שלום לכולם "השלמת הילה"

ב י ש ו ף

New member
שלום לכולם "השלמת הילה"

יש אנשים שכתוצאה מארועים כאלה ואחרים בחייהם. (ותרשו לדמיון שלכם להשתולל) נפגע שדה ההילה העוטף אותם בגלל שהסבל שלי מהמישורים האסטראלים הוא נושא עתיק יומין, בגלל שטרם מצאתי פתרון להטרדות חשבתי לפחות לחזק את המנגנון הקיים. אז איך משלימים את ההילה ומחזקים אותה? איזה טכניקות של הגנות אסטראלים אתם אולי מכירים.???? תודה

כמה פטנטים

להבעיר מרווה בתוך ההילה, ע"י עצמך או מישהו לידך כמובן שבהילינג אפשר לעשות ניקוי הילה קריסטלים עושים נהדר להילה, בתנאי שהם לא ממש על הגוף אלא מונחים כחמישה ס"מ ממנו וגם בדמיון מודרך... אפשר "לסדר" את ההילה..

נופשת

New member
זה נורא פשוט בעצם

צריך פשוט לראות אותה שלמה ומושלמת. מדוייקת למי ומה שאתה כרגע. לגבי המרווה, יש לשים לב שזה תהליך שלוקח טיפת זמן, כיוון שהמרווה מוחקת את השדה, ואז הוא נבנה מחדש. עוד משהו, אלא אם כן קרה משהו מאוד טראומתי, השדה בדרך כלל שלם.

ב י ש ו ף

New member
אני בקטגוריה של המאוד טראומטי

יש ישויות אסטראליות שמתקיפות אותי כבר יותר משנה בהתחלה הפגיעות שלהן היו נסבלות אח"כ הפכו לקשות הרבה יותר ופגעו לי בכושר העבודה הרקע לפעילות הזאת הוא ברור לי, המטרה לגרום לי לעבוד עבור "היהדות" ולסרסר כמה שיותר נשמות לטובת הישות. נשמע כמו תסריט בדיוני, אבל בשביל להיות בטוח שאני לא משלה את עצמי, בדקתי עם מתקשרים אובייקטיבים וכולם הביאו אותי לאותה מסקנה. אני צודק ובגלל זה זה עוד יותר חמור.

נופשת, תודה! ../images/Emo13.gif

לא ידעתי את זה על המרווה... רק את ההרגשה, שנוצר תיקון... תודה!

נופשת

New member
תבואי כל יום, עומר../images/Emo13.gif

לגבי הגנות לאמונתי, מספיק לבחור להיות באהבה, כפי שכבר ציינו פה. אין הגנה יותר טובה מזו.

ב י ש ו ף

New member
אהבה חשיבה חיובית

ולחיות על הפלנטה למרות שאני מכיר באיכויות של אהבה ואני יודע שאין ספק שזה תענוג חינמי. יש עדין כמה דברים שקיימים בעולם ואפשר לתקוע את הראש בחול. קיימים פה אונס סמים, שואות, מלחמות. וגם קיים חוף ים, סקס, אומנויות לחימה קיימים אין סוף דברים שאפשר לקטלג אינבידואלית בשורה התחתונה אהבה זה אחלה, אבל בעולם הזה צריך קצת יותר מזה בשביל לחיות. אין קשר אגב בין הרלוונטיות של הבעיות שלי לאהבה אני מכיר אנשים שיכולים לעשות דברים נוראים בשם אהבה.

נכון, כל הרבדים קיימים פה...

אבל אתה חי ברובד שמתאים להתפתחות שלך, ומשם אתה יכול לראות את שאר הרבדים - אבל, וזה חשוב, לא להרגיש אותם. אתה יכול להיות נמוך ולהתקנא בגבוהים, ואתה יכול להיות גבוה, ולהושיט יד לנמוכים ממקום של חמלה ואמפתיה. אני מסכימה שזו בחירה לשך, למרות שמבינה שאמרת, שאתה מרגיש שהבעיה אצלך כבר גדולה על מקל מרווה וכמה מנטרות... הבנתי נכון, אגב?

ב י ש ו ף

New member
חמודה את... אבל תמיד אבל

הבנת נכון וכל המסגרת של ראיה חיובית וכו' היא דבר שאני עדין משתדל לאמץ כשהחוויות שאני עובר היום עוזרות לכל האידיאולוגיה הרוחנית שהייתה לי להתפרק והדברים שמתפרקים היו מאוד חיוביים. אני חושב שאם ישאלו אותי מה השיעור האמיתי שהבנתי פה "הוא אל תתן אמון מלא ועיוור" "אנשים שאתה נותן בהם אמון כזה עלולים לנצל אותו באכזריות". ברור לי שנתתי אמון בבן אדם שהיום אני מבין שהוא מסוכן. אבל בדם הגאנגסטרי קארמטי שזורם לי בעורקים אני גם יודע שלכל גמול יש פעולת תגמול ואת שלי אני אתן בזמן. אדיוס

לכל גמול יש פעולת תגמול...

זה אולי נכון, אבל ממה שכתבת אח"כ הבנתי שאתה לוקח אחריות על פעולת התגמול. האם זה בהכרח ככה? האם פעולת התגמול היא באחריות הכוח הקוסמי, ואולי בכלל קיימת עוד לפני הגמול, או שמא מי שעליו נעשה הגמול חייב קארמטית את התגמול?בדיוק היום דיברתי עם בחורה יפהפיה על הארי פוטר החדש, אם להיות יותר ספציפית, פרק 23, שם דמבלדור מסביר להארי איך וולדמורט (או זה-שאין-לנקוב-בשמו) יצר בעצם ההבנה שלו את מי שהולך לחסל אותו, וגם בעצמו מתוך הפחד נתן לו את הכוח... חובה לקרוא לדעתי... משהו מדהים...

Curious

New member
אני לא מצליחה להתקרב

לספרי הארי פוטר...לא יודעת מדוע, אבל יש לי סוג של המנעות או התרחקות מזה.... עם זאת, לדעתי יש פשוט לראות את הסרטים...זה מאוד נחמד ולעיתים מקפיץ להבנות מעניינות, ופשוט מאפשר לזרום עם כוח המחשבה והפנטזיה...

ההילה

הי בישוף, השדה ההילתי, עוצמתו ונקיונו הם תוצאה של חלקים עמוקים יותר באדם. כך שגם אם תנקה ותשלים את ההילה אלף פעמים, עדיין, אם חלקים בך מושכים אנרגיות נמוכות - ההילה שלך עלולה להמשיך להפגם. בחזקת דומה מושך דומה.

ב י ש ו ף

New member
ובאותיות הקטנות למטה

תקשור "יהוה ואלוהים" הפך להיות ממש טרנד היום כל אחד יכול להיות נביא האלוהים זה גם די זול 200 ש"ח ולשעה ואני מסדר לך את יהוה בחיי זה יותר זול משרותים של זונה מדהים. "דומה מושך דומה" ברלוונטיות יש משהו בזה שהתת מודע ממגנט חוויות עם מטען קארמטי דומה. להזכיר לך 1939-1945 6 מיליון יהודים נרצחו בשואה ועכשיו נדבר אובייקטיבית, אתה סבור של מיליון ומשהו הילדים שנרצחו היה מגנוט של אנרגיה שלילית? יש לך מושג כמה חרדים נרצחו שם? וסתם לסדר את האוזן הסיבה שהם נרצחו זה בגלל שהם היו יהודים. אז איפה האל הגדול והמהולל שהוציא אותנו ממצרים וכביכול טבח בנו בגרמניה. תבין משהו ותבין אותו ברור, "רונית טל הולנדר" שוב אותה אחת שמתקשרת את "יהוה" בדיוק כמוך ואני לא התפלא אם אתה שייך לקבוצת השמונה עשרה, או למסדר האופל של הכלבה השניה. אמרה מפורשות "היהודים מתו בשואה, כי הם לא התגדו הם היו ממש הרבה והם לא התנגדו בגלל זה הם מתו" זאת תשובה של "יהוה" על פי מה שהיא טוענת. שזה אגב בגידה מוחלטת ב"זרע בית דויד לא יימח"

למעלה