שלום לכולם אני חדש..

שלום לכולם אני חדש..

שלום לכולם אני חדש פה.. רציתי לשאול אם למישהו יש תמונות שרשום עליהם את השם של הלהקה (לא חייב רק של לינקין פארק..) תודה רבה!

olly v

New member
שלום שלום../images/Emo41.gif

תהנה בפורום ואל תברח כמו הרוב...

היי לכולם.. תודה רבה על כל הברכות:)

הבקשה שלי היא כזאת אני רוצה לצייר על הקיר את השמות של הרבה להקות כמו לינקין פארק וכל שם של להקה בסגנון מוזיקה של הלהקה המושלמת הזאת! כאילו אני לא רוצה סתם לרשום לינקין פארק אלה לצייר את הסמל שלהם ואת הסמלים של כל הלהקות האחרות.. מקווה שהבנתם.. תודה רבה!

ברוך הבא! ../images/Emo182.gif

מממממ אם הבנתי נכון אתה צריך את הסמלים של לינקין

אממ כן...

ולא רק של לינקין... כל להקה בסגנון של לינקין זה אחלה.. אמרתי מקודם שאני רוצה תמונה של הסמילם למשל האל פי שלהם.. או סתם כיתוב שרשום בו לינקין פארק בצורה יפה.. ואני צריך עוד כמה לא רק של לינקין פארק( השולטים!) מקווה שהבנתם.. תודה רבה :)

חיפשתי שם..

אבל מצאתי רק מה שיש על העטיפות של הדיסקים.. וזה לא ממש עוזר לי.. אני צריל את זה ביותר גדול וחלק ולא על עטיפת דיסק.. אם למישהו במקרה יש אז פליז שיעלה לפה.. תודה..

תודה רבה!!

מה זה עזרתם לי! עכשיו הקיר שלי יהיה מלא בשמות של להקות וציורים :) אם למישהו יש המלצות מה לכתוב עוד אז ההמלצות יתקבלו בברכה.. תודה על העזרה!!! לינקין פארק שולטים!

linkin lover

New member
נצל''ש

דבר ראשון ברוכה הבאה
דבר שני..למישו יש ת'תמונה שצ'סטר מחזיק ת'תינוק שלו....התמונה שלי נמחקה, אז אם למישו יש אז תודה!

lgmtk

New member
איזה נחמדה שירן.................

את ממש...........אין עליך. -_-.

למעלה