שלום לכולם ! אני חדש !

שלום לכולם ! אני חדש !

שלום לכולם אני חדש פה בפורום.. שמעתי מחבר שלי ( מה קוראים אותו רייסטלין עם אני לא טועה..) קיצקץ אני מת על משחקי תפקידים וכאלה דברים.. אז נכנסתי פה לפורום כי אני חושב שיהיה אדיר, ואז.. שמעתי שאתם משחקים משחק תפקידים... ואני מאד רוצה להצתרף... עקרונית אני רוצה להיות גמד.. ועניינים אבל אני לא יודע איזה איפורמציה אתם צריכים.( כוח כושר זריזות...) אהה ואני לא קראתי את רומח הדרקון.. אבל שמעתי ממילי ( רייסטלין) שזה לא לפי העלילה נכון ? אבל מה שצריך אני יעשה.. צריך ביוגרפיה (רקע) ??! קיצקץ שמעתי דגי השה"מ (??) אז אני רוצה שתגיב פה שנוכל לדסקס עם ואיך אני מצתרף עליהם (בבקשה בבקשה בבקשה !!) כל השאר תגיבו תגידו שלום ואיזה מה נשמע ומישהו יגיד איזה נחמד לפגוש עוד מישהו שאוהב משחקי תפקידים.. ואז מישהו בטוח בטוח יגיד "לך תקרא את ספרי רומח הדקרון ! אתה לא יודע מה אתה מפסיד !!" אז קודם כל אני יתחיל לקרוא אותם עוד מעט אני פשוט באמצע קריאת ספרי טארי פראטצ´אט אז.. קיצר דגי שלח תגובה נדבר קצת עם צריך ביוגרפיה אני יתחיל לרשום אותה אני ישלח לך הודעה פרטית נשנה נשפר ואז נפרסם אותה... טוב סבבה שלום לכולם !!

תרשה לי להיות הראשון שיברך אותך

ברוך הבא ישרא, אחלה של חתימה. ותיכנס לסקרים ולארועים וגלריות, זה יעזור לך לקבל מידע על רומח הדרקון.
בפורום. ד"א, גם טרי פראצ´ט קשור איכשהו לרומח הדרקון לא?

thug4life

New member
תן לי להיות הראשון שיבאס אותך

מצטער אחי אבל אנחנו מפוצצים (במשחק התפקידים) כבר עכשיו יש יותר מדי, בסוף הכל תלוי בדגי אבל אני ממש לא ממליץ גם על הילדה הקודמת שרצתה להיצטרף עירערתי אבל דגי צירף אותה. וד"א שלום וברוך הבא

Geladriel

New member
ברוך הבא!!!

אני אוהבת להיות המבאסת אז אני אגיד "לך תקרא את ספרי רומח הדקרון ! אתה לא יודע מה אתה מפסיד !!" ואני אוסיף "עכשיו! סדרה מצוינת! לך! תקרא! מהר!" ועוד הפעם... ברוך הבא!

Arana

Well-known member
מנהל
קודם כל, ברוך הבא../images/Emo140.gif

נקודה קטנה למחשבה: משחקי התפקידים כאן מבוססים על דמויות שנוצרות ע"פ הכללים של עולם קרין (העולם של רומח הדרקון), כולל גזעים ייחודיים, כמו קנדרים. כך שהאם לא רצוי שתקרא לפחות את הספר הראשון? ("דרקונים של דמדומי הסתיו") ודרך אגב - פראצ´ט ענק. איזה ספר שלו אתה קורא עכשיו?

SaberTooth

New member
צר לי להיות צפוי...

"לך תקרא את ספרי רומח הדקרון ! אתה לא יודע מה אתה מפסיד !!" ואני מתכוון לזה

ilbe182ebli

New member
ברוך הבא!

וכמובן לך לקרוא את הספרים!! כמו שסייבר אמר.. אתה לא יודע מה אתה מפסיד! =)

כן כן אני יודע

כן כן אני יודע שאני מפסיד המון שאני לא קורא את רומח הדרקון... אבל לא נורא.. קיצקץ בנושא המשחק.. שמעתי ימי רביעי + ראשון שמונה עד עשר ? (מתאים לי.) ודרך אגב אני לא יודע מי זה מי ומה זה מה ואיפה אתם בכלל אז שתפו קצת על עצמיכם.. אהה ו.. בקשר לזה שאם אני בסוף לא יכנס למשחק ( למה לא ? מה רע ? אז יש יותר מדי... עוד 1 לא יזיק !) אז אני יכול לשחק רעים ראשיים... נגיד אתם תקרבים לאיזה דרקון ענק או משהו.. אני יכול לשחק את הדרקון ?? אבל אני מאד רוצה להצתרף נ.ב אף אחד לא אמר לי עם צריך ביוגרפיה ??!!

חברה עוד תוספות

שככתי להוסיף כמה דברים בהודעה הקודמת... מה שמזכיר לי שמתכנת הפורום ( מי זה באמת ??) צריך להוסיף אפשרות של עריכת הודעה שאני לא יצתרך לכתוב שני עודעות.. קיצר כן פראטצאט ענק אבל אני רק ב-The Light Fantastic..(שזה השני למי שלא יודע.. ובקשר לזה שהדמויות יכולות להיות מבוססות על הספר... אני יכול לקבל ממילי מידע על הדברים הללו ( יענתו קנדרים קטנים עם פרצוף של ילד ושלא נשכח [חס וחלילה] קליפטומנים...) אז סבבה אני מאד רוצה להצתרף...אין לי עוד דברים להוסיף עכשיו... נ.ב ה"א לרייסטלין ( ה"א = הודעה אישית...) על תשים ציטוטים של מיכאל בחתימה שלך !!!

ilbe182ebli

New member
טוב אני בעד שהוא יצטרף!!!

אבל בתור בנאדם.. צריך להוסיף עוד בנים,, כי אין רומנטיקה ב"סיפור" הזה! אנשים לא מדברים וכל זה... אלא רק זזים ממקום למקום... ואני לא ממש יכולה להתחיל עם אח שלי או קנדר...

אההה

בן-אדם ? איככס !! לא סובל בני אדם הם כל כך פשוטיחם אני בן אדם אני רוצה לשחק משהו אחר !!! ( חג אהוב שלי פורים !!) מה דעתכם על אלף ? או משהו ? אבל לא בן אדם !! למרות שלי אין בעיה להתחיל איתך בתור גמד

ברוך הבא!! ^^

וגם אני מציעה לך לקרוא את רומח הדרקון או כמו שחברה שלי קוראת לו "רומח"{שם חיבה..} ואני בעד שנצרף אותו למשחק..

Geladriel

New member
תהיה אלף!

אם תהיה אלף... אני אוכל להתחיל איתך!!! נעים מאוד... אני סלנדרה, כוהנת אלפית של פלאדין.

ilbe182ebli

New member
היי אני בת אדם! יש בעיה איתם?? =)

ואני אורסולנה מאז´ר, בת אדם, לוחמת (בלה בלה) ותאומה של סער (שזה במקרה מילי..)

לא אין לי בעיה אם בני אדם...

לא אין לי בעיה אם בני אדם... אני פשוט לא אוהב לשחק אחד... בייינתיים היחיד שלא רוצה שאני ישחק זה thug4ever אבל סבבה בייניתיים דגי לא החזיר לי תשובה אז אני לא יודע עם אני משחק.. וסבבה אני יהיה אלף... ושלא נחשוב שלא אלפים לא יכולים להיות עם בני אדם כן... קיצר... אני יהיה אלף... אלף קשת ? או אלף.. מה ? לא יודע תנו הצעות !

thug4life

New member
א. זה THUG4LIFE

ב. אל תיקח את זה אישית פשוט יש ממש הרבה שחקנים אם אתה תועה מי אני אז אני דמיאן בן דארוק מהמהשחק ו... אל תיקח את זה אישית

ash 1

New member
ברוך הבא!

ולך תיקרא רומח הדרקון אתה לא יודע מה אתה מפסיד! נ.ב יש בתפוז גם פורום משחקי תפקידים

Moondust

New member
ברוך הבא! ^^../images/Emo41.gif

לך תקרא רומח הדרקון! אתה לא יודע מה אתה מפסיד! סתם... אתה נורא אוהב לומר "קיצקץ" ו"קיצר" ו"קצר" על שלל נטיותיו... האם ייתכן שאתה ערן בן-טובים במסווה? ^^ או שאתה קרוב שלו?

למעלה