שלום לכולם אני חדש

rocko22

New member
שלום לכולם אני חדש

שלום לכולם אני דיי חדש בתחום הקומיקסים ולצערי בילדותי (אני בן 27) חוץ מזבנג לא היה קומיקס נורמאלי לקרוא... לאחרונה גיליתי שיש חנות קומיקס דיי מוכרת היכן שאני גר ותמיד רציתי לקפוץ ולרכוש חוברת. רציתי לדעת עם מה כדאי להתחיל... אם יש משהו בעיברית או שהכל באנגלית? תודה

evil i

New member
מה האיזור שלך?

איפה אתה גר? במה כדאי להתחיל? לגבי השפה: אם יותר קל לך בעברית, אז תתחיל עם חומר בעברית. למרות שבתכל'ס, הרוב המוחלט של החומר שתמצא בעברית הוא חומר ישראלי מקומי. אם תרצה לקרא מגוון רחב יותר וחומר מחו"ל, תאלץ לעבור גם לאנגלית. אבל לא הכל אבוד, שכן יש קומיקס באנגלית קשה, ויש קומיקס באנגלית קלה. המוכר ישמח להתאים לך אחד. ונשק יום הדין: מילון. ככה מתחילים ללמוד בייבי. בסופו של דבר, קפוץ לחנות ודבר עם המוכר. בשתי החנויות הגדולות (קומיקס וירקות, קומיקאזה) יש מוכרים מקצועיים מאוד שיתאימו לך קומיקס בומבה.

rocko22

New member
אני גר ליד

הקמיקזה... ברמת אביב... אין לי בעיה עם האנגלית יש לי אנגלית טובה... אבל אתה יודע איך זה אם יש משהו מתורגם זה עדיף... טוב סבבה.. אני אקפוץ לשם ואראה... תודה רבה

evil i

New member
קומיקאזה

לא קמיקזה. וחוץ מספיידרמן, אין מתורגם. וגם זה הפסיק.

amitais

New member
יש המון קומיקס ישראלי בעברית

משובח ומגוון. הנה כמה דוגמאות שתוכל בטח למצוא בקומיקאזה: יש פנטזיה: ארינאה, יש אימה: טינטופוביה, יש גיבורי על: אדירי התכלת. יש מגזין חודשי בשם בלנדר, יש הומור מטורף של אנגלמאיר בחוברות סירופ שלו, ויש גם את ספרי דימונה, שאני מוציא לאור, חלקם באנגלית וחלקם בעברית.

למעלה