שלום לכולם אני חדש פה

THE G1

New member
שלום לכולם אני חדש פה

בהחלט פורום מעניין... אני בחור צעיר בשנות ה20 לחייו,אין לי יותר מדי פנטזיות מיוחדות,הדבר שתמיד עולה לי זה סקס במקלחת בעמידה ואף ניסיתי את זה עם בת זוגתי הנוכחית אבל זה התברר כדבר שיותר קשה לעשות ממה שחשבתי. יש למישהו עצות על איך לעשות את זה בקלות?

מממ...((;

שאלה טובה... ת'אמת..זה תלוי במבנה הגוף של הבחורה שלך...האם היא רזה?מלאה? האם היא גמישה? עד כמה גמישה?? ממ...יש כל מיני אפשרויות..(:) טוב..אם זה מקלחון קטן..ואתה לא מסוגל לכרוך את חברתך סביבך ולהחזיק אותה זמן מה.. אז.. אתם יכולים לעשות זאת כשהיא עם הפנים לקיר ואתה מאחוריה.. כשאתה מתכופף טיפה אליה ומתכופף עם הברכיים עד שאתה מגיע אליה... אם זה קשה והבדלי הגובה ביניכם בולטים מדי בשביל זה.. אתם יכולים תמיד בישיבה על הרצפה מתחת למים..(;..כשאתה יושב עם רגליים פתוחות והיא מתיישבת עליך... ממ...אם כל זה לא עוזר..):..בעמידה כשאתה מחזיק אותה..בעמידה רגילה..בישיבה.. ועדיין אתם מתעקשים להשתעשע במקלחת מתחת למים.. אתם יכולים תמיד להביא ביד אחד לשני או אוראלי..שגם זה מעולה... (:) אממ...אם מדובר באמבט ולא במקלחת..אז זה כבר קל.. ניתן בשכיבה בכל התנוחות וגם בישיבה בכל הצורות..(; ממ...אפשר דרך נוספת...אתם יכולים להשתעשע מתחת למים במקלחת.. (;..ואז...כשאתם כבר לא יכולים להחזיק מעמד ורוצים להגיע לתכלס.. אתם יכולים פשוט לצאת מהמקלחת..והיא יכולה לשים ידיים על האסלה ואתה יכול לבוא אליה מאחורה (מעין תנוחה על ארבע..(;..) אממ....זה מה שעלה לי להרגע..חחח..:)

למעלה