שלום לכולם אני חדש !

שלום לכולם אני חדש !

שלום לכולם !! אני חדש פה.. רציתי להגיד שלום לכל המשחקים... ורציתי להעיר שלמעלה ב"ראש" של הפורום כתוב, ואני מצטט:"מחפשים DM למשחק ?" אז כן אני וחבריי המוסים ( וגם הקצת פחות מנוסים) מחפשים DM באיזור זכרון יעקוב.. מאד מאד חשוב אז אם יש מישהו.. שיגיד לי
ולכל השאר שלום !!!

DDN

New member
החברים שלך הם צבאים?!?!?

לא?! אז למה אמרת שיש לך חברים מוסים? בכל מקרה, ברוך הבא לפורום. הרבה מחפשים פה GM. הבעיה? זה זן נדיר. כי רוב האנשים אוהבים להיות שחקנים. עיצה שלי - אתם כ"כ רוצים לשחק - שאחד מכם יהפוך להיות GM. ויגלה כמה כיף זה יכול להיות.

magnus the red

New member
a moose once bit my sister

no realli! she was karving her initials on the moose with the sharpened end of an interspace toothbrush given to her by svenge- her brother-in-law- an oslo dentist and star of many norwegian movies: "the hot hands of an oslo dentist", "filling the passion", "the huge molars of horst nordfink"....

כמובן שלא!

moose מתורגם לעברית כ"יחמור", ולא צבי שבאנגלית נקרא Deer. ובהזדמנות זאת אני אמליץ על סרט עם יחמור: Wild America. (יש שם גם זאבים, תנינים, דובים, סוסים, וציפורים דורסות. אבל היחמור הוא הכי נחמד)
there I go
again​

EverMan

New member
../images/Emo6.gif , גם אני , אני לא זוכר

אותו כל כך טוב , אבל אני זוכר שאהבתי.

Ferenheit

New member
אני מצטער על טעותי

בלבלתי בין היחמור לפרא. יחמור = ממשפחת האיילים, קרוב לאייל המושק. שייך לקבוצת זוגיי הפרסה. החמור והסוס שייכים למשפחת מפריטי הפרסה (פרסה אחת אחודה בכל רגל). מפריסי הפרסה מחולקים ל - 3 קבוצות: בעלי חדק - פילים, ממוטות מפריטי פרסה - קרנפים, טפירים, זברות סוסים וחמורים זוגיי פרסה - חזירים מכל הסוגים, היפופוטם, גמל, לאמה, ג'ירפה ודומיה, פרות, עיזים כבשים, אנטילופות איילים וכמובן - היחמור. אנא סילחו לי.

למעלה