שלום לכולם,הבדלי גיוגיטסו??

chookoo11

New member
שלום לכולם,הבדלי גיוגיטסו??

האם מישהו יכול להסביר את ההבדל ,אם יש ,בין גייוגיטסו מודרני הנלמד במועדון סמוראי(מגע מלא) לבין הגיוגיטסו המסורתי בשילוב איגרוף תאילנדי הנלמד אצל מורדי גלאם,איזה דגש ניתן אצל כל אחד מהם ומהו אופי האימון בכל אחד מהמקומות-יותר חישולים,כושר,עבודת קרקע,עבודת זוגות וכו... מקווה שלא סיבכתי את השאלה תודה רבה יאיר

ננדין

New member
אז ככה:

אני אתחיל ואצהיר שבשניהם אני לא מתאמן באופן אישי ולכן אני חושב שאני די אובייקטיבי שאני אומר ששניהם מקומות מצויינים ובמידה ואתה מחפש שיטת לחימה להגנה עצמית אז כל בחירה מתוך שני האופציות שציינת תהיה טובה לצורך זה... אני מאמין שאצל מורדי תמצא יותר חישולים, קרבות, כושר, עבודת קרקע מאשר במועדון סמוראי (למרות שזה אכן קיים גם במועדון סמוראי ואין להם מה להתבייש בתחום המגע מלא/קרבות) ולעומת זאת במועדון סמוראי תמצא הרבה יותר תרגול של טכניקות הגנה עצמית קרי עבודת זוגות ואף מעט נשק מסורתי מאשר אצל מורדי (נדמה לי שבשלבים מאוחרים יותר) אך גם אצל מורדי תקבל לא מעט מעבודת "הגנה עצמית"...בכל מקרה עבודה מאוד דומה בשני המועדונים אך המינונים מעט שונים ושניהם מצויינים! עכשיו בגלל שאני לא מתאמן שם באופן אישי ואת הניתוח שרשמתי אני כותב על סמך ידע כללי בשיטות אז אני ממליץ לך לקחת את דבריי בערבון מוגבל וכמו תמיד ללכת לבדוק ולהחליט בעצמך... בהצלחה, רון

chookoo11

New member
הבהרה

אהלן רון אם אני מבין נכון השיטות זהות ומכילות אותו חומר לימוד אך במינונים שונים? האם אצל מורדי יש יותר דגש על עבודת קרקע?? היכן אתה מתאמן? תודה על התשובה יאיר

ננדין

New member
ספציפית לגבי קרקע אני לא בטוח

למרות שאני חושב שאכן אצל מורדי תקבל יותר שיעורי קרקע אבל אם בקרקע חפץ רצונך יש מקומות יותר מתאימים משניהם (רק תגיד איפה ותקבל המלצות...) אני לא מתאמן בג'יו ג'יטסו כרגע בגלל בעיית ברך וחוסר זמן (סטודנט) אבל בעבר התאמנתי בג'יו ג'יטסו אצל חיים פאר ואצל אבי נרדיה ועד היום אני ממליץ מכל הלב על חיים פאר בנושא הקרקע (אבי נרדיה, שותפו האגדי לא מלמד בארץ...) אני מתאמן כרגע בארניס: http://www.arnis.co.il/ וכמובן שאני ממליץ מכל הלב אבל לא נראה לי שזה מה שאתה מחפש...

chookoo11

New member
תודה

כמו שאמרת אין כמו אימון ניסיון ננסה נדע תודה שוב

ננדין

New member
בכיף../images/Emo140.gif

רק אל תשכח שאתה חייב לנו (לא באמת...) ולכן אתה חייב לחזור לפורום ולספר לנו החוויות וההחלטות שלך
שיהיה בהצלחה! רון

chookoo11

New member
מורדי גלאם?

שלום מישהוא יודע את הטלפון של המכון של מורדי גלאם (אחד מהמכונים) ולא הטלפונים שבאתר כי נראה שהם לא נכונים תודה

למעלה