שלום לכולם...אני חדש פה

soony1989

New member
שלום לכולם...אני חדש פה

שלום לכולם אני חדש בפורום הזה ובתחום הג'יפים ואשמח להישתלב.... אז ככה יש לי שאלה קטנה בנוגע לרכבי שטח.... אני מעוניין לקנות רכב שטח בתקציב של עד 25,000 ש"ח ויש מספר מאפיינים שחשובים לי ברכב השטח... 1.תוצרת אמריקאית בריטית או יפנית 2.פוזה ושיראה כאילו הוא רק רוצה לרצוח את השטח 3.אבל מצד שני שיהיה לו זינוק מהיר בכביש (בחדרה הרמזורים מאוד קצרים) 4.שנת יצור מ1985- 1996 5.שיהיה 4 דלתות וקשוח 6.שיהיה מספיק ספורטיוי כדי להיתחרות בסיוויק ומספיק שטח כדי לקרוע את הגליל והנגב 7.שיהיה אלגנטי מבפנים (בימיוחד על סביבת הנהג והנוסע שלצידו) 8.לא חייב ג'יפ גם טנדר שטח (כגון ISUZU זה טוב אבל שיהיה 4 דלתות) אז זהו אלה המאפיינים שארצה על הרכב שאני הולך לקנות ומקווה לשמוע מכם המלצות טובות על דגמים...ואשמח לשמוע על דגמים שהיה לכם איתם ניסיון אישי...כי זה חשוב לי... אהה.....כן ועוד שאלה...האם כדאי לי בתור חולה מכוניות ובתור אחד שחולה על הפריז-דאקר להיכנס לתחום הג'יפים
בתודה מראש....סוני - שי פחימה

soony1989

New member
חחחח...מסטלבט אההה.... ../images/Emo6.gif

אם היה לי הייתי מוסיף אבל מה אני??? כולה עובד טיב טעם שמשתכר משכר מינימום...וזה הכסף שלי לרכב
אז באמת אם יש לכם דגמים מומלצים להציע וברצינות אז אני אודה לכם מאוד אגב בקשר לטוארג....אמרתי יפני או אמריקני או בריטי...חחחח אם כבר אז ריינג'ר רובר (חחח...ריינג'ר רובר חחח...בידרנתי אותי
בחלומות הפרועים שלי
) אבל ברצינות אם יש משהו טוב רכב שטח טוב או טנדר לשטח בעל 4 דלתות בתקציב שלי אז אני אשמח מאוד לשמוע הצעות על דגמים
שיהיה ערב טוב כולם

soony1989

New member
אגב מבחינתי הטוארג הוא

סטיישן מוגבה עם מערכת 4X4 שזהה לסובארו אימפרזה.... בהתחלה הרכב הזה עשה רעש בעולם הרכב...(ואני יודע מאחד המאגזינים שכינו אותו פאסאט לשטח) אבל ראינו את הפאשלות שלו בדקאר וזה רכב שטח למיליונרים שעושים פוזות.... אגב אותם מיליונרים לא מבינים כלום בשטח כי במחיר של הטוארג הם היו יכולים להביא HUMMER H3 אלגנטי ....והכי חשוב שהוא הרבה יותר פוזה ויותר כוח לשטח כשהטוארג סטנדרתי ללא שיפורים לשטח וכאלה דברים הינו לדרכי עפר וכבישי מהמורות אני בכלל לא מפרגן לרכב הזה בתור רכב שטח....אבל בתור מכונית יוקרה הוא ממש בעיניין אגב ועוד דבר על הטוארג דאקר....זה לא רכב כזה קשוח כמו הפג'ארו שמשחק אותה כל שנה בגדול ראינו מה קרה לאחד הטוארגים של קבוצת VW כולו נקרע כל ההנעה האחורית שלו הלכה והוא המשיך רק עם ההנעה הקידימית...(יעני פאסאט סטיישן עם הגבהה לשם הפוזה
) ובאחד הקטעים הוא נכנס למים וממש נכנסו לו מים לבקרה וכל המחשב שלו הושבת והשבית את כל האוטו ועד שבאו המשאיות שירות לחלץ אותו הוא בטח היה צריך להיתגלח שוב
אז הינה כמה נקודות למחשבה על אותו רכב שעשה מהומה ממאומה

kfirba

New member
שמע יעיוני

יש לך יותר מדי דרישות לתקציב כל כך נמוך... אתה רוצה סיויק תקנה סיויק אתה רוצה רכב שטח תקנה סוזוקי ויטרה אולי תוכל למצוא אחד שנת 1990 1991 או סוזוקי סמוראי...... לא מוצא משהו אחר ונורמלי כרגע לא עולה לי בראש בשבילך בכל מקרה שני הג'יפים הנ"ל מצוינים בשטח עם עבירות מצוינת כמובן בכביש הם לא מפנקים אבל מפצים על זה בשטח.

soony1989

New member
לא אמרתי שאני רוצה CIVIC

וניסיתי פעם את הגראנד וויטרה ואת הסמוראי ולאנכנסתי שם אלה רכבים קטנים ואני עם הגובה שלי (מטר85 וחצי) לא אצליח להיכנס שם ולא אצליח לנהוג בהם נורמאלי אז אני אשאל את זה אחרת....היה לי היום הרבה זמן אז בדקתי דגמים שאני מסוגל לקנות אז אני שואל על איזה דגם אתם הכי ממליצים לי 1.איסוזו איפון 1994 2.שברולט סוברבן 1985 3.שברולט בלייזר 1986 4.ג'י אם סי סיירה (צבאי לשעבר) 5.טיוטה היילקס 1998 (משטרתית לשעבר) ועוד שאלה קטנה אחת מהוא התקציב הנורמאלי לקנות רכב שטח טוב במצב סטאנדרט

kfirba

New member
///

מכל הרכבים שציינת הכי טוב הטויוטה היילקס.....זה הטנדר עם הכי הרבה ביקוש אין על הטויוטה איסוזו איפון 94 הוא רק בנזין שתדע לך והוא לא מומלץ כלי בעייתי ואמרת פה מפלצות אמריקאיות שזוללות בנזין האמינות בקנטים אחי קיצר אם יש לך היילקס 1998 לך עליה אוטו פיצוץ

soony1989

New member
היא עדיין לא שלי ../images/Emo13.gif

היא שייכת למשטרה היא בלי הארגז המקורי (הייתה של יחידת הכלבנים של מג"ב) אבל אלה שטויות....אז היילקס 4 דלתות אתה ממליץ לי סבבה...תודה
רק אם אוכל קבל עוד פרטים על הרכב אני מאוד אשמח כי טיוטה היילקס אני לא ממש מכיר אותה מהעיינית של הטלסקופ תודה אחים שלי

אם כבר טנדר טיוטה היילקס

דבר ראשון לפי הדרישה שלך תבדוק אם היא טורבו. אם לא אז חבל``ז. לך על מיצובישי באפלו. או תגרד מגנום 98. לגבי איסוזו הייתי מתרחק כנ``ל כל האמרקיות מהם לא תשאר לך משכורת אם רק תניע כל יום ... ובקיצור קיבלת תשובה אחלה מקצועית מכפיר אין לי מה להוסיף..

kfirba

New member
טויוטה היילקס

תצורה: טנדר, 4 דלתות. מידות: אורך 526 ס"מ, רוחב 176 ס"מ, גובה 181 ס"מ, בסיס גלגלים 309 ס"מ, משקל עצמי 1860 ק"ג, צמיגים 205/85R16 הנעה ותמסורת: ידנית 5 הילוכים, תיבת העברה בעלת יחס נמוך. מנוע: טויוטה D4-D דיזל, 4 בוכנות, מגדש טורבו, מסילה משותפת נפח 2494 סמ"ק, הספק מרבי 102 כ"ס ב3600 סל"ד, מומנט מרבי 26.5 קג"מ ב2400 סל"ד נתוני שטח: מרווח גחון 22 ס"מ (מתחת לסרן האחורי) צריכת דלק: נתוני יצרן 9.6 ק"מ לליטר, נתוני מבחן 8.7 ק"מ לליטר. בטיחות: 2 כריות אויר, ABS לכל ארבע הגלגלים

amir58

New member
דרישות גדולות .....כסף קטן

רשימת הדרישות שלך ורשימת הרכבים שבדקת לא כל כך מתאימים לתקציב שלך.... הכלים האמריקאים ידרשו ממך חברות כבוד באיגוד תחנות הדלק (אמרת שאתה תפרן) הן ממונעות בנזין עם צריכה גבוהה. "לוק" חייתי ב"כאילו" עם עבירות שטח והתנהגות כביש מדהימה הצעת האופניים היא הכי מתאימה. רכב בעל זינוק מהיר לא יכול להיות מונע סולר משנים כאלו ,אלא עם מותקן בו מנוע טורבו חדש . טויוטה הילוקס 96 , זה כלי נהדר , אבל ואבל גדול. לא עומד במגבלות התקציב שלך. אם כן אז תברח ממנו כי הוא גמור לחלוטין ותצטרך להשקיע בו הרבה כסף. פיתרון סביר לתקציב שלך ומתוך נסיון אישי זה "בופאלו". יגעת מצאת תאמין. יש בשטח כלים כאלו במצב סביר לחלוטין במחיר שהוא מעט גבוה מהתקציב שלך. עם מעט השקעה בקישוטים תקבל רכב "חיה" .מצוין בשטח. בסדר על הכביש. לא מיועד למרוצים ותחרויות זינוק למינהן... אבל כלי כלי בכל מקרה כנס גם לפורומים של "ג'יפ טריפ" http://www.jeeptrip.com וגיפולוגhttp://www.jeepolog.com תקרא ותחכים עמיר

soony1989

New member
יש לך תמונה שלו...???

התקציב שלי לרכב הינו 30אלף אבל הגבלתי את עצמי ל25 בגלל שאני גם רוצה להשקיע ברכב מבחינת טקסטיל כי אחרי הכל יש לי חברה ואני לא רוצה לקחת אותה ברכב ששווה לרכבים של המליציות בסומוליה אז מה שאני אומר שאת התקציב שלי אגדיל לשיא שאני מסוגל שזה 30 אלף או 35 אלף אם אחכה עד למשכורת הבאה (למרות שאני בבית יושב פצוע כי השריר נקרע לי תוך כדי עבודה ויד שמאל שלי כמעט ואינה מתפקדת בגלל זה) ואת אותה טויוטה משטרתית ....דעברתי על כך עם אבא שלי לפני שעה קלה בטלפון והוא אמר לי מה אני צריך את זה רכב בטח עם 400,000 ק"מ בקילומטרז'ים רכב שטחנו אותו מכל הבחינות.....אז אני דיי מבולבל כרגע מכל מה שכולם אומרים (חברים אומרים לי ככה משפחה אומרים לי ככה סבא אומר לי ככה ואני כבר צורך אופטלגין מרוב כאב ראש) אז אני אומר דבר כזה....תציעו לי פה דגמים (כי אני לא ממש מבין בתחום השטח לכן פניתי אליכם כאן...התחום שאני יותר מבין בו זה המשאיות (אני עובד כעוזר נהג) והפרייבטים) וכמו שכבר אמרתי אני מחפש רכב שטח שיהיה מספיק חזק לקרוע את הגליל והנגב אבל מה שיהיה גדול מבחינת סביבת נהג ונוח שלא יקרע את הגב והזרועות.. אז מה שאני מחפש זהו רכב שטח בתקציב של מ25,000 ש"ח ל30,000 ש"ח (ואם אחכה ל משכורת הבאה אז זה יהיה35אלף) בקיצור ולעיניין ניראה לי ששיגעתי לכם את האלוהים בניסיון תמים לבקש הצעה לרכב שטח טוב אבל אם יש לכם משהו להציע אז אשמח לקבל הצעות..... תודה מראש
אגב פעם ראשונה אני שומע על "הבופאלו".....יש לך תמונה של הדבר הזה כי כשחיפשתי בגוגל מצאתי בהמה הדומה יותר לשור .....אז אם יש לך תמונה של הכלי אני אשמח....תודה בכל אופן חבר'ה

kfirba

New member
תמונה של מיצובישי באפלו

קח בפרופורציה את עניין הנוחות.....כי טנדרים ובטח מהמודלים היותר ישנים הם בנויים לעבודה לא התחשבו כל כך בנוסעים. אז קח את זה בחשבון והבאפלו אוטו מעולה עם טורבו עובר כמעט בכל מקום, לא נוצרה סביבו ה"הילה" שנוצרה סביב ההיילקס באותם שנים ולכן הוא יותר זול אבל אוטו טוב.

soony1989

New member
אההה....זו הL200 הייתה לאבא שלי

בפאתי שנות ה90 אחת כזו.....שווה לקחת דבר כזה? והאם יש אוטומאט (לא שיש לי משהו נגד הילוכים אבל בחדרה אפשר להישתגע) ותודה על התמונה

אם הבנתי נכון אז היה לכם

את דגם הבנזין! מה אתה בדיוק משווה? אם תתאמץ תגיע למגנום.. אחלה פוזה אחלה נוחות ואחלה הוצאות. רכב שטח דורש כסף לטיפולים וכ``ו.. יותר מכל פרייבט. הייתי ממליץ לך להגדיל את ההכנסה, ולא להשקיע את כל המשכורת בשביל אוטו. בהצלחה

kfirba

New member
היה לאבא שלך כנראה בנזין

לי לא יצא להכיר באפלו אוטומט וזה היה החידוש העיקרי של המגנום "טנדר אוטומט" בכל מקרה, לדעתי אתה סתם מתעסק עם נבלות אתה יכול לקנות לך סוזוקי ויטרה אחת אוטומט שתאכל כל שטח שתרצה ותעשה בית ספר בדרך להרבה רכבים אחרים, תהיה הכי אמינה מכל הנבלות האחרות שתקנה ותספק לך להכל, אני לא מבין מה אתה בוכה 1.85 גם אני ואין לי שום בעיה אני נהגתי כמה וכמה פעמים על האוטו הזה אפילו נהנתי (נהגתי על הסיידקיק שהוא בעצם ויטרה אני לא יודע מה השינויים ונתקלתי בלוחות באחד כזה למכירה אוטומט שיעמוד בתקציב שלך), האוטו טורף את השטח זה לא יאומן, ובכביש הוא סביר ביותר.

kfirba

New member
הנה גם צירפתי לך תמונה שלו

נו איך הפוזה? יש? בטוח גם שהיא יותר טובה מהפוזה של קבלן בניין שתקבל מהטנדרים שלך

למעלה