שלום לכולם אני פו

שלום לכולם אני פו

מה קורההההה איך עבר היום לכולם? אז בואו אני אספר לכם על שלי: הגעתי למקום החדש במקום עבודתי, קיצר.. יש שם אחת בשם שלומית משהו לא משנה מה השם משפחה שלה חח היה לי משעמם וזה.. אז מחקתי אותה מהמחשב ללללללללל אמרתי לא צריך גם ככה עוד מעט מפטרים אותה P: עכשיו הבעיה שאם מוחקים מישהו מהמחשב אלו שמתקשרים ומבקשים אנשים מסויימים לוקח איזה 50 שעות עד שמשיגים אותם כי זה הייטק מן הסתם חחחחח קיצר.. התקשר אחד ושאל שלום אפשר לדבר עם שלומית? אמרתי לו היא לא מופיעה ברשימה וכרגע זה בעיה למצוא אותה.. אפשר להשאיר הודעה? אמר לי.. כן תגידי לה שבעלה התקשר P: אמרתי לו אין בעיה אם אני אמצא אותה אני אמסור אז אמר לי ולמה שלא תמצאי? אז אמרתי לו: זה הייטק מה אתה חושב יש פו 1000 אנשים רק היא המועדפת? אמר לי..טוב למה את צועקת עליי? אמרתי לו אני לא צועקת תפנים לא מכירה את שלומית! אז הוא אמר לי טוב אני עוד שנייה נכנס ללובי אמרתי לו בכייף אני פו. קיצר הבחור נכנס.. הזוי לגמרי חושב שהוא באיזה עולם משל עצמו לפני שהוא התחיל לדבר אמרתי נכון שאתה מחפש את שלומית.? אמר לי איך ידעת? אמרתי לו זה אתה הקרצ' שאני לא אדע? אמר לי טוב אני מחכה לה בסלון הישיבה.. אמרתי לו תחכה חופשי נשמה קפה על הדרך? אמר לי כן 2 סוכר בלב אמרתי לו "תן גז". קיצר הבחור מחכה מחכה.. מחכה.. יושב שעה אמרתי לו תגיד.. איך זה שאתה מחכה לאישתך יותר משעה והיא לא מגיעה בכלל? יש סיבה לזה? אמר לי היא לא עונה לי בנייד אמרתי לו וועע זה חשוד אם היא לא עונה לנייד חחחחחחחח קיצר הבחור שתה את הקפה שהכנתי לו והכנתי לו דרך אגב חרא של קפה שיבין שאני לא פקידה! מחכה ומחכה כבר הגיע שלוש ואני מסיימת תמשמרת... בסוף מה מסתבר אנשים?! שהאישה שלומית שהוא חיפש לא עובדת בכלל בהייטק! היא בכלל עובדת כמנקה באיזה בית חולים וההוא מרוב שהיה בסוטול שיגע לי תשכל כל היום עם השלומית שלו! קיצר בסוף הוא עושה לי סליחה אני מצטער שטרטרתי אותך ואגב.. הקפה היה מר מאוד אמרתי לו זה מה שקורה לאנשים שמשגעים לי את השכל...... איחלתי לו יום טוב ואמרתי לעצמי אם זה הייטק איפו הגעתי אללאיסטר!@

וזה חוזר ובגדול! הדרכים שאפשר לעצבן.....

הדרכים שאפשר לעצבן אנשים! לשים את השיר "דרכנו" כרינגטון בסלולרי. לנסוע מ-א-ו-ד ל-א-ט בנתיב השמאלי, תוך נפנופי שלום למכוניות מאחורה. להזמין לשכן מובינג הביתה. לפוצץ למישהו חצ’קון ולהגיד שעכשיו הוא נראה הרבה יותר טוב. להוריד את משענת הכיסא עד הסוף במטוס, ואז לבקש מהנוסע שיושב מאחור להזיז את הרגליים כי זה מציק בגב. להגיד לחבר "שמעת מי מת?" ולא לגלות לו. לקחת מהמקרר בעבודה אוכל של עובד אחר. להשאיר לו פתק במקרר עם ביקורת על המזון, "לא משהו". שיר את המנגינה של באטמן בלי הפסקה. קנה הרבה תמרורים ונתב מחדש כבישים קשור פעמונים לכל הבגדים שלך. חזור על כל מה שאחרים אומרים... בצורת שאלה... ספר לכולם על התאוריה שלך בקשר לרצח קנדי. חזור על הדו-שיח הבא בערך 10 פעמים: "אתה שומע את זה ?" "מה ?" "לא משנה, זה הפסיק..." תדליק זיקוקי דינור על עוגת יום-הולדת תסתובב במסעדה ובקש מאנשים פטרוזיליה השאר טיפים במסעדה במטבע פורטוגזי. פתח מבטא נורבגי. אם אתה נורבגי, פתח מבטא מזרחי. שב בחצר וכוון מייבש שיער על מכוניות שעוברות כדי לראות אם הן מאיטות. בהצלחה!

10 דרכים להיפטר מסקרים טלפוניים

1. להתחיל עם עורכת הסקר. 2. לדבר בשפה זרה. 3. לדפוק על השולחן ולהגיד שמישהו דופק בדלת. 4. ללחוץ על מקשי הטלפון בזמן השיחה. 5. להתחיל לספר על כל הצרות שיש בבית. 6. לצעוק שרוצח מסוכן מתקרב. 7. להגיד שמחכים לשיחה חשובה. 8. להגיד שטילפנו כבר בקו השני. 9. לקלל. 10. לטרוק את הטלפון....

גיאאאאאאאאא

הממממממממממ אני אוהבת מתה חולה מטורפת עליךךךךךךךךךךך ואין מילים לתאר את אהבתי P: קניתי היום דברים באדום במיוחד בשבילך חחחחחח לללללללל

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif - כולם להכנס!!

עכשיו אני אשתף אתכם. נמאס לי כל היום לקחת ! -
ולהרגיש כאבים ! ממש כמו -
שיורדים לאדמה! נמאס לי לראות כל היום 4 קירות ו -
אין לי כוח לאכול רק
- אני רוצה גם !
אבל אסור!!! נמאס! לי באמת שנמאס לי להתנחם ב -
וה
- שלי מרוב כאבים!
מגניב!!! לי בכלל!!! אני מעדיפה לחזור -
מאשר כל זה! אני אשכרה ברוב הימממה -
וזה בכלל לא ! -
(מגניב לי!) עד עכשיו חצי פנים שלי היו -
והרגשתי -
של ממש! בקיצור אני ממש ממש ! -
אש!! לפ'נים!!! <עכשיו תתנו עידוד!!>
ותרימו לי את המורל ואולי גם קצת... -
(תצחיקו למי שלא הבין!) אותי.... (חוץ מרונע אפ'חד לא עשה את זה! - עכשיו !
) תודה מראש :)
מורן

לילו/מורן בלבד!!!!

אני הראשון חחחחחחחחחחחח ואף אחד לא איקח ממני את ההודעה הראשונה למורן שתהיי בריאה חולה עלייך לילו גם אני הייתי חולה מאוד יומיים שלמים!!! (גם לי מגיע עידוד) יום ראשון ושני ורק בשני בערב השתפר לי המצב רוח אנימרגיש יותר טוב עכשיו ואנימאחל לך בריאות ואושר עושר ובעיקר כושר עידוד שתוכלי לצאת מהמיטה שאת חולה כבר (לפי מה שאת מספרת את היית חולה ממש עם כאבי תופת) אז היית כמוני נ.ב אני שמח מאוד שאת סולחת לי ומקוה שימשיך לנו הקשר הטוב שהיה לפני הריב שלנו שניסחפת עם כל הדבילים שירדו עליי ורצו לפגוע בי ואת המשכת אותם וזה הגעיל אותי שהצטרפת אליהם :( :( בכל מצב אני אוהב אותך ותמיד אהבתי :) שתהיי בריאה ושוב ואל דאגה רונעע יודעת להרים מורל וגם להצחיק מבטיח לך שבגללה את תהיי יותר טוב וגם שמחה לצאת מהמיטה אוהב אותך תמיד אודינק'ה ומאחל לך כל טוב

:) אודי אודי...

כמו שאתה מכיר את האנשים פה כל מי שיריב עם מישהו כולם יריבו בשבילו חזרה. זה מה שקרה בת'אחלס!... ולא אני לא חולה <עברתי ניתוח> בשביל זה אני כותבת ולא משדרת גם... :) בכל מקרה עידוד בשבילך :) נשיקות ממני על ההחלמה שעברת... (בקרוב אצלי) חולה עליך נשמאמי!

איזה יופי..

אודי ומורן איזה יופי שסוף סוף חזרתם לתלם! אני מקווה שזה בגלל שחלק מזה בעזרתי ו.. תאמינו לי אין כמו אהבה ושלום בעולם הלוואי וזה יימשך אוהבת רונע ומורן תודה על הפירגון נשמה שלי

יאאא לא ידעתי שעברת ניתוח כי ..

כי.. אני לא מעודכן בכלל בצאט כי אני נעלמתי ממנו להמון זמן ותודה מאוד לעידוד אהבתי ואוהב אותך תמיד ובתאכלס אין כמו בתאכלס למה להתערב בריב של אחרים למה??? כל הזמן רבו איתי והסתכלו על הקללות שלי ואז בגלל זה "כולם" הסתכלו על זה ולא על האחרים (אנשים מושפעים מאנשים אחרים) ואין קשר לזה שצריך לעזור למי שאת מכירה כי זה ממש גרוע מאוד!!! אני מקווה וממליץ לכל מי ש מתעסק איתי שלא יפנה אליי או בעיקר שלא יריב איתי כי יהיה לו עסק איתי מומלץ ביותר!!! אני לא נמצא המון זמן בצט ואני נמצא באתר קליקות שם אני מכיר והכרתי אנשים טובים מאוד משם שאני מתכתב איתם כל יום!!! באי סי ובמסן מאחל לך דבר ראשון שתהיי חזקה והרבה עידוד ואחלמה מהירה (רק שתדעי אחרי שתקבלי את פנייך אחרי ניתוח את תהיי יותר יפה) וטוב יותר שעה אחת קדימה אני עדין נכנס לצט אבל רק בשבתות כדי לא להתמכר בכלל לדבר הזה שנקרא צט מעפן אבל עדין כותב בפורום וצוחק כמוך על הדברים שרונע כותבת (מצחיקה אותי ומעלה לי את הפיטמה הימנית) אנימדבר הרבה נכון חחח זה ככה אני לא סותם את הפה לרגע אני חייב לדבר ולהוציא את כל מה שיש לי להוציא נ.ב אוהב אותך נשמה שלי ובעיקר אלייך שתהיי חזקה ותהיי הכי בריאה יא מושלמת ושתיהיה לך סופ"ש מהנה ואל תדאגי התקופה היפה שלך עוד תגיע מבטיח לך :)

חוץ מרוני

אף אחד לא ידע על זה עד עכשיו שאמרת את זה פה ובצ'ט :) ובקשר לריבים - רבתי איתך כי התלכלכת בטוח אז על רוני.... הרגע שזה מגיע אליה אני מקבלת סיבוב לא מהעולם הזה וכולם יודעים את זה פה :)) צהיה בטוח.... ותודה רבה על העידוד... וכן בקרוב פני היפות ישובו לנורמל :) ותודה על האיחולים מאמוש!!! שתזכה רק לבריאות נצחית בלי מחלות :)) נשיקות :)

למעלה