שלום לכולם וחג שמח :)

KaUrO DoNo

New member
שלום לכולם וחג שמח :)

רציתי לדעת אם אתם יודעים איפה אפשר להשיג את משחק הקופסה "מבוכים ודרקונים" ואם אתם לא יודעים אשמח אם תפנו אותי למקום שבו אני אוכל לקבל תשובה.. תודה מראש

ogmios

New member
מבוכים ודרקונים הוא לא משחק קופסה

אלא משחק תפקידים. ובלינק המצורף תוכלי למצוא רשימת חנויות בהן ניתן להשיג אותו, ומשחקי תפקידים אחרים.

tapas tapas

New member
יש משחק קופסא של מבוכים ודרקונים

אם אני לא טועה. לא בטוח שזה של TSR. היה לי אחד כזה עם מינטורות ומבוכים על לוח. היה מאוד כיף. נתתי אותו לבני דודים שלי ואני לא זוכר איך קראו לו.

Serpent Axis

New member
כמו שצריך

סוף סוף מישהו העביר את מבוכים ודרקונים למדיום המתאים...

backdoorslam

New member
ובכל אופן

בויקיפדיה כתוב שיצאו שבעה משחקי לוח תחת השם dungeons and dragons.

DDN

New member
ברוכה הבאה.

עכשיו השאלה הנשאלת - האם את מחפשת את המשחק "מבוכים ודרקונים" או את *משחק הקופסא*: מבוכים ודרקונים?

KaUrO DoNo

New member
משחק קופסה מבוכים ודרקונים

מה שבטוח שיש דבר כזה כי לאחים שלי יש אבל זה משחק ענתיקה השאלה אם עדיין יש את המשחק בחנויות.

DDN

New member
את יכולה לתאר אותו?

את בטוחה שלא מדובר על הקופסאות שבהן באו הספרים? אני מכיר את המשחק קופסא "מסע הגיבורים", אבל לא ידוע לי על משחק קופסא בשם "מבוכים ודרקונים" בכל מקרה, אם ניתן לרכוש דבר כזה בארץ, לכוכבי כסף או ספורטל יהיה יותר מידע בנושא.

"ערכת הבסיס החדשה"

יצא משהו כזה בניינטיז, שנועד להיות סיפתח ל"אוגדן הכללים" (הלבן הגדול) במקום הקופסאות הצבעוניות הזכורות לטוב ולרע. פרט לחוברות וקוביות, אני חושב שהיה שם גם לוח משחק של מבוך, ומניאטורות קרטון.

DDN

New member
חשבתי על זה.

בגלל זה ביקשתי מהגברת לתאר. אבל, אם אני לא טועה, "אוגדן הכללים" יצא לפני "ערכת הבסיס החדשה" שהייתה, איך נאמר. . .. ליד.

AzureDarkness

New member
תיאור משוער

עד כמה שאני זוכר, הקופסא היא גדולה, בצבע שחור, עם דרקון אדום גדול מצוייר עליה. זאת קופסה שהוצאה בארץ ע"י חברת מיצוב ז"ל. והיא כבר מזמן אינה נמכרת בחנויות. אני קיבלתי את שלי לפני למעלה מעשור... מה שזמין עכשיו במקומה הוא ספרי הבסיס של המשחק.

DDN

New member
זה לא משחק קופסא של מבוכים ודרקונים

זה מה שהבלש אמר "ערכת הבסיס החדשה", זה לקחו את הקופסאות הצבעוניות של מו"ד 2, הוציאו מהן כל מה שקשור למשחקי תפקידים, ואת החוקים ארזו בקופסה גדולה חדשה ויקרה.

רמץ

New member
לא מוכר לי כזה משחק קופסה

אבל חברת קודקוד בדיוק הוציאה מחדש את משחק הקופסה "טליסמן" לחנויות (גם אם בלוח קטן יותר שממש מקשה את הנחת הקלפים עליו). יש בו תכנים פנטסטיים דומים מאוד לאלו של D&D והוא אחד ממשחקי הקופסה החביבים עלי.

למעלה