שלום לכולם, אני חדש

MoonShield

New member
שלום לכולם, אני חדש

תומך מרצ מזמן, מתכנן להצטרף בקרוב לנוער מרצ (מחכה לתשובה מהאחראים על זה). מקווה להשתלב פה...

MoonShield

New member
אה אופס... שכחתי להציג את עצמי

אני רוני, בן 16 בקרוב מפ"ת

חניך?חדש?מפ"ת???

ההיית או חלמתי חלום? *גיל הוזה בהקיץ בתקומתו של הסניף המיתולוגי* רוני היקר(אני מקווה שקלטתי את שמך נכון,מפליא כמה מבולבלת,אפילו יותר מהרגיל,אני יכולה להיות ב00:40...)-אני ארחב בפרטים אודותך. מאיזה בית ספר אתה מגיע אלינו, האם היית פעיל בזמן הבחירות או שאתה מעוניין להצטרף כעת(נדמה לי שציינת בהודעה כי אתה מתכוון להצטרף רק כעת,אבל כאמור,הבלבול של שעות הלילה הוא הדומיננטי כרגע) וכל פרט בעל חשיבות או חסר כל פואנטה נוסף שהיית רוצה לציין. לילה טוב

MoonShield

New member
וואו... כמה שאלות

אז ככה אני מתיכון אחד העם, ביקשו ממני להיות פעיל בזמן בחירות אבל לא הלכתי כי זה נראה לי מאד לא מסודר לקחת מישהו שמעולם לא היה בפגישה של נוער מרצ ולזרוק אותו לתוך הבחירות. ואיפה בדיוק הייתי אמור להיות? איפה חשבת שראית אותי?

ברוכים הבאים לתנועת הנוער

הפוליטית הכי טובה!

eviv

New member
הארה

נוער מרצ זה לא תנועת נוער אלא ארגון נוער כן כן ההגדרות משונות... תנועת נוער זה דבר מאורגן עם תוכניות למשך שנים דבר שלנוער מרצ אין דוג' לתנועות נוער זה השמו"צ הצופים והנוער העובד והלומד ודוג, לאירגון נוער זה כמובן נוער מרצ...

הגינגי

New member
הממממממ

למיטב ידיעתי סיף בפתח תקווה כרגע אין אבליש ברמת גן ובתל אביב סניפים גדולים לנוחיותך.

MoonShield

New member
היה סניף

היה פעם, נפתח קצת לפני הבחירות, ועד כמה שאני יודע נסגר שוב... חבל שהאנשים הנכונים לא עונים לטלפון... אנסה שוב להתקשר מחר

הגינגי

New member
אשמח לעזור לך

אם יש לך איי סי קיו שלח לי הודעה בפרטי וכבר נדבר על הצטרפותך הבטוחה.

למעלה