שלום לכולם!!! החלטתי ל.....

tiki tiki

New member
נצל"ש...

לא רציתי לפתוח סתם הודעה אז - למי שאכפת - יש לנו אינטרטנט שוב...ובגלל תבל דיגיטל לא היה לנו שבוע וחצי..לא היה לנו לא טלויזיה ולא אינטרנט..איזה שיעמום...רררררררצחחחחחחחחח. אבל איציק עדיין אין לי...כי הם חיברו לנו רק מחשב אחד ולא את הרשת... זהו. ביי. ורינת...אל תעזבי!!!

tamarhp

New member
מה זה פה

מאז שריני התחילה להכנס כאורחת - כולם אחריה!!

RRini

New member
אלישבע!

אני עוזבת אולי אני אחזור... וסוף סוף התחברת!

RRini

New member
שלום לכולם!!! החלטתי ל.....

עזוב את הפורום הנחמד שלכם... למרות שהייתי זמן קצר...(וכמעט התמכרתי...) אז בייי לכולם... אם יהיה בא לכם להמשיך לדבר איתי יש לי איסיקיו... טוב אז בייי!

RRini

New member
אולי כן ואולי לא...

במילא אני עוזבת אז לא תדעי... אבל אולי באחד מן הימים אני אחזור... אם את רוצה אולי אני אגיד לך באייסיקיו....... בייי לכולם!

RRini

New member
כן...

אני עוזבת כי אני יודעת שלא אהיה לי כוח להגיב וזה ועוד כמה סיבות.

מה שקרה זה...

קודם כל, בקשר לגליה משבט אלעד, אמרתי, ואגיד שוב- גליה משבט אלעד זאת עובדה והיא תמיד תישאר ככה- ללללללללננננננננננצצצצצחחחחחחחחחחחחח אין מה לעשות.. ובקשר לפרארית, קודם כל בשביל זה יש את הפרארי שאני משערת כשיחזור מהמחנה יחזור לבקר קצת בפורום בו הוא כותב... ופרארית אולי תבוא לבקר מדי פעם. זהו. יש עוד כינוי שלא ידעתי עליו? יואווווו הסרט חזר....

מצטערת שאני עונה קצת באיחור

אבל לא ממש יצא לי לבקר בפורום אז.... מה גם שאני לא מספקת לך תשובה ממש.. כי אני לא יודעת אין קראו לסרט ראיתי אותו דיי מההתחלה אבל לא ממש מההתחלה... אבל היה סרט יפה!

למעלה