שלום לכולם, אני חדש:

יש לי כמה שאלות לגבי מטבעות:

מה השווי של המטבעות והשטרות להלן במצב לא כל כך חדיש, כל אחד יענה על מה שהוא יודע וכך אולי הגיע למצב שאדע את שווים של כל המטבעות והשטרות ברשימה זו: 5 פרוטות-תש"ט 10 פרוטות-תש"ט 10 פרוטות-תש"ז 10 פרוטות-תשי"ב 1/2 לירה ישראלית-תשל"ט 1 לירה ישראלית-תשל"ח 1 שקל-תשמ"א 10 שקלים-תשמ"ד 25 אגורות-תשל"ט 1/2 שקל-תשמ,א 5 שקלים-תשמ"ד 10 אגורות-תש"מ 5 אגורות-תשל"ד 5 אגורות-תשמ"ב 1 אגורה-תשכ"ג 1 לירה-תשל"ט 1 אגורה-תש"מ 1 אגורה-תשמ"ו 10 אגורות-תשל"ז שטר 1 שקל-1978 שטר 10 שקל-1978 שטר 5 שקל-1978 שטר 50 שקל-1978 שטר 20 שקל-1993 שטר 10 שקל-1973 תודה מראש לכל העונים!

kipod2

New member
חבל על הדף!

הדף מכיל רק 15 הודעות (לא משנה באיזה אורך) אתה יכול להמשיך לשרשר על אותה הודעה במקום לפתוח כמה ולהוציא הודעות אחרות.

kipod2

New member
ועכשיו לעניין

אני חושב-ויתקנו אותי מומחים-שרק אם המטבעות חדשים הם שווים מעט אך במצב משומש הם לא שווים הרבה

תודה, עכשיו אני זז, בבקשה אם מישהו

יכול לתת לי בערך את השווי של כמה ממטבעות ושטרות אלו אז שירשום. או שאולי אפשר את הקטלוג ואדע זאת בעצמי

coincollector

New member
תשובות

המטבעות הללו הם מאוד נפוצים ונמכרים כולם בשוק על משקל, משהו כמו 10 ש"ח לקילו. אם אתה מעוניין בקטלוג, יש בכל חנות למטבעות קטלוג "נומיסמטיקה" של אהרוני, עולה 50 ש"ח אם אני לא טועה.

coincollector

New member
ווינר שלום

ברוך הבא לפורום. קודם כל, כפי שאמר קיפוד, עדיף לשרשר הודעות ביחד ולא לפתוח שרשור חדש, משום שהדפים מוגבלים ל 15 שרשורים וכל אחד שאתה פותח דוחק הודעה של מישהו אחר מחוץ לדף. לשאלתך, אני מציע לך קודם כל להכנס למאמרים, שאלות נפוצות והקישורים כאן בפורום (כל הקישורים בסרגל למעלה בראש הדף). אין למיטב ידיעתי אתר אמין שמרכז מחירים של מטבעות ישראליים, אבל יש הרבה אינפורמציה בקטלוג בנק ישראל.

doroni10

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

באילו תחומים אתה מתעמק? או שמא זה איסוף מכל הבא ליד?

coincollector

New member
בולים ומטבעות הם תחום מאוד רחב

האם אתה מתעמק בנושא מסוים, במדינות מסוימות, בתחום כלשהו? או שאתה אוסף כל בול ומטבע שמתגלגל לידיך?

למעלה