שלום לכולם - התייעצות

טיפקסית

New member
מסכימה במאה אחוז-חזקי ואמצי

בהחלט צריך להכניס את הנושא של שיתוף פעולה בין שני המדריכים/ות. איך לדעת לנצל את הזמן-להיערך לקראת פעולה - זה רעיון טוב איתנו בשומר הצעיר עובדים על זה בזמן הקורס מד"צים-אבל צריך להמשיך לעבוד על זה. אילו נושאים להכניס לפעולות ואילו להשאיר בחוץ- מצוין. הקשבה אחד לשני, קבלת דעה שונה ומציאת פיתרונות, החלטות חשובות של המד"צים. אני מסכימה איתך בכל מה שרשמת חזק ואמץ בשמת-מד"צית וחניכה בשומר הצעיר

טיפקסית

New member
רותם-לי כן עזרו

היו הקומונרים והאנשים ממרכז ההדרכה ולי לפחות הם כן עזרו. אחרי שהראינו להם מה נושא הפעולה הם הציעו לנו מה לעשות ואיזה משחק מתאים לאיזו מטרה. אנחנו מאוד נעזרנו במדריכים השונים, ולי בכל אופן כן עזרו. חוץ מזה-גם נתנו הסברים לפני הצגת הנושא. וואלה-את באה לטיול חנוכה-במדבר יהודה? לוקחים אותנו למצדה. פליז תכתבי לי מהר אוהבת אותך ואת יודעת את זה טיפקסית

טיפקסית

New member
לנסיכה-אני מהשומר הצעיר

ואצלינו בשומר הצעיר זה "חזק ואמץ" כפי שאת ודאי יודעת ואני תמיד אומרת את זה. את יכולה לקרוא לי בשמי האמיתי בשמת שלך בשמת-טיפקסית

טיפקסית

New member
לנסיכה-אני מהשומר הצעיר

ואצלינו בשומר הצעיר זה "חזק ואמץ" כפי שאת ודאי יודעת ואני תמיד אומרת את זה. את יכולה לקרוא לי בשמי האמיתי בשמת שלך בשמת-טיפקסית

טיפקסית

New member
לנסיכה-אני מהשומר הצעיר

טיפקסית

New member
באמת שיר?

מוזר הרי לבית"ר יש סיסמה משלהם-אני פשוט לא זוכרת אותה כרגע. אבל כל הכבוד לו רגע-ומישהו החזיר לו את הקלמר שלו? חוץ מזה-השומר הצעיר היה בן 90 לפני בערך יומיים בשמת-טיפקסית

טיפקסית

New member
באמת שיר?

מוזר הרי לבית"ר יש סיסמה משלהם-אני פשוט לא זוכרת אותה כרגע. אבל כל הכבוד לו רגע-ומישהו החזיר לו את הקלמר שלו? חוץ מזה-השומר הצעיר היה בן 90 לפני בערך יומיים בשמת-טיפקסית

טיפקסית

New member
חח תודה שיררר

בכל מקרה-גם לי שבוע שעבר גנבו עט אבל עכשיו קניתי כמה עטים חדשים אז לא חסרים לי. בקיצור -המזכ"ל של התנועה יחד עם עוד קומונרית היו ביום רביעי ב6:59 בבוקר בגל"צ ובירכו אותנו-למזכ"ל שלנו קוראים יניב שגיא ושלכם אני יודעת פסח האופסטר. בכל מקרה-זל טוב לשנת ה70 ומשהו. ואם יש לך איי סי את יכולה לכתוב לי לאיי סי שלי 169774479 מחכה טיפקסית

טיפקסית

New member
שיר מה המס´ איי סי שלך?

תתני לי את המס´ ואני אחזיר לך הודע הלדעתי וזה לא קשור זה שאנחנו באנו משתי תנועות שהרקע ביניהן די דומה אחד לשני ואנחנו יכולות לפתח שיחה למרות כל המחלוקות זה ממש טוב ואפשר להתייעץ בנושאי הדרכה שלך תמיד בשמת-טיפקסית

ארנבים

New member
שלום לכולם - התייעצות

שלום חבר´ה, מה שלומכם? שמי אוהד, ואני מתחיל להנחות מד"צים בפ"ת מהשבוע הבא. אני אנחה את שלב א´ (חבר´ה שמתחילים מחוייבות ולומדים להיות מד"צים) ושלב ב´ (מד"צים שמדריכים כבר). וכך, מכיוון שאני בן 23, כבר קצת זקן, והפעם האחרונה שהדרכתי מחוץ לצבא היתה לפני 5 שנים, רציתי לדעת אם יש דברים שאתם חושבים שחשוב להעביר לאנשים בהכשרה, שהיו חסרים לכם בהכשרה שלכם וכו´. תודה מראש!

NeTe15

New member
כן, היו חסרים המון דברים....

לתת יותר כלים להדרכה, חוברות עם משחקים,רעיונות וחומר להדרכה אצלנו קורס המדריכים היה יותר לכייף מאשר להכשיר

טיפקסית

New member
היי אוהד-תשובה לשאלתך

אני מסכימה עם מי שאמרה שאולי באמת חסרים חומרים חומריים כמו חוברות עזר למד"צים שבהן יוכלו להסתייע ולהיעזר במקרה הצורך. אצלינו בשומר הצעיר יש מרכז הדרכה בבניין ההנהגה של התנועה ככה שאם צריכים משהו פונים אליהם, אבל לדעתי אולי לכל מד"צ צריכים להיות חומרי עזר אישיים. חוץ מזה-גם להכניס לפעולות את הקטע של למה תנועות נוער הן חשובות להיום. יותר מתודות שמתאימות לגילאי החניכים של הקבוצות השונות ולחלק את המתודות לרמות שונות. תודה על שאלתך בשמת [זה השם האמיתי שלי] מד"צית בשומר הצעיר

למעלה