שלום לכולם וחג שמח!

seregon3

New member
שלום לכולם וחג שמח!

אני לא בדיוק חדש פה אבל לא יצא לי להציג את עצמי כמו שצריך ומאחר ומערכת תפוז הנפלאה החליטה לא לאפשר לי להיכנס לשם-משתמש שבו כבר התחלתי לכתוב (mat36) אני אתחיל מההתחלה: אז אני חייל (ככה שלצערי אני לא אהיה פה הרבה אבל אני אשתדל כמה שיותר), אדם מאמין וכן, גם הומו. מקווה למצוא תשובות לשאלות ואולי גם לתת תשובות. התחלת לא מזמן בתהליך של ההתמודדות ובתקווה גם של הקבלה. טוב לראות שיש מקום שבו אפשר לדבר בחופשיות על כל מה שמחביאים עמוק. אני יודע שהאנשים שפה יבינו מה שאני חושב ומרגיש. חג שמח לכולם, מלא בשמחה ואור!

סבבב

New member
ברוך הבא!!!

אני מאוד מקווה שתרגיש פה כמו בבית... כולנו משפחה אחת גדולה (אבל עם דעות שונות ומגוונות...) אם אתה רוצה להעלות בפנינו התלבטויות, סיפורים או כל דבר העולה על רוחך ושתרצה שנגיב עליו - אתה מוזמן... כמו-כן, אתה יותר ממוזמן להגיב על הודעות של אחרים... שוב, ברוך הבא... מועדים לשמחה, חגים וזמנים לששון.

SmartToyBoy

New member
היי!

מאיפה הניק המעניין ? חחח סתם, ברוך שובך :) נראה שלפי החופשות האחרונות דווקא תהיה פה לא מעט... בהצלחה!

BabyBoy1

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

אתה מוזמן לספר עוד על עצמך. מאיפה? איפה משרת? מה אוהב לעשות בחיים? וכו'...

seregon3

New member
תודה רבה!

עוד קצת על עצמי? ממושב קטן ונידח אי שם בצפון הקר והמושלג. אני פשוט שריונר לא פחות ולא יותר (
קצת נחמד קצת נבזה, זה הכל וזהו זה!
). חיים אין לי כל כך הרבה כרגע אבל אני משתדל למלא את הזמן הפנוי שיש במוסיקה, ים, ספרים וטיולים. אני משוכנע שאני לא אהיה מיוחד כשאני אגיד שאני מאוד אוהב את התנ"ך והמסורת היהודית ואני נהנה ללמוד כמה שיותר. אני שמח מאוד להצטרף לפורום המבורך הזה ואני אעשה את מירב המאמצים להשתתף ככל שיתירו לי הזמן והנוכחות בבית.

למעלה