שלום לכולם וחג שמח

springmaster

New member
שלום לכולם וחג שמח

אני חדש פה..אני בן 24 מחולון ואני מעוניין להתחיל להתאמן באומנות לחימה..אני מחפש אומנות לחימה שתהיה שלמה(שתכלול הכל מהכל) גם הגנה עצמית וגם שיהיו בה סטרייקינג ועבודת קרקע והטלות..וגם שימוש בכלי נשק..האם יש אומנות כזו שהיא כוללת את כל זה?..עכשיו גם אם אתם לא מכירים אז אשמח אם תמליצו לי על מקומות שמשלבים אומנויות לחימה ביחד כמו קראטה וג'יו ג'יטסו ברזילאי או כל מיני אתרים שנתקלתם בהם או מאמנים שאתם מכירים שמשלבים כל מיני שיטות לחימה אבל במה שציינתי שיהיו בה סטרייקינג וגם הגנה עצמית וגם עבודת קרקע...כעיקרון שלושת אלו הכי חשובים לי..כמו שאמרתי אני מחולון אז יש לי העדפה לאיזור המרכז אבל אשמח גם בכל שאר הארץ במידה ואין..תודה לעוזרים

brsh30

New member
ק.מ.י

בס"ד
שלום. שמי ברק שפירא, ואני מאמן בשיטת קרב מגן ישראלי. יש לנו כמה מועדונים במרכז, אבל אני מלמד בפתח תקווה
0523409192

springmaster

New member
תודה רבה לשניכם...רק שאלה קטנה למיתר

האם גם בוג'ין קאן היא שיטה שמתייחסת להכל?...או שרק אקבן כזו בשיטות הנינג'יטסו?

NomadSoul

New member
לא מיתר, אבל כתלמידת בוג'ינקאן לשעבר

אני ארשה לעצמי לענות שהתשובה היא כן.

imkm

New member
אתה מוזמן להגיע אלי

אני מעמן דרה מאישור התעשיה הישן בראשון
צור קשר בפרטי אתן פרטים נוספים

imkm

New member
אופס... אייפון עושה מה בראש שלו

המועדון נמצא דקה מאיזור התעשייה הישן
צור קשר
0547551009

springmaster

New member
התקשרתי אבל..

זכור לי שהתקשרתי דרך האתר למדריך הסניף בנופשונית והוא אמר לי שהוא כבר לא מאמן שם..או שאולי אני טועה ועדיין כן..אבל גם אם כן אז אני לא יכול ממש להתאמן שם כי זה נופשונית וצריך לעשות מנוי לכל הקאנטרי בשביל החוג הספציפי ג'יו ג'יטסו..אבל תודה

CRAZY BOLI

New member
ממליץ

לך לבוא לשיעור ניסיון לשיעור למ״מ עם יובל נחמקין .
כנס לאתר lamam.co.il ותוכל להתרשם .

על ה-

רק חשוב שהבחור יידע כי מה שאני אישית מתרכז בו הוא אלמנט ההגנה העצמית: יד ריקה / נשק...
"דריל דאון" בסטייקינג, הטלות ובמיוחד קרקע - מעבר לרמת הבסיס שלהם: מועברים לחברים אחרים אצלנו, שזו התמחותם...

למעלה