שלום לכולם וְ

billy milligan

New member
שלום לכולם וְ../images/Emo53.gif

יש לי שאלה קטנה ואמרו לי שפה זה מקום טוב לשאול שאלות. אבל (תמיד יש אבל) לפני השאלה. עניתי על הסקר ורציתי להגיד שחסרה בו האופציה: אחר חוץ מזה אין, אין כמו קרמבו
בכל אופן השאלה שלי היא: מה עושים עם בגדים שמורידים צבע בכביסה? יש לי כמה זוגות של תחתונים אדומות שכבר עברו כמה כביסות, אבל כל פעם שבטעות נכנס משהו טיפה בהיר לכביסה הוא יוצא אדום. למישהו יש רעיונות?

zimes

New member
אין קיצורי דרך - מפרידים!

או שאת מפרידה את כל הכביסה, רצוי לפי צבעים, אבל גם סתם כהה/בהיר, או שאת מכבסת בגדים סוררים (כמו האדומים הנ"ל) בנפרד, ידנית. בהצלחה!

resputin

New member
צימעס צודקת.

ומכיוון שאמרת שברשותך כמה זוגות, מדוע שלא תעשי כביסה נפרדת להם?

מירב ד

New member
נראה לי שזה בחור...

לפחות זה מה שרשום בכרטיס שלו.... וזה שיש לו תחתונים אדומים והוא עושה כביסה לא אומר כלום.... בכל אופן... אני לא בטוחה שזה הפורום הנכון... או שאולי כן... דיון על תחתונים בהחלט יכול להפיח רוח חיים בפורום... אולי בפורום "שאלה קטנה" יכולים לענות לך... בעצם.... עם כל האמהות הפולנית שיש לנו כאן.. בטח תכף מישהי תגיע עם "תרופת סבתא" לעניין.... מירב

גנגי

New member
אשכרה?

נראה לכם שייעודנו בחיים הוא התעסקות בתחתונים האדומים שלכם?! פחחחח! ~גנגי, אמא פולנייה שנגעלת מהרעיון שזה מה שחושבים עליה~

adidas^

New member
בטח שיש

שפוך על כל הזוגות האדומים 2 כוסות אקונומיקה. וודא שכל הזוגות ספוגים טוב טוב. זהו. יותר הם לא יורידו שום צבע.

zimes

New member
חומץ

אני לא יודעת באיזה ריכוז, אבל חומץ אמור לעזור לקבע צבע על בד. (אני לא הייתי מתעסקת עם זה)

nutmeg

New member
אכן חומץ

בפעם הבאה שאת מכבסת "אדומים" הכניסי למיכל המרכך חומץ. אם עדיין לא עוזר, יש לגהץ (כן, כן) את הבד ולעשות לו את האשפרה שכנראה לא עשו לו במפעל. אפשר כמובן גם לזרוק את התחתונים המעפנים הללו ולקנות חדשים.

נוטמג, אני מפחדת לשאול

מה היית עושה לסיר שנדבקו אליו שאריות שרופות של אורז. נדמה לי שיש אישה אחת חכמה בישראל שלה יש את כל התשובות לשאלות מסוג זה - ויש לה במקרה תכנית בוקר מדי יום בערוץ 10. איך קוראים לה, זה אני לא מצליחה לזכור.

adidas^

New member
וכמובן שאנחנו

מקפידים לראות את התכנית מדי יום, ואם לא מספיקים- מכינים את הווידאו מבעוד מועד. (מישהו אמר נפאל?
)

nutmeg

New member
אין לך מושג

כמה סירים שרופים זרקתי. עם כל הכבוד לזותי מערוץ 10, אני מאלו שלא מתקרצצים עם פאשלות - ובאופן אישי הייתי מעיפה את התחתונים לכל הרוחות. אין לי סבלנות לקשקושים. או שהמוצר עובד או שלא. אם לא - out!

אושר מ

New member
אז אני אספר לך על מוצר יופי טופי

דפים סופגי צבע. שגעון חדש בישראל ושמו מכנסי קפוארה. כמובן שאחיותי היו חייבותב כולם. אממה? המכנס הוא בשילוב של שחור ולבן או תכלת עם כחול וכו'. מה עשתה אימי? הכניסה את המכנה למייבש יחד עם דף של איזה חברה מוזרה. הלבן יצא לבן, והדף יצא שחור. מאז אנחנו לא מערבבים דברים מבלי לשים את הדף, והרבה מזוגות מכנסיי ניצלו.

zimes

New member
../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

פרטים, פרטים! ומשהו שלא הבנתי - זה במיבש או במכונה שמים? (כי הנזק, בד"כ, נעשה בכביסה, לא בייבוש. או שאמא שלך, המומחית, יודעת משהו שנאי לא יודעת?)

אושר מ

New member
אוקיי

זה נקרא woolite זה קופסאות מלבניות די שטוחות בצבע כחול... כתוב עליהן להגנה מצבע...(באנגלית כמובן..)

billy milligan

New member
תודה לכולם על התשובות

ספרתי היום ויש לי 11 זוגות, חבל לזרוק, ולא יכול להיות שכולם דפוקים כי זה ממקומות וחברות שונות. אני אנסה חומץ (יש לי בבית רק בלסמי
) לגבי הדף הזה אפשר לדעת איפה הוא מיוצר? אה, כן אני בחור ולא בחורה
ואני גר בחו"ל

ליאן.

New member
אה רגע...

תחתונים אמרת ?? למי איכפת מה הצבע?? ומה בכלל הקשר לפורום אפי ?

למעלה