שלום לכולם ונעים מאוד!

שיוואנה

New member
שלום לכולם ונעים מאוד!

רציי לשאול על החדר של הבת שלי: הכניסה לחדר מכיוון דרום. ממול הדלת על קיר צפוני חלון וחלון נוסף למערב. המיטה על הקיר המערבי ראש לצפון ורגליים לדרום. היר אוהבת צבעים: אדום, ורוד וסגול. הקירות בצע שמפניה מאוד בהיר. ארון בצבע לבן על קיר מזרח. אני רוצה לחממם את האווירה ולעזור לה להיות משוחררת, היא קצת עצורה. מה הייתם ממליצים לי? היא אוהבת לשיר!
 
שלום שיוואנה ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

מה תאריך הלידה שלה? האם יש לה את הצבעים שהיא אוהבת בחדר? האם יש אפשרות שהיא תישן עם ראשה למזרח? כיון שינה צפוני אינו מומלץ לילדים בינתיים תלי קריסטל בחלון המערבי, הוסיפי מובייל שיצלצל כשהרוח נכנסת לחדר איזה תמונות יש לה בחדר? האם יש תמונות של? ואם כן אז מאיזה גיל? האם היא מציירת? ערב נעים בינתיים
 

שיוואנה

New member
תודה!

תודה על המענה! תאריך הלידה שלה: 24/2/94 זה בלתי אפשרי שהראש יהיה לכיוןן מזרח. מדוע לא מומלץ לילדים ראש לכיוון צפון? אין תמונות שלה בחדר. יש שתי תמונות גדולות ממסוגרות בעץ בוק (תואמות לצבע העץ של המיטה. בתוכן ציור של מיכאלאנג'לו. זה זמני כיוון שעברנו דירה לא מזמן. בהתחלה זה היה חדר העבודה שלנו והיא ביקשה לעבור לשם והתמונות נשארו. אני יכולה להחליף את התוכן של התמונה ולהשאיר את המסגרות. יש לה שטיח קטן בצבע שהיא אוהבה: אדום. המצעים בדר"כ בצבעים צבעוניים שהיא אוהבת ועל המיטה כריות ובובות שהיא מאוד אוהבת צבעוניות מאוד. יש פינת איפור קטנה על הקיר המזרחי עם כסא אדום מקסים שהיא אוהבת ואני רוצה לתלות לה שם מראה מעל שולחן האיפור. זה מול הראש שלה כשהיא ישנה מצד מזרח (המיטה שלה: ראש לצפון). אני מאוד פתוחה להוסיף אביזרים כי ממש עכשיו עברנו והכל עדיין פתוח.
 
קראתי את מה שכתבת

אני חושבת קצת...יש לי את הקטע הזה לפעמים...
המתיני בסבלנות... אם תוכלי לשרטט את החדר ואת הבית יהיה הרבה יותר קל... אם לא אז אשתדל כמיטב יכולתי והאפשרויות... אימרי לי, מי גר בחדר המרוחק ביותר מדלת הכניסה לבית? אתם או היא? אהיה כאן עוד פעם הערב... להית' בינתיים
 

שיוואנה

New member
מצ"ב שרטוט

של החדר. אני אתאר לך את הבית: הכניסה מכיוון מזרח והגינה במערב. בקומת הכניסה סלון, מטבח ופיהת אוכל. בקומה השנייה ארבעה חדשי שינה: שניים במזרח והם חדרי עבודה. הם קטנים יחסית. ביניהם חדר אמבטיה. החדר של הבת שלי בצידה הצפוני של הקומה עם חלון למערב ואח"כ בחלק המערבי של הקומה חדר השינה שלנו. בקומה מעלינו חדר נוסף עם יציאה לגג מקסים הפונה למזרח, צפון ומערב. החדר למעלה לא מאוייש הוא קטן. אני מאוד מודה לך על העזרה!
 
לא מומלץ לישון לכיוון צפון

כי זהו כיוון שינה שיוצר בידוד אצל ילדים. זוהי אנרגיה שאינה מתאימה להם, אנרגיה קרה. המזרח הוא כיוון צמיחה ולכן הוא ממולץ לילדים. כדאי לצלם אותה איתכם, בתמונה אחת מחובקת ולתלות בחדר שלה. מיכאנג'לו לא מתאים לילדה בת 10 תלי תמונות שמחות של ילדים, אולי לכי איתה שתבחר דברים שמחים לחדר שלה שאלתי שאלה לגבי מיקום החדר שלה ולא ענית לי מי גר בחדר המרוחק ביותר מדלת הכניסה לבית? אתם או היא?
 

שיוואנה

New member
אנחנו גרים בחדר הכי מרוחק

מדלת הכניסה לבית. היא רוצה תמונות של המורדים בחדר. כשאת אומרת כיוון מזרח הכוונה היא שראש המיטה על הקיר המשרחי (והרגליים במערב?)
 
למעלה