שלום לכולם ולכולן

שלום לכולם ולכולן

נכנסתי לפורום הזה במקרה קראתי את הכתוב והחלטתי להעלות על הכתב את מה שמפריע לי. אני עובדת שנתיים בחברת בניה, המזכירה של הבוס בעל החברה, כידוע המצב במשק על הפנים, ואצלינו זה גם על הפנים וגם על הישבן. בקיצור....... כבר מעל שנה אנחנו עובדי החברה לא מקבלים את שכרנו בזמן, ובחודשים האחרונים המצב כל כך החמיר שקבלנו רק מפרעות וגם זה לא כל חודש. בקיצור נכון להיום לי באופן אישי חייבים שכר עבודה מחודש מאי. שוחחנו עם הבוס (מעסיק פרטי) והוא הסביר לנו שכאשר יש אפשרות הוא נותן לנו משכורות ובקשר להעלאות ותוספות שכר הוא בהחלט מוכן לשקול את זה בחיוב כאשר המצב ישתפר (הבטיח לי באופן אישי לפני 7 חודשים ומאז המצב לא רק שלא השתפר אלא הידרדר יותר) ואמר לנו באופן חד משמעי ומפורש שאינו ניתן להשתמע לשתי פנים, שהוא לא מפטר אנשים מהחברה אבל בהחלט לא יחזיק בכח את מי שלא מתאים לו לעבוד בתנאים כאלה. אני לא יודעת מה לעשות האזור שלנו לא משופע במקומות עבודה גם לעבודה הזו חיכיתי זמן רב אני כבר לא ילדה ולא עובדת בתחילת דרכה. ייעצו לי לתבוע אותו על הלנת שכר אבל איזה פרצוף יהיה לי מול הבוס שלי.ואיך אוכל להמשיך לעבוד איתו כאשר אני תובעת אותו. אני יכולה תמיד להתפטר אבל אז אשאר בלי זכויות כלל גם לא דמי אבטלה.

yoyo10

New member
אם הבוס שלך בסדר איתך

הוא יסכים לתת לך מיכתב פיטורים גם אם את יתפטרת אם תתבעי אותו ואין לו כסף אז איך יבו את הכספים ממנו? זה מצב מאוד קשה ואין לי רעיונות בעבר כבר הייתי במצבך חיפשתי עבודה אחרת תוך כדאי אך תשברי

את צריכה לתבוע אותו על הלנת שכר!

איך את יכולה להמשיך לעבוד במקום כזה. מה שהוא עושה זה נורא לא בסדר ואני במקומך אפילו שהמצב קשה בחוץ לא הייתי ממשיכה לעבוד שם. הוא עושה מהעובדים שלו יויו! את צריכה לברר מה הזכויות שלך! אני לא הייתי מוכנה לעבוד ככה. גם ככה את לא מקבלת את המשכורת שלך ומי יודע מתי תראי כסף בכלל. אז בעצם את עובדת בחינם. תחסכי כאב לב ותמצאי לך משהו אחר אפילו שהמצב קשה בחוץ. אין ברירה. שיהיה לך בבצלחה בכל דרך שלבסוף תבחרי ללכת בו.

smagi

New member
את צריכה לבדוק את זה בבית דין

לעבודה, לפי דעתי אם לא משלמים לך משכורת הדבר נחשב כדין פיטורין, ואז תקבלי את האבטלה.

yoyo10

New member
זה נכון זה הרעת תנאים

אני עבדתי באיזה מועצה מקומית וחודשים לא קיבלנו משכורת. את יכולה לתבוע אותו אבל גם אם הבית משפט יפסוק לטובתך לא יהיה דרך לגבות את הכספים. תחפשי עבודה במקביל

תודה לכל המשיבות

אני מחפשת עבודה כבר זמן מה ופשוט לא מוצאת אבל אני לא מתייאשת והחלטתי ברגע שאקבל תשובה חיובית ממקום עבודה אחר ולא משנה לי איזו עבודה אני פשוט נכנסת לבוס שלי מוסרת לו את מכתב ההתפטרות ששוכב אצלי בכיס (התפטרות על רקע של הלנת שכר מתמשכת) ואעזוב.

תעשי לי טובה ../images/Emo11.gif

ממתי הכיס של הבוס שלך צריך לעניין אותך? את עובדת בשבילו, הוא שוכר את כישורייך ושירותייך - ש י ש ל ם! לדעתי, ממש לא אמור להיות לך עניין מה קורה עם הכספים שלו. ולכי תדעי,אולי עצם זה שאת לא ממש פאיטרית בנושא, את זה הוא מנצל ומורח את הזמן כדי לא לשלם את השכר המגיע לך.. וד"א מה קורה עם שאר העובדים במקום, גם הם לא מקבלים שכר בזמן? חפשי לך מקום אחר לעבוד בו, בינתיים גשי אליו לשיחה בארבע עיניים (תדאגי לעצמך) ונסי להסדיר את העניין כמו שצריך אחת ולתמיד, נראה לי שאם השיחה תעשה כמו שצריך הוא את שלו יבין.

למעלה