שלום לכולם בשנית

dj moraz

New member
שלום לכולם בשנית

היי! קוראים לי איתמר מורז והייתי פה די מזמן ...רשמתי לכם כמה פרטים על מודרן טוקינג....ואיך שהוא החלטתי להסתלק מכאן עקב עוקצנות של כמה מחברי הפורום...אבל ! אני כאן שוב מחוזק בבטחון עצמי , ומוכן להנחית פצצה ...תומאס אנדרס ממודרן טוקינג בדרך להופעה בארץ בתל אביב בפברואר ! אם זה מעניין מישהו

greenzg

New member
אני מחזיק את עצמי חזק ולא מגיב../images/Emo11.gif

וסחטיין על האומץ לחזור

DGL242

New member
../images/Emo6.gif גרינזג למה אתה כזה עוקצני, איתמ

ר מה שלומך זוכר אותי? , זה דורון היית אצלי בחנות. גרינזג צוחק ההודעה שלך זה מסוג ההודעות שמושכות אותו בלשון

adiville

New member
באמת הוא מגיע ?

וואי וואי אריאלה הולכת להפוך את הפורום

alpha80

New member
שניה אני קורא לה.

אריאלהההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dj moraz

New member
דורון מה קורה חבר....

אז ככה 90 % שהוא מגיע... ה10 אחוזים האחרים תלויים באריאלה...חחחחחח לא סתם, בכל אופן יש דיבורים חמים על העניין הזה... זה אמור להיות ביד אליהו. מעניין מישהו ? קבלו תמונה :

ברורררר שזה מעניין הלוואי שזה נכון

אם הוא מגיע אני אהיה האדם הכי מאושר בעולם ואני מתה מקנאה על התמונה

iggygoldie

New member
איזו תמונה! מחליף לדיטר! כל הכבוד!

תמונה בהחלט מהממת וידיעה עוד יותר מהממת. מעניין כמה קהל יבוא להופעה כזאת של תומאס, אם תתקיים. ברור שהייתי רוצה שכמה שיותר.

dj moraz

New member
אההה עוד משהו

איך קראו לבחור שאמרת שדיבר עם דיטר אז ???

גיל 27

New member
אותי

אני הייתי ולמען האמת עדין חולה על מודרן טוקינג. אתה מדבר ברצינות? יש לך מושג איזה שירים הוא אמור לשיר פה?

dj moraz

New member
הוא אמור לשיר

שירים של מודרן טוקינג מאחר והוא רשום תחת השם מודרן טוקינג. אני מאמין שאת כל הלהיטים שלהם... Your'e My Heart Your'e My Soul You can win if you want Cheri Cheri Lady Brother Louie Atlantis is calling Geronimo's Caddilac Jet Airliner In 100 Years ואולי עוד כמה שירים שיעשו לנו טוב כמו with a little love Heaven Will Know וכדומה...מה אתה אומר מתאים לך ?

למעלה