שלום לכולם אני חדש פה...

TorpdeO

New member
שלום לכולם אני חדש פה...

מה שלומכם? קודם כל זה נראה לי פורום מעולה קוראים לי יוני ונושא הצבא וגאווה הולך להיות קרוב מאד לליבי בעוד כשנה. קראתי את מכתב הפתיחה ובאמת יש לי מספר שאלות אני אצטט: "וזה מתחיל כבר מהגיוס, אנחנו מפחדים איך נסתדר במקלחות, שמא יעמוד לי אברי מול גבר חסון ושרירי במקלחות הבנים " מה באמת עושים? האם זה קרה לכם באמת או שזה רק חשש? תודה מראש, יוני.

HaloMatok19

New member
גבר, מנסיון

ראשון שלי (בבקו"ם), זה לא קורה, כי מטרטרים אותך כל היום בכל מיני דברים ותאמין לי שלא יהיה לך בכלל ראש לחשוב על זה. אתה תרצה רק להתקלח (ומהר, כי אתה בשעת ת"ש ותרצה לעשות בטח עוד דברים לפני השינה, כמו לדבר עם אבא/אמא או חברים...). בקיצור, תהיה עייף. ונראה לי גם שבעוד שנה אתה כבר תהיה יותר בשל עם הנושא ויותר בוגר. ואגב, האוכל של הצבא לא ממש עוזר לך בזה (אפילו אם תראה איזה חתיך, לא נראה לי שישר יעמוד לך...) זהו... מקווה שעזרתי.

praetor

New member
לי זה לא קרה

חששתי מזה, אבל זה לא קרה - בטירונות הייתי הרבה יותר מדי עייף, וחשבתי על דברים אחרים ממילא, ואח"כ בבסיס שלי, למרות שלא הייתי עייף, זה פשוט לא קרה - כי ידעתי שאסור. (למרות שקיבלתי חומר לפנטזיות, לא אכחיש
)

yakis20

New member
אחי מניסיון של 3 שנים

טוב אחי מניסיון של 3 שנים במקלחות צבאיות לא יעמוד לך אז אין לך מה לידאוג אני התקלחתי בהרבה מקלחות משותפות ןלא עמד לי כי אין לך זמן לחשוב על אתה חושב רק על המיטה וכמה שיותר מהרבה לסיים את המקלחת כי יש לך עוד כמה דברים לעשות לפני השינה אז אין לך מה לידאוג תאמין לי שכולם עוברים את זה כמו גברים.

למעלה