש יפה בנאדם תקשר איתי או משהו אייסיקיו 48335792 ובקשר לסקר, אישית אני מעדיף את המעבדה.

למעלה