שלום לכולם -הגירה

אורחת1990

New member
שלום לכולם -הגירה

שלום לכולם,
אני והחבר שלי רוצים מאוד להגר מהארץ לגרמניה או כל מדינה אחרת באירופה .השאלה אם יש לנו בכלל סיכוי.אני אתן קצת פרטים עלינו:
אני בת 25 והוא 30 יש לו מקצוע cnc ואני לומדת במכללה לתואר ראשון בפסיכולוגיה. אין לנו אזרחות אירופאית ,אנחנו אזרחי ברית המועצות לשעבר.
שקלנו גם לקנדה ודיברנו עם סוכנים קנדים מורשים אפילו והבעיה שאם אין בקשה ממעסיק קנדי הסיכוי שיבחרו דווקא בנו הוא נמוך לדעתי = \
אני באמת אשמח לקבל כל תשובה ממי שמבין ומקווה שזה אפשרי להגר כי אנחנו פשוט לא רואים את עצמנו נשארים כאן!
תודה!

forglemmigej

New member
יש אפשרות לגרמניה לישראלים

אפשר לקבל ויזת עבודה לשנה, החבר שלך על הגבול כי זה עד גיל 30, אני לא בטוחה שזה אפשרי למקצוע ספציפי אבל תנסו לראות תוך כדי השנה אולי תשכנעו מישהו לארגן עבורכם ויזת עבודה מקצועית, הויזת עבודה של שנה איננה פתח להגירה .

אורחת1990

New member
תודה על המענה המהיר עוד שאלה

אוקיי אז הסיכוי לא כזה גדול הוא כבר בן 30. לחבר שלי יש חבר שגר בגרמניה הרבה שנים ויש לו 2 עסקים קטנים הוא יוכל להוציא ויזת עבודה ז"א יש סיכוי בכלל או שזה לא ממש עוזר לנו?

cocacola27

New member
המקצוע שלו מאוד מאוד מבוקש בעולם

אם יש לו ניסיון של כמה שנים. אם אני לא טועה (תבדקו את זה בעצמכם) המקצוע הזה ברשימת המקצועות המבוקשים לאוסטרליה, קנדה, ניו זילנד ואם תלמדו שפה מקומית אירופאית אני מאמינה שהוא ימצא מהר עבודה בתחום הזה. גם בישראל יקפצו עליו אבל הוא צריך שנות ניסיון, לא רק קורס.

למעלה