שלום לכולם וחג שמח!!

שלום לכולם וחג שמח!!

היי. שמי דליה ואני בת 20. אמש שכבתי עם חבר שלי ואין לי בעיה שהוא יגמור בפנים, אך שכחתי שבמהלך החודש הזה פיספסתי שני גלולות ונשארו לי עוד 4 עד סיום החפיסה. הגלולה האחרונה תיהיה ביום שבת. השאלה שלי היא אם יש מקום לדאגה או שאני צריכה לרוץ לבית מרקחת ולקנות גלולה של 24/48 שעות למניעת הריון? אולי זה לא המקום הכי נכון לפנות אליו אבל אשמח שתכוונו אותי לפורום מסויים. אשמח לתשובה מקצועית ומהירה כמה שיותר. בדאגה רבה, דליה.

ענברבור

New member
לפי מירב ידיעתי...

אין מקום לדאגה, הגלולה משפיעה ל-12 שעות שאחרי לקיחתה. ודבר שני, את בימים שלפני המחזור כך שהסיכוי ממש קלוש קחי בעירבון מוגבל מה שאמרתי, אני חסרת ניסיון בעניינים של הגלולות וכן של כניסה להיריון..

תודה לך על התמיכה ../images/Emo24.gif

השאלה היא אתמול שעתיים אחרי ששכבנו לקחתי את הגלולה היומית כהרגלי, האם יש צורך בלקחת גלולה למניעה בטוחה. היא גם מסוכנת לכן אני לא רוצה לקחת סיכון. אקפיד לקחת עד סוף החפיסה.

אנברבור מאמי

דווקא לפני מחזור אלה הימים הכי בשלים אלה הימי ביוץ ואלה הימים שהכי קל להכנס להריון , הימים הכי קלושים לכניסת הריון זה דווקא אחרי המחזור , אבל כמו שאמרת הגלולה משפיע ל12 שעות לפי מה שידוע לי גם ... אבל מאוהבת תקבישי אני חושבת שאין מקום לדאגה כי אם את לוקחת קבוע כמה חודשים גלולות ורק החודש הזה שכחת לקחת כמה גלולות זה לא נורא כ"כ....... אני חושבת שאין מצב שתכנסי להריון אבל גם אני לא מוסמכת ואם את רוצה עזרה בעיניין אולי פה..http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=110. יכולו לעזור לך

תשובה

תודה על הלינק, אני פניתי לפורום החופף לו 'לידה והריון-ייעוץ מקצועי' ועדיין לא קיבלתי שום תשובה, מקווה לקבל בקרוב. אני צריכה לציין שלקחתי גלולה שעתיים אחרי ששכבנו, לדעתי כבר ציינתי את זה, השאלה היא האם לקיחת הגלולה קרוב למועד השפיכה בגופי <סליחה על השפה הלא נעימה> יכולה למנע את ההריון ומה אחוז הסיכויים? בתודה, דליה.

אם את לוקחת הרבה זמן גלולות

שנים או הרבה חודשים אז הגוף מתרגל לגלולות ואם את מפספסת פעם אחת או שניים אני לא חושבת שזה אמור ליפגוע, ניראה לי שיש איזה 10 אחוז סיכוי שאת יכולה להכנס להריון כי עדיין את אומרת שלא לחקת גלולה לפני שקיימת יחסי מין.. אז יש סיכוי שתכנסי להריון אבל סיכוי קטן... גם אל תסמכי על מה שאני אומרת כי אני אומרת מה שניראה לי לפי ההגיון ,,, אני לא מוסמכת אז המלצה הכי טוב לדעתי שתלכי לרופא נשים ותבדקי את זה ככה תהיהי רגועה ולא תצתרכי לנחש אם ניכנסת להריון או לא ..תבדקי אצל רופא נשים או שתשאלי אותו את השאלה וזהו

לא היה מאוחר עדיין

גם אם תכנסי להריון יש עוד דרכים להפל , אני הייתי גם בריון פעם והפלתי בגלל שלא הייתי זהירה אבל זה לא היה עם גלולות אצלי היה סיפור אחר אבל לא משנה לא ניכנס לזה היה טוב (מקווה)

הגורם העיקרי...

שמונע ממני כרגע זה כסף. אני לא רוצה להוציא אחרי זה אלפי שקלים בשביל הפלה, לא יהיה לי פשוט מאיפה.

שכחתי לענות לך על עוד משהו

שאלת אם לקיחת הגלולה אחרי קיום יחסי ימין תעזור למניית הריון... אז התשובה היא לא, אחרי שקיימת יחסי מין כבר לא יעזור רק גלולה אחרת של" 48 שעות אחרי"שזה כבר משהו אחר אבל כמו שאמרתי אם את לוקחת הרבה זמן גלולות אני לא חושבת שאת צריכה לידאוג. טוב מקווה שעזרתי (השתדלתי)

חחחחחחחח שמיינה שלי

קרועה חחחחחח אני אתחתן רק איתך בעזרת ה ובעזרת הפזזים שלנו חחחחחחחח אמן חחחחחחחח

זוגות חולמים על ילדים שיהיו להם.

ואת חושבת על הפלה? למה בכלל עשית את הטעות הזאת? זוגות חולמים על ילדים שנים על גבי שנים. ובחורות כמוך הולכות ומפילות ילד. הפלה =רצח!!!!! שמעת בטח על זה לא? יאלה אני לא מבין אותכם עושות טעות ואז בוכות שלא רוצים את הילד.. תגידי לחבר שלך שיכיר בילד מה קרה את פוחדת מהמשפחה שלך??? תתחתני איתו מה הבעיה? את הבאת את הבעיה על עצמך תתמודדי איתה במקום לברוח ממנה. בטענה להפלה וכל השטויות הללו שיש לכן בראש. שאלוהים יעזור לכן הלוואי.

אתה מדבר שטויות

אם היא עשתה טעות אחת אז היא צריכה לעשות עוד טעות?... חתונה וגבר זה דבר שצריך לחיות עם זה כול החיים נכון?...... אז אולי היא לא מרגישה מוכנה עכשיו?... ...ואולי היא לא רוצה את הגבר הזה לבעל?.. אתה לא יודע מה הקשר שלהם אז למה שהיא תלד אם היא לא רוצה בילד?... אחר כך זה הרבה יותר קשה לחיות עם ילד שאתה לא רצית אותו.......... וגם ילד זה אחריות ואם היא לא רוצה את האחריות הזאת ...חשבת על זה?.. ושתדע שהפלה זה לא רצח...זה עדיין לא תינוק זה עובר לכן זה לא נחשב לרצח, אז תירקא יותר ספרי ביולוגיה ועל גוף האדם במקום לסתם להגיד דברים .

מ ר ס ד ס

New member
היי דליה.

לדעתי כאן תוכלי למצוא את התשובות שאותן את שואלת. וככה תמצאי מזור לנפשך. מאחלת לך הרבה אהבה. בלי כאבים. וסקס בטוח! מ ר ס ד ס .

למעלה