שלום לכולם, הגעתי.

שלום לכולם, הגעתי.

לייזר מכריח אותי לפתוח הודעה ראשית כדי להודיע שהגעתי. אני פאסיבי בפורום (לא במיטה) כבר חודשיים, קורא ולא מגיב. אני מכיר חלק מהנפשות הפועלות באופן אישי ועכשיו לייזר נמצא אצלי ואונס אותי לכתוב בפורום. הנה ההודעה הראשונה שלי

חלקיהו

New member
אתה פאסיבי?? ../images/Emo12.gif

מוזר לשמוע ,אם הוא אונס אותך (לכתוב בפורום) אני לא חושב שאתה אקטיבי בשום מקום ,מחמדי אז תעמיד דברים (על דיוקם..)

יש לנו הצעה שאי אפשר לסרב לה...

אנחנו רואים שזה מאוד מעניין אותך. שלח לאחד מאיתנו במסר אישי את מספר הטלפון שלך ואני נשמח להפגש אתך, כדי להראות, להסביר ולענות לך על כל השאלות. חננ ולייזר

חלקיהו

New member
איזה כיף לי קיבלתי הצעה מגונה ../images/Emo6.gif

אני כבר שומע שמלחשים "גל של נושכי כריות אופף את הפורום" אגב את ההצעה אני מאמץ בחום

שכחתי לומר

אני מגיע מהמגזר הדתי-לאומי. באופן עקרוני הורדתי את הכיפה לפני שנה, למעט מקומות מסויימים בהם המעמד מחייב (משפחה, לקוחות דתיים וכדומה). כל בוקר אני מחליט מחדש אם לשים את הכיפה או לא, כמובן שהכל תלוי בתסרוקת אותה בחרתי לאותו יום. אני לא מגדיר את עצמי יוצא בשאלה כי בעיניי המונח "יציאה בשאלה" מייצג תהליך של חיפוש, תהיה, בדיקת האמת. תהליך שאני עצמי עדיין לא עברתי. בשורה התחתונה, הסרתי את הכיפה. למה? אם לצטט מישהי מהפורום - "כי ככה בא לי"! שלכם/ן, חננ
"העובדה שלא יוצאת אש מהשמים ולא שורפת כלום היא ההוכחה שיש חור באוזון"חננ בלי יה

למעלה