שלום לכולם :) - דרוש/ה

רינגיל

New member
שלום לכולם :) - דרוש/ה

פותחת את ההודעה בהסכמת מנהל הפורום, רועי (תודה רבה). בעיקבות חזרה לארץ (אחרי 11 שנים בני יורק), אני מחפשת מחליף/ה לתפקיד שלי במקום עבודתי. אשמח אם מישהו מעוניין או שתפיצו הלאה בין מכרים או בני משפחה שחושבים שזה מתאים להם. למען הסר הספק, ההודעה היא לשני המינים כאחד :) Secretary/Office Manager Midtown 47th Street office seeks mature & energetic individual with excellent administrative skills. Prior experience is a must. Must be organized & able to multi task. Proficient in Word & Excel. Pay commensurate with experience. email to [email protected] or fax to (212) 840-6897 תודה רבה ושנה טובה :) רינת

רינגיל

New member
הבהרה קלה בקשר לשעות העבודה :)

מדובר במשרה מלאה, אך יש מקום להסכים על שעות יותר ״נוחות״. הבוס מעוניין ביום ארוך, מ9:00 עד 18:00, אבל אם ימצא מישהו מתאים/ה, ניתן לעבוד מ9:30/10:00 עד 5:00/5:30 (שעות העבודה שלי). :)

רינגיל

New member
הבהרה קלה לגבי שעות העבודה :)

אמנם מדובר במשרה מלאה והבוס מעוניין ביום עבודה ארוך... אבל, אם ימצא מישהו מתאים/ה, יש מקום לדבר על שעות העבודה, כגון: 9:30/10:00 עד 5:00/5:30. המשרד סגור בחגים (כן, גם שלנו :) שזה פלוס רציני), וימי שישי הם קצרים. השכר הולם ויש בונוסים.

למעלה