שלום לכולם!!! התייעצות...

maor13

New member
שלום לכולם!!! התייעצות...

מה קורה חברייס??? זה הפורום היחיד שאני יכול להתייעץ בו על דברים מסויימים... כי בכל זאת, אני דתי... ונראה לי ש.. זה הפורום היחיד שיש בו דתיים. ורק דתיים (בד"כ..) טוב אז אתחיל בסיפורי... רשמתי אותו לפני איזה כמה חודשים, אבל אף-1 לא הגיב. אני ישתדל לרשום אותו כמה שיותר בקיצור שיהיה לכם יותר נוח. טוב אז אני תלמיד בישיבה (רגילה, חוזרים כל יום הביתה) ואני בכיתה ח'. שנה הבאה כיתה ט', תיכון. עכשיו בשנה הבאה כולם עוזבים את הישיבה שלנו, כי היא לא הכי טובה. עכשיו יש לי התלבטות. חצי מחבריי עוברים ל... תיכון דתי רגיל. (יוצאים מישם ערסים מקולקלים!)זה תיכון שאתה בבית כל יום ב-13:00, כיף חיים!!! ו...עוד איזה 5 נשארים בישיבה(ללא ברירה!) אני לא יודע מה לעשות!!! מצד 1 רוב החברים הטובים שלי הולכים לתיכון הזה... ואני ממש לא רוצה להתקלקל!!! בדיוק ההפך!!! אני צריך להתחזק... כמה שיותר! כי בוא נגיד ככה ש.. אני חפיפניק כזה. אבל ששואף להתחזק לפחות! בקיצור אני החלטתי לסופו של דבר שאני הולך לפנימייה. עכשיו יש לי פיצול. כל פעם אני משנה את הדעה שלי. אני אומר לעצמי ש.. יהיה לי קשה בפנימייה. מחוץ לבית, בלי משפחה, בלי חברים, בלי המיטה החמימה שלי
ולפעמים אני אומר לעצמי, יהיה לי כיף, אני ימצא מלא חברים אחלה, יתחזק, עכשיו הבעיה העיקרית שלי זה ש... אני ניסיתי בעיקרון את מצפה-רמון, מהמלצות. עברתי שלב 1. ואני מוזמן אליהם ביום חמישי הבא לאנסין בגמרא וראיון. עכשיו לא יודע, חשבתי על זה וזה גם חרא ללכת לבד. וגם ללכת עד לשם כל הזמן לבד, באוטובוסים. בלי חבר או משוכזה. ואין לי חבר שירצה ללכת לפנימייה. היה לי 1, אבל הוא לא התקבל לשם (לא עבר כאילו ת'שלב ה-1) ובקיצור אני לא יודע מה לעשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני בלחץ ע-נ-ק-י!!! ואני ממש מפחד... מ"מה יהיה", "אם לא יהיה לי כיף?" "אם לא יהיו לי שם חברים?" וכו' וכו'... ובכלל שהמזכירה שדיברתי איתה שם אמרה לי ש... אם אני בא לשבת ניסיון אז אני עם ילדים שגדולים ממני בשנה, כאילו... כיתה ט' עכשיו, עולים לי' שנה הבאה. בבקשה תייעצו לי מה לעשות!!! ותגיבו!!! אולי מקרים שקרו לכם? לא יודע... אני ממש לחוץ, ואני כבר צריך להחליט, ואני מפחד מכל מיני דברים...

tamarhp

New member
מממממממ

שאלה טובה.... לדעתי - מה שהחלטת זה מה שתלך עם זה עד הסוף, אחרת אתה סתם תסתבך. ברור שאתה מפחד, זה הלא-נודע... אתה לא יודע מה יהיה... זה בהחלט מפחיד.. אבל ככה זה בכל בית ספר חדש! בכל מקרה, שיהיה לך המון הצלחה

תלך גם אם אתה לבד

ב"ה תמיד תכיר חבר'ה חדשים . (ונכון שאמי"ת רחובות = ערסים אבל לא כולם יוצאים משם ערסים)

מוצארט

New member
אני יכול להגיד לך

שהישיבה במצפה רמון היא מקום מ-ד-ה-י-ם! יש לי חברים מאוד טובים שלמדו שם, מקום מעולה עם נוף מדהים! מומלץ בחום!

קיפיק

New member
מאור היקר,../images/Emo26.gif

קודם כל מניסיון, כאדי לך מצפה רמון...אחלה ישיבה! (סתם, לא מניסיון, אבל מבירורים..) א-ב-ל.... אם זה לא ממש מתאים לך, ואתה לא רוצה רחוק כ"כ מהבית, (ובנינו, כמה שמצ"פר ז ישיבה מדהימה, היא בסוף העולם...) תחפש ישיבה קצת יותר קרובה, ואולי חברים שלך יצטרפו לבחינות איתך,(כי זה יותר קרוב, מבחנים אחרים, ואולי זה גם יקל עליך...) בכל מקרה, חבל לך לנסות רק במקום אחד...ורחוק. תנסה מספר ישיבות במקביל, ועם חברים שאולי ירצו, ורק אז תחליט. ובקשר לחברים, לבית, ולמשפחה, בהתחלה זה קצת קשה...אבל אח"כ מתרגלים... מה תעשה בצבא?! יומטוב, ורק הצלחה, ואם יש שאלות, אז בסבבה. תהנה חבר!

קיפיק

New member
אורי...*בדיחה פרטית* י'קרוע...

אבל אגב, זה ידוע שזה התחום שאני שולטת בו...

דש לקש

New member
תרצה, למה שלא תלכי ללמוד ב...

מצפה רמון, אם את כ"כ שונאת את המנהלת של ה"אולפנית" [עלאק] שלך!!!???

קיפיק

New member
ניסיתי, אבל לא התקבלתי...הפסידו!

לא התקבלתי להרבה ישיבות שרציתי,(אבל למה?!)...איזה באסה! ואגב, אני אוהבת את האולפנית שלי, כי היא היחידה שהסכימה לקבל אותי כמו שאני..(חוץ מרננים...) ואת המנהלת שלה, אני ממש ממש ממש, מסמפטת. ותו לא. (פחחחחחחה.....ידידיה, אני מתה על אמא שלך!!! תשאל אותה! אני עשיתי לה קישוטים על האוטו ביומולדת שלה...) מה לעשות...תמיד הגרוזינים נדפקים...וגם השבלולים.

קיפיק

New member
רציתי, אבל לא התקבלתי....הפסידו!!!

אני אוהבת את האולפנית שלי רק בגלל שהיא היחידה שהסכימה (אחרי לחץ מתון ביותר..) לקבל אותי... ורק שתדע שאני מתה על אמא שלך!!!! תשאל אותה! (אפילו ביומולדת שלה קישטנו לה את האוטו בבלונים ב12 בלילה!!!) חכה, חכה, היום בבית שלך, אני הורגת אותך לעיני אימך ואביך! (ואחותך הקטנה..) הלילה יהיה פה רצח....

../images/Emo26.gifכמה דברים../images/Emo36.gif

קודם כל, כידוע (או שלא) גמני עברתי ישיבה לפני כמה ימים בלי אפחד אבל רק שתדע שאם אתה בנאדם חברותי (ואני מאמין שאתה כזה) אז לא תהיה לך להתחבר עם אפחד, חוצמזה שהאנחנו לא נמצאים כן בשביל לעשות כיף חיים!. דבר שני-לגבי מצפה רמון-לפי מה שהבנתי זו ישיבה טובה וגם פנימיה מעולה, ותחשוב שכשתבוא לשם אז כולם שם יהיו חדשים והם לא יהיו מגובשים אז אין בעיה להתחבר...בסוף גם מתרגלים להיות מחוץ לבית... דבר אחר-אמרת שהחצי כיתה הולכת לבי"ס של הערסים...מה עם החצי השני?! בכל מקרה-בהצלחה לאן שלא תלך (תבדוק אולי לבא לכפר...יקבלו אותך בשמחה) שיהיה לך בהצלחה ענקית!!!. מקווה שעזרתי...

מאור....

גם לי [טוב, לנו...] יש אח בכיתה ח'.... עכשו.... מצפה רמון זו אחלה של ישיבה.. יש שם אח של חברה שלי...הוא לומד שם בכיתה ט'. והוא ממש נהנה... בקשר לזה שזה פנימיה.. ורחוק.... יש לי חברות באולפנא שמגיעות ממקומות רחוקים ממש.....[באר שבע למשל...] ואצלינו זו לא פנימיה מלאה.. אצלנו ישנים רק בשני ורביעי..... והיא ישנה כל השבוע... [ויש עוד בנות..] אבל ביום חמישי כשחוזרים הביתה.. אז היא נוסעת עם כולן עד ירושלים.. ומשם הביתה..... אני בטוחה שאם אתה ממש רוצה ללכת לשם.. את תוכל להתגבר על הדרך הביתה... חוצמזה יש פלאפונים... דיסקמנים.... ווקמנים.... ספרים... ועוד פול דברים שאתה יכול להנות איתם.. עד שתגיע הביתה.....

maor13

New member
היי!!! כנסו...

אני מזה מצטער שלא הגבתי......... פשוט בד"כ שהיו מגיבים לי תגובות היו נשלחים לי דברים לאימיילים... מן תזכורות שכאלו... אבל כנראה הפעם זה לא.. אבל אמרתי שאין מצב שבפורום כזה לא יעזרו לי... וצדקתי! =) אז קודם כל : ממש ממש ממש ממש תודה!!! באמת!!! עכשיו........... איך להגיד לכם אתזה? אני לא הכי מרוצה ב-100% מהחברים שיש לי עכשיו...... זה כאילו ה"חבר'ה של בני-עקיבא"... עכשיו יש לי איזה 2.. 3.. חברים ממש ממש טובים... 1 הוא ממש... והוא בערך כמוני... 2 הוא כזה... נגרר... אתם יודעים.. הוא.. חפיפניק+ שכזה =/ ... ו.. זהו נראה לי (כאילו הממש ממש טובים!!! ממש...!!!) עכשיו יש קבוצות כאלה... יש את הקבוצה של הערסים, שמביאים לבנות נשיקה בלחי. (לא הבנות מהשבט, חס-וחלילה... בנות ערסיות, שבאות שם לאיזור...) לא מכובדם ללכת לתפילה, להיכנס לפעולה... מרגישים גדולים. ו... בקיצר, איך שתקראו להם (רק לא דתיים!!!) הם יותר "חברים" מאשר.................. חברים. לא יותר מ... "היי ממצב???" "ביי..." ו.. יש ת'קבוצה שלנו... שזה... אני, ועוד איזה... 4 בנים. וכל הבנות -של השבט- (אני מדגיש!!!) עכשיו... השבט שלנו לא שומר נגיעה. והקשר בין הבנים לבנות הוא טוב מאוד... מדברים מלא, פתוחים וכל זה... ולדעתי זה מצויין, ואין שומדבר לא טוב בזה או משוכזה. עכשיו לזה ששאל מאיפה אני... זה כ"כ משנה? בשביל מה? פשוט אני מעדיף שלא כדי... לא רוצה להחשף, לך תדע?! =/ טוב אז לעניינו, בטח תחנטתי לכם ת'מוח ואתם לא מבינים מה אני רוצה...
סליחה
טוב אז... בוא נגיד שחצי נשארים, וחצי הולכים. והחבר הכי טוב שלי הולך לפנימייה בשם... "סוסיא"... עכשיו אף-1 לא רוצה לבוא איתי לפנימייה!!! וחבר שלי ניסה איתי, אבל הוא לא התקבל. וגם מוצא-חן בעינו סוסיא, מה שבעיני בכלל לא מוצא חן. פנימיית טיולים שכזאת, מתנחלים, לא אהוב עלי במיוחד... עכשיו בקשר למצפה-רמון!!! שווה ת'מרחק?... =/ איזה אופי יש לילדים שם??? חשוב לי... לדעת אם אני... מתחבר אליהם ... אין לי מושג... (!) אני מקווה שבראש שלי...... טוב בקיצר לא יודע מה עוד בדיוק להגיד... אם יש שאלות... תשאלו, אני יענה בשמחה... ו.. אם אתם יכולים, תייעצו לי... כי אני ממש לא יודע מה לעשות...
... ואני בלחץ אדיררררר!!! החלטה חשובה בחיים, לא?(!) תודה מראש...!

טוב... אני מוכנה להגיב....

תקשיב.. קודם כל -יש 'ך בעיה עם מתנחלים? עכשו...... אני יסביר לך למה זה כן קשר המרחק..... כי אם אתה גר בקרית שמונה נניח... אז לא נראה לי שכדאי לך לנסוע כל- כך הרבה זמן עד מצפה רמון..... אבל אם אתה גר באיזור ירושלים או משהו כזה... אז כדאי לך ממש..... ובקשר לזה שאתם נותנים נשיקה לבנות.... לא הבנתי מה ההבדל בין זה שאתם נותנים נשיקה לבנות ערסיות... לבין זה שאתם נותנים נשיקה לבנות דתיות? [בסופו של דבר אתה דתי לא?!]

maor13

New member
מה???

ממש לא הבנת נכון...!!! התכוונתי ש... יש חלק בשבט שנותנים נשיקה לבנות ערסיות שהם לא בשבט! והם בבצפר דתי... אבל מחוץ לבצפר ... (עדיף שלא תדעי)... ויש אותנו! שאנחנו לא מביאים נשיקה לאף-1!!! לא הבנת טוב.. ממש לא טוב.. יש את אלה שמביאים. (לבנות שהן לא מהשבט) ויש כאלה שלא מביאים. (והם עם הבנות של השבט, כאילו מדברים איתן) טוב לא יודע... סיבכת אותי =) מקווה שהבנת... ואני גר באיזור ת"א.. המרכז.. ראשל"צ.. יבנה.. כדאי אז???

למעלה