שלום לכולם אני חדש פה

ruven46

New member
לא מצאתי עדיין, אשמח לשמוע...אם...

קניתי שתילים לפני שנתיים והטעם היה שווה את העבודה ! שמעתי על רעיון טוב למשוך את הגידול שלהם....לשתול אותם באדנית מעל לאדמה, וכשיתחילו להוציא שלוחות, ירדו השלוחות לאדמה ויהיה שוב פרי. כמו כן מיתן ל"הדלות" אותם ולגדל אותם לגובה ! נו...אולי שנה הבאה ...

אופירש

New member
תות שדה

היי, אני מגדל תותי שדה בגינה ועד כמה שאני יודע הם מתרבים רק ע"י שלוחות. אצלי השתילים לא בעציצים אלא ישר באדמה ועדיין בכל שנה יש לי עוד כארבעה שתילים. שווה שווה, בכל יום אני קוטף איזה 6 תותים מתוקים מסוכר. בהצלחה אופיר

ruven46

New member
ברור ! גם אני גידלתי בגינה...ו...

הטעם שלהם עדיין לא עבר..! רק...זה נגמר מהר מדי.. 2 הרעיונות ששמעתי עליהם...אמורים להאריך את תקופת הפרי ! שנה הבאה ....אנסה ! (הרעיון הוא שקודם באדנית, ואז השלוחות...יורדות לאדמה וממשיכות לייצר פרי ! ראיתי מושבים בבקעה שמגדלים אותם לגובה 2 מטר...,

sheda0ktana

New member
לי סיפרו פעם ש...

הצהובימצ'קים על התות הם הזרעים שלו, אבל לא בדקתי זה אף פעם. מצד שני, עד גיל עשרים בערך עוד האמנתי שאם משחקים בגפרורים עושים פיפי במיטה... |אייקון של קרן מאמינה לכל מה שמספרים לה|

צפנתי

New member
מבחינה בוטנית זה נכון מאד...עד כמה

הם נובטים ומה יוצא מהם...את זה אני כבר לא יודעת.. אגב, קיבלתי עוד זרעים רבים של קיקיון סגול..שלי עדיין לא נבטו, אבל מי שמעוניין לנסות בעצמו מוזמן לשלוח מעטפה. להשתמע בדואר!!!

למעלה