שלום לכולם, אני פה

פולי44

New member
שלום לכולם, אני פה

חזרנו הבוקר מחו"ל, היה קסום. עדיין לא התעדכנתי לגמרי, אבל הצלחתי ברפרוף לראות שהאייטם המרכזי היה המפגש של האדום של ליתי עם נחש צפע. אני מקווה שהכל מאחוריכם, ליתי'לה, ושהאדום מתאושש. סליחה אם אני לא מעודכנת. החייל שלי היה בבית כשהגענו, ישן לו במיטה, והוא פה ל10 ימים. המתבגרים כמובן לא הלכו לבי"ס, יתחילו אותו רק ביום ראשון. מקווה שהימים הראשונים עברו בצורה חלקה בבי"ס מעצימה, בריאות לאבא שלך. סמדר, מזל טוב ליומולדת
מקווה שאצליח להתעדכן בקרוב. התגעגעתי אליכן

ברוכה השווה התגעגענו כמו שאת רואה היה פה אקשן

כיף למצוא את החייל בבית לתקופה כה ארוכה תהנו המון.

פולי44

New member
../images/Emo24.gifתודה גליללאה

ומרוב עייפות שכחתי לעדכן שהחייל סוף סוף עשה את הצילום גב ועכשיו הוא אמור לראות אורטופד. הוא רוצה לשכנע אותו להשאיר אותו בתפקיד הנוכחי. ועדכון נוסף: מתבגר ב קיבל גם הוא תאריך גיוס ל19 בנובמבר 2012. אנחנו עדיין לא יודעים מה הפרופיל שלו. איך אני מבררת את זה?

05 מיכל

New member
מה עם "קיוסק מידע אישי"?

באתר "עולים על מדים" של צהל יש "קיוסק מידע אישי". לבן אמור להיות קוד לשם, ושם רשום הכול - פרופיל, סעיפים, קב"א וכו'

פולי44

New member
תודה מיכל, כבר בדקתי את זה

ולא רשום שם כלום, ואני, אין לי סבלנות לחכות, נראה לי שאתקשר לשם ביום ראשון שוב תודה

RiddlerWoman

New member
ישנה תקלה בקיוסק - עולים על מדים מ14/4/2011

גם אין תאריך מתי תתוקן. עד מעט 5 חודשים !!! אנחנו כבר השלמנו עם הרעיון שאת התהליך עם המתבגר נעבור בלי הקיוסק , אין ברירה אלא להתקשר אליהם .

מעצימה

New member
פולי ברוכה השבה../images/Emo140.gif

מניחה שנהנייתם...ויצאתם קצת מהשיגרה המעיקה שלנו כאן בארץ... כאן בפורום מרגש כל יום מחדש.... טוב שבאת

היי פולי'לה, טוב שאת כאן

טוב שנסעת ועוד יותר טוב שחזרת וזה שהחייל בבית ל10 ימים זה בונוס מצויין.

הי פולי יקרה

חסרת לנו. עשינו תורנות בפתיחת שירשורי הבוקר. מקווה שביום ראשון הכל חוזר למקומו. התאוששות קלה, ותהני מהרגילה של החייל. אגב, יש כבר את כל ציוני הבגרות....

פולי44

New member
תודה, מתגייסת

ועכשיו אני מתעדכנת לגבי ציוני הבגרות, והם מה זה טובים....

49צהוב

New member
../images/Emo20.gifברוכה השבה- ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

יופי שחזרת... ספרי לנו איפה בילית? מה עשית? איך העולם הגדול? יפה?

פולי44

New member
תודה צהוב

המסלול היה נחיתה בורונה, נסיעה של בערך 6 שעות עד לריביירה הצרפתית, 2 לילות בעיר קאן, לילה אחד במונטה קרלו, ועוד שני לילות במילנו. המתבגרים שלי היו בשוק מהמכוניות שראו בריביירה, כל מיני פרארי, למבורגיני, בוגאטי וכו', צילמו והסריטו בלי סוף, ובכלל היה כיף. היינו גם באגמים קומו ומג'יורה, מסעדות על האגם, מה אני אגיד לך, פשוט קסום.... שוב תודה, למרות כל האמור לעיל, כיף לחזור הביתה

למעלה