שלום לכולם וחג שמח,

י-וס-י

New member
שלום לכולם וחג שמח,

אני מקבל את האוטו החדש שלי עוד שבוע בערך רנו סניק 2000 סמ"ק אני מתלבט בקשר לווילונות האם זה כדאי להתקין ווילונות או לא, למי שישאל למה אני צריך ווילונות אני יענה שיש פעמים שרוצים לסגור ווילונות מפני השמש או זה גם מיפה קצת את האוטו ואם משקיעים 130K ש"ח רוצים שהאוטו יהיה יפה כדי לא לחשוב שהפסדת סתם כסף בכל אופן הייתי רוצה לדעת מה הפלוסים ומה המינוסים לווילונות, וגם אם יש מישהו שיש לו עוד הצעות לגבי תוספות אני מוכן לשמוע, וגם אני מחפש חברת ביטוח זולה ואמינה מה יש לכם להמליץ פשוט אני מאוכזב מהסוכן שלי כרגע ואני לא מתכונן להמשיך איתו. תודה מראש לכולם.

be_roo

New member
יפה או לא זה עניין של טעם

בעיני הם לא מוצאים חן החסרון העיקרי הוא הקטנה של שדה הראיה. אתה רוצה להתקין אותם על החלון האחורי או על חלונות הצד. כיסוי של החלון העיקרי הוא ררע לדעתי, למרות שאחרים טוענים שבשביל זה יש מראות צד וככה מסתדרים נהגי ואנים. לדעתי יש מספיק דברים שמקשים על נהיגה בטוחה, למה להקשות עוד. כיסוי של חלונות הצד פוגע פחות, אבל גם בשדב הראיה שלהם משתמשים לעיתים בחניות ובנסיעה לאחור, וגם בעקיפות. לדעתי, עדיף פתרון שמאפשר לך להצל על הנוסעים כאשר אתה מסיע יותר מאשר את אצמך, ושניתן להורדה כאשר אין בזה צורך וזה רק מפריע.

למעלה