שלום לכולם....אני חדש

The Terminator4

New member
שלום לכולם....אני חדש

אני חדש בקהילה הזאת ומקווה שאהיה פעיל ואני ערבי יש לי כמה ערבים/יהודים יש פה?? בגלל שאין דו קיום מצד אחד

ברוך הבא...../images/Emo39.gif

כל מי שבא לפורום בכוונות טובות מאזן קצת את התמונה.... והתמונה לא בדיוק מרנינה, ואולי דווקא בגלל זה מיצגת, את מה שמתרחש בתחום...

טשאפק

New member
הפורום הזה צריך קצת פעילות

מהסוג הדו-קיומי. רוב השיחות פה הן ויכוחים פוליטייים בין יהודים. ברוך הבא!

all

New member
כגולש ותיק כאן ארשה לעצמי להסביר לך

כי ליפני "פרעות 2000" היו כאן לא מעט ערבים, ליתר דיוק הפורום הוקם ע"י ערבי. אלא שביום שהפרעות החלו, הפכו ביטויי אותם אנשים חביבים שהיכרתי ודיברתי איתם דו-קיום להודאות קצרות כמו "מוות ל-י......", ו-"למות מות קדושים למען אל-עקצה" ולאחר כשבוע כולם נעלמו. עכשיו כשניראה שרוחות המילחמה נירגעו מעט, שוב יש כאן כמה ערבים. ואם לא תיראה בזה פגיעה אנא ענה לי על השאלה הבאה. ערביי 48 יכלו להיות גשר לשלום, הרי אתם חיים כאן בינינו ועד היום לא זכור לי שערבי עבר לינץ' באוניברסיטה בבית חולים, במועדון לילה או בתור לביטוח הלאומי. ואתם יודעים שלפחות חלק מהיהודים הם לא "שטנים רצחניים", אתם גם יודעים שלא מכינים את המצות לפסח מדמם של נערים ערבים. ואולי חלק ממכם גם יודע בתוך תוכו שחיילים ישראליים לא רוצחים סתם כך כי בא להם. ובכל זות אף מילת תמיכה אחת בישראל, אף מילת תמיכה במילחמה בטרור. אף לא מילה של איזון. בחרתם לתמוך תמיכה מלאה ומוחלטת בפלסטינים. לא ציפיתי שתיצאו להגנת חיילי צה"ל אבל בהחלט ציפיתי שמישהו ממכם יומר שהכנת מצות מדמם של נערים ערבים הוא שקר גס!!! אבל לא, דממה. ועכשיו נחזור לעניני דו-קיום ברוכים הבאים לפורום.

all

New member
עדיין דממה?

זכורים לי מימי האוניברסיטה, חברה ערבים משכילים, נעימים וטובי לב. חברה שהיתווכחו בינם לבינם כמעט על כל דבר, פרט לאחד - פוליטיקה. ברגע שהויכוח היה מגיע לזה, כולם דיקלמו את אותו ההימנון. הייתה ביניהם בחורה אחת שלא שלטה טוב בעיברית בשנה הראשונה ואם היו מפסיקים אותה באמצע דיקלום, לפעמים הייתה נאלצת להתחיל את הכל מהתחלה, כאילו היה זה דבר מה שלמדה בעל פה. והינה, גם כאן אין אחד שיעיז לומר לטלביזיה של "חיזבאלה", חברה, כל העיניין עם המצות מהדם הערבי, כל העיניין עם ההדבקה באיידס, הרעלת בארות, אלה שקרים, שטויות. ערבים רבים יקריבו את חייהם ע"מ לימנוע פיגוע תופת ולאף אחד אין אומץ לצאת כנגד ההסטה??? מעניין למה?

טשאפק

New member
לא ברור לי אל מי דיברת

אני יהודי. טרמינייטור, שפתח את השרשור, ערבי.

טשאפק

New member
ואגב

בפורום ערבים שאני גולש יש גינויים לטרור, ותמיכה במלחמה בטרור.

all

New member
גם ערפת גינה את הפיגועים.

אבל המשיך לבצע אותם. יש גינוי בשביל טלביזית אנגליה, צרפת וארה"ב. ויש "שאהידה, שאהידה, שאהידה" בשביל טלביזית פלסטין, באותו יום ע"י אותו האדם. האם בהמשך הגינוי בא "אבל....... היהוד הם ככה וככה וככה ולכן הפיגועים ימשכו עד שנישחרר את כל פלסטין מהכובש הציוני"?

Ragamala

New member
לא פייר!

אל תשווה גולשים ערבים בפורום לעראפת אין להם שיקולים מדיניים ו5 מיליון איש על הידיים. אם הם אומרים את דעתם בפורומים זה לא כדי ליצור שום אשליה - כי מי מאמין לערבי בכלל?
לצערי אף אחד

all

New member
איני משווה בין ערבים בפורומים לערפת

אני משווה בין גינוי לגינוי. ולפעמים דעה כנה כמו של החמ"ס - "אין לנו מדינה, אין לנו צבא, אנחנו נילחמים עם מה שיש לנו - מחבלים מיתעבדים והסטה"! עדיפה על גינוי כמו -"לא טוב הורג ילדים ווא זקינים אבל הכל בגלל למה ביכלל באתם לבה, בה אדמה ערבי, לכו לאיפה שבאתם ברוסיה ויהיה שלום.

למה כשיהודים מגנים הריגת ילדים

פלסטנאים צריך להאמין להם? הרי מאז תחילת האינטפאדה נהרגו למעלה משש מאות ילדים פלסטינאים... ולמה כשהחמאס והגי'האד מבטיחים שימשיכו להרוג ביהודים אתה מאמין להם... וכשיש ערבים שטוענים שיש להפסיק את ההרג אתה לא מאמין להם... ולמה אתה לא מתאפק ונותן לגזענות שחבויה בך לצוץ כשאתה כביכול מצטט ערבים ומשתמש בב' במקום בפ'? לא ראיתי שאתה עושה כך עם נניח עולים מרוסיה שאומרים 'עלים' במקום 'עולים' או 'מרים' במקום 'מורים'... ובמקום לשבח ערבים שלומדים לדבר עברית, כדי שיוכלו לדבר אתך אתה לועג להם... ואילו לך סולחים כשאתה כותב שלוש במקום שלושה... ומוסיף שגיאות כתיב כהנה וכהנה... ומי יודע איך היית נשמע אם היית מדבר בערבית, ואיזו ערבית אתה כותב (אם בכלל...).

Ragamala

New member
לגבי כמות הערבים

אני חושב שאתה היחיד פה ואם יש עוד הרי שהם מסתתרים הפורום הזה מושך אליו קיצוניים שמביאים הרבה שינאה אתם אני מקווה שתחזיק מעמד כאן כדי לייצג צד שאף אחד מאיתנו לא שייך אליו ברוך הבא

למעלה