שלום לכולם!! אני חדש :)

hanuka82

New member
שלום לכולם!! אני חדש :)

חדש בפורום הזה... אבל בטח שלא חדש בתחום האימון הממוחשב! :)... מכור לCM מהגירסא הראשונה ועד הגירסא האחרונה. התחלתי לפני מספר ימים לשחק בליגה האנגלית עם ווסטאהם, כמובן בגלל קטן ובניון והתחמתי את טל בן חיים... עכשיו קיימתי רק שני משחקי אימון אבל עדין השחקנים כל הזמן מראים לי על עייפות ( מצב LMF) אני לא מוצא משהו מוזר בפרטי האימונים ואני מפחד שעוד משחק ליגה שניים שחקנים חשובים יתחילו להפצע וכל שטויות!!!!! דבר שני, כמו שאתם יודעים... את כל המשחק בעצם בונים על צעירים ( לפחות ככה אני אוהב) הבעיה בליגה האנגלית היא בעיקר עם הרישיון עבודה, יש לכם שחקנים עם פוטנציאל מבטיח ותוצאות מיידיות להביא שגם יוכלו לשחק בליגה האנגלית? מצטער שנפלתי עליכם ככה... אבל אני מאוד אודה למי שיעזור... מחכה לתשובה. :)

inko

New member
תשובה

לפי מה שהבנתי אתה רק בהכנות לעונה החדשה, אם כן אז אל תדאג,עוד כמה משחקי אימון ויהיה בסדר. עכשיו, אני אכתוב כמה על הכשרונות בהנחה שאתה מתכוון לFM2006. קודם כל יש לנו מאגר שחקנים נחמד,חפש אותו בטאגליינס, יש שם כמה כשרונות. בנוסף תבדוק את פרדי אדו,קרלון וואנדן בורה(borre נדמה לי) הוא משחק באנדרכלנט הבלגית,בכלל חפש באנדרכלנט הבלגית יש שחקנים לא רעים. תבדוק שחקן קולמביאני בשם SHERMAN או משהו כזה, אמור לקבל רישיון עבודה, רק 450 אלף יורו פיצויים וכבר בגיל 15 יכול לשחק כמחליף.

ברוך הבאה לפורם ../images/Emo24.gif

למה שלא תעבור לFM? זה משחק יותר טוב לדעת הרוב, ניסית אותו לפחות? כבר קיבלת תשובה לשאלה הראשונה שלך, ובקשר לבעיה השניה, אני חושב שהכי כיף במשחק זה לחפש שחקנים ולעשות חישוב מי הכי מתאים לך לקבוצה, לשלוח סקאוטים, לסרוק נבחרות צעירות, ולחפש כל השנה שחקנים שיכולים לחזק את הקבוצה שלך. בברזיל יש ים של כישרונות בכל עמדה שאתה צריך, תבדוק את פרדי אדו מקולומביה, את מוקואנה מאפריקה, אם אני אזכר אני אוסיף לך. כמה ג'ובות נשאר לך?

hanuka82

New member
תודה אבל...

תודה תשובות... קודם כל שיחקתי כמה משחקים בFM אבל עדין לא התהלהבתי ולא היו פרפרים בבטן כמו לפני הCM מה לעשות כנראה שקשה ללמד כלב זקן טריקים חדשים, ומתוך נאמנות של שנים אני נשאר עם המקור. נכון... מאוד כיף למצוא שחקנים בעצמך בעזרת סקאוטים וכאלה, וזאת הפעם הראשונה שאני נעזר בפורמים, אבל בשביל להקלט למשחק בצורה קצת יותר מהירה החלטתי להעזר בכם. ידוע לי שבברזיל ובכלל בדרום אמריקה יש שחקנים נהדרים במחיר זול, אבל שוב עולה הקטע של הרישיון עבודה באנגליה. השאלה מה בדיוק החוק אומר ועל איזה גילאים הוא חל... תודה לעוזרים מראש. דרך אגב, אני כבר במשחק ליגה השני אחרי שני משחקי אימון ותיקו במחזור הפתיחה ועדין השחקנים שלי מראים על עייפות...

spider kisser

New member
ב CM5

יש את jeremy menez הוא קשר ימני ממש טוב, ואת diego מפורטו שהוא קשר שמאלי תותח...

למעלה