שלום לכולם, ברצינות

שלום לכולם, ברצינות

תודה על ההתנגדות, ברצינות, וכמובן על העזרה. זמני כאן תם. שוב לא אוכל לקבל זמן רב מסרים באישיים על הזמנות לקרבות אדם ולשתייה משותפת. (בינתיים) פעם ראושנברג הלך לחבר שלו, דה קוניג, וביקש ממנו ציור טוב שלו. (ראושנברג ודה קוניג הם ציירים די ידועים ואפילו טובים) אז דה קוניג שאל אותו: -בשביל מה אתה צריך את הציור? -בשביל למחוק אותו. ואז בחר דה קוניג ציור מוצלח במיוחד, וכשנתן אותו אמר: -נתתי לך את הציור האהוב עלי ביותר. וראושנברג מחק אותו. ויש ציור כזה, כך שמעתי, שנקרא "ראושנברג מוחק את דה קוניג" וגם אם לא זה סיפור שטוב למורים ולתלמידים לשמוע. הכל בסדר. תודה רבה לכולכם ושלום. לשרותכם תמיד גינגי חאן

WhiteBear

New member
../images/Emo24.gif להתראות

יהיה נחמד להתראות בעתיד, ואתה תמיד מוזמן לאימוני פורום
... (לשתייה ומכות)

orii

New member
תודה על הכל

שזה עוד שם חיבה למושיקו "הכל-יכול". בברכת נזירי הדופ דופ, דופ דופ

arcidea

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

תודה רבה לכולך לupaya ושלום

arcidea

New member
אמצעים שיטות מתודות

להסבר מלא יותר אפשר להציץ בסוטרת הלוטוס, google knows

bizhar

New member
אולי מספיק עם שלל המושגים

שזורקים אותי למרחבי הסייבר? מתי יהיה לי זמן לסיים את הספרים המחכים בסבלנות לתורם?
. ...Google knew,even Babylon knew, It´s me to remain ignoramus

זה לא יהיה אותו דבר בלעדיך, ברצינות

ולחשוב שרק לפני מספר חודשים עוד רצו לגרש אותך מהפורום...
מאחל לך רק הצלחה בהמשך הדרך, ומקווה שנמשיך לשמוע את ידיעותך הרבות והלצותיך המשעשעות במהרה בימינו. לורנס

הציר

הם יצאו לגלות את הציר הצפוני ינשוף ,חזרזיר עים שפן עים אני . מוכרחים לגלות אותו ,ככה אמרו לי ינשוף ,חזרזיר ושפן וכולי גם אי-אה וגם רובין כריסטוףעם פו וקרוביו של שפן במנסע השתתפו , והיכן הוא הציר ,רק את זאת לא ידעו .... הבו גדל להם . הבו שיר נאום פו . מיתוך פו הדוב

קרוקדיל

New member
ואני יש לי דרישה תקיפה

לפני שאתה הולך לנו מכאן ומשאיר אותנו לבד אני דורש לדעת מאיפה לך כל הידע הזה?

האיש הלך, המיסתורין נשאר?

רגע, אמרת שכשתסיים לעשות את מה שבאת לעשות כאן, על כוכב הלכת שלנו, תבוא לאימון במכות עם סכינים... האפור

למעלה