שלום לכולם וחג שמח

amir100

New member
שלום לכולם וחג שמח

אני הומו , ורק רציתי לומר לכם שאין לי בעיה עם מה שאתם עושים , עם מי אתם שוכבים וצורת החיים שלכם. אני שוכב עם בנים ותדעו שאין לי בעיה עם זה שאתם עושים את זה גם. באמת. תעשו את זה עם מי שאתם רוצים , מתי שאתם רוצים ואיך שאתם רוצים ואם הומואים אחרים אומרים לכם שזה לא בסדר ולא טבעי אז אל תתיחסו אליהם. שאף הומו לא יגיד לכם שזה לא בסדר, ואם כן , אז על תשימו עליו, טוב? וכפי שאתם רואים אני לא ממש נורמלי וממש משעמם לי אז אתם לא חייבים אפילו לקרוא את זה . לילהטוב
אני הולך לשים

marco

New member
סבא שלי היה אומר....

או בקיצור...... מה זה היה??????

MARMELAD

New member
אדון אמיר הנכבד חג שמח גם לך

אנחנו כבר מכירים, מפורום גאווה. קראתי את מה שכתבת שם נגד הרובע הוורוד ואפילו טרחתי וקראתי את שני המאמרים בנושא קינסי שקישרת. באמת מעניין. קודם כל אתה מתבקש להציג את עצמך..! ורק אז תקבל את ה
המיוחל, מה שהפך להיות פריט איני ומבוקש ברחבי האינטרנט. דבר שני.. מה כוונתך "אין לי בעיה עם מה שאתם עושים...?" ולמה שתהיה? אתה יוצא מנקודת הנחה שאנחנו בטוחים שאתה נגדנו... ואתה טועה. אנחנו דווקא מאוד... ידידותיים...! דבר שלישי.. מתי נתקלת בהומו שאומר שזה לא בסדר לשכב עם בנים? היחידים שאמרו לי משהו בסגנון היו באמת אבל באמת מטורללים ואני עשיתי לי חוק - לא להתייחס לאנשים שנראים לי קצת OVER THE EDGE ברצינות מדי. אז ברוך הבא. ובאמת חג שמייח. דרך אגב, על ארבעת המינים כבר בירכת?

למעלה