ציפור קטנטנה
New member
שלום לכולם,התייעצות
אנו זוג בני 26-27 אשר חולמים על טיול של אזור החודשיים באוסטרליה. (+ניו זילנד)
שנינו עובדים ולומדים ולכן הטיול כנראה מתוכנן לתקופת יולי-ספטמבר בשנה הבאה.
אשמח להסברים מאנשים מנוסים וטיפים בנוגע לעלויות (קניה/השכרת רכב, שינהה ברכב מול שינה בהוסטלים וכו')
אני יודעת שכרטיס הטיסה הוא באזור ה2000$ (אפשר למצוא פחות?)
ואני יודעת שצריך ויזה שזה יכול להיות בעייתי (אפשר לבקש אותה מראש או חייבים בצמוד לתאריך?)
אני קצת מבולבלת מבחינת עלויות. זוג חברים שלנו שהיה חודשיים סיפר שבזבזו כל אחד כ45.000 ש"ח. זה נשמע לי המון ביחס לעלויות שקראתי באינטרנט - שבערך חודש מחיה עולה באזור ה8000 ש"ח.
בגלל שאנו טסים רק לחודשיים כנראה שלקנות רכב לא ישתלם ,אבל נניח לשכור רכב ולישון בתוכו עדיף מאשר לשכור רכב קטן ולישון בהוסטלים? כמו כן, הבנתי שלא כדאי לטוס לניו זילנד בחודשים אלו?
האם מישהו יכול לכוון ולתת קצת טיפים מניסיון?
תודה מראש!!!
אנו זוג בני 26-27 אשר חולמים על טיול של אזור החודשיים באוסטרליה. (+ניו זילנד)
שנינו עובדים ולומדים ולכן הטיול כנראה מתוכנן לתקופת יולי-ספטמבר בשנה הבאה.
אשמח להסברים מאנשים מנוסים וטיפים בנוגע לעלויות (קניה/השכרת רכב, שינהה ברכב מול שינה בהוסטלים וכו')
אני יודעת שכרטיס הטיסה הוא באזור ה2000$ (אפשר למצוא פחות?)
ואני יודעת שצריך ויזה שזה יכול להיות בעייתי (אפשר לבקש אותה מראש או חייבים בצמוד לתאריך?)
אני קצת מבולבלת מבחינת עלויות. זוג חברים שלנו שהיה חודשיים סיפר שבזבזו כל אחד כ45.000 ש"ח. זה נשמע לי המון ביחס לעלויות שקראתי באינטרנט - שבערך חודש מחיה עולה באזור ה8000 ש"ח.
בגלל שאנו טסים רק לחודשיים כנראה שלקנות רכב לא ישתלם ,אבל נניח לשכור רכב ולישון בתוכו עדיף מאשר לשכור רכב קטן ולישון בהוסטלים? כמו כן, הבנתי שלא כדאי לטוס לניו זילנד בחודשים אלו?
האם מישהו יכול לכוון ולתת קצת טיפים מניסיון?
תודה מראש!!!