שלום לכולם.אני כותבת כתבהעל צמחונות

שלום לכולם.אני כותבת כתבהעל צמחונות

צמחונות בקרב בני נוער. זו כתבה לבית הספר במסגרת מגמת תקשורת ובשביל הכתבה אני צריכה לראיין שני אנשים: אחד צריך להיות בעל מקצוע כלשהו, או מישהו שמתעסק בנושא. זה יכול להיות למשל איזשהו פעיל בדרגה גבוהה או משהו כזה באנונימוס וכו'.. מקווה שהבנתם. והשני צריך להיות נער/ה צמחוניים, שכמובן שאני מעדיפה נערים שיש להם הרבה מה לומר בנושא ומסוגלים לתת תשובות מספקות לשאלות על הנושא. אני פונה לפורום הזה אחרי קריאה ממושכת בו, ואני רוצה את עזרתכם, אם מישהו רוצה להתראיין, או להמליץ לי על אנשים שכדאי לפנות אליהם או מקומות שאני יכולה להתעניין בהם. בסופו של דבר הכתבה הזאת זה בעצם חלק משמעותי בהציון של הבגרות שלי אז אני מייחסת לה רצינות ראויה. אם למישהו יש משהו לכתוב לי או להציע את עצמו להתראין (אני פשוט אשלח את השאלות באימל ותוכלו לענות), אני נורא אשמח אם תשתפו פעולה. אני פה כמובן במסרים ובאימל [email protected] שוב, אם יש למישהו משהו שהוא חושב שיכול לתרום לי ולסייע לי לבניית הכתבה אני אשמח לשמוע. בכל מקרה תודה רבה -שרית-

שוב

אבקש את עזרתכם, אני מחפשת בן/בת נוער שמוכנים שאני אשלח להם כמה שאלות באימל והם יענו לי. זה די דחוף ודי קריטי, אודה אם תשתפו פעולה. תודה -שרית-

יוחאי 17

New member
אנצל שירשור זה להודעה לא כ"כ קשורה

האם אורנה באני צמחונית או טבעונית ?

יוחאי 17

New member
אני שואל כי

גכם ראיתי אותה מפגינה ב אחת הגלריות, וגם אנייודע שהיא משהו בעמותה של בעלי חיים.

barakbl

New member
ומכאן אפשר להבין שחייהן של

החיות האחרות שמגודלות בתעשית הבשר (והמזון מהחי בכלל) הוא מצוין, למשל אלו שגדלות בתעשית החלב.

BenCarmon

New member
ואם כבר שואלים

אז מה לגבי פאמלה אנדרסון??? צמחונית? טבעונית?

dirty boots

New member
מעניין אותי על אנשי ציבור מפורסמים

טבעונים. חוץ ממובי, אני לא יודע על אף אחד כזה, או שכן, ושכחתי.

למעלה