שלום לכולם אני חדש

gomiki

New member
שלום לכולם אני חדש

אני מיקיק אני לא הורה אלא מתמודד בעצמי עם התופעה הפסיכותית הזו קראתי את הספרות הפורום ופשוט כל מילה במילה מתארת את ההתמודדות שלי שתהיה לכולם שבת של אהבה ושלום

zivadina

New member
ברוך הבא לכאן

adhd לא נחשבת הפרעה פסיכוטית, למרות שמטופלת על ידי פסיכיאטרים. היא נחשבת להפרעה מוחית. מהו בדיוק האבחון שלך?

gomiki

New member
אבחון

אובחנתי ADHD מתקדם כיוון שאובחנתי רק בגיל 25 ותאמיני לי הילדות שלי היתה הסיוט הכי גדול בעולם, בדיוק כפי שמתארים המאמרים המכילים את הפורום הזה, פשוט נפלא לקרוא שוב ושוב. יש אפשרות לבקש אצל מי שאני מטופל אבחון?

r66

New member
כתבתי פעם - אני רואה כמו בראי

את הבן שלי. מסתבר שיש דברים בגו. וזו עובדה שצריך לקבל ולהרתם כדי לעשות את הבעיות יותר נוחות. כל הכבוד לך ובהצלחה. ר.

דליה.ד

New member
שלום לך וברוך הבא!../images/Emo24.gif

חבל לי שאתה רואה בהפרעה, או בקשיים שלך משהו פסיכוטי. אולי יש ילדים ומבוגרים שבנוסף להפרעות קשב יש להם פסיכוזות מסוגים שונים, אבל, עד כמה שידוע לי adhd אינה הפרעה פסיכוטית! קשיי קשב וריכוז, במיוחד אלו המלווים בלקויות למידה, התנהגות אימפולסיבית ובעיות התנהגותיות שונות, עלולות לקבל הד לא חיובי מהסביבה, אבל כיום ניתן לטפל ולהתמודד עם הקשיים.

a25

New member
ורק כדי לחדד

פסיכוזה היא מצב שבו ביקורת המציאות ויכולת השיפוט נפגעים אתה למעשה יוצר לעצמך מציאות ידשה. זאת הפרעה בתחום החשיבה, התפישה וההתנהגות שדרושים לך, כאדם "נורמלי" לתפקוד יומיומי תקין.יש הנחה של הנחות מוטעות לגבי המציאות גם אם עובדתית ברור שההנחה שגויה. הביטוי הכי טוב לזה הן מחשבות שווא או הזיות שהאדם לא מכיר בכך שהן אינן מציאותיות

למעלה