שלום לכולם. אני חדש פה.

חי ב

New member
שלום לכולם. אני חדש פה.

אז כמו שאמרתי, אני חדש. מי הביא אותי לפה ? YANIV-DC (כן יניב,זה אני). החלטתי להצטרף לפורום כי שמעתי מיניב שהאנשים פה ממש נחמדים (את התשלום יניב אתה מעביר לי אחר כך. כן ?). קצת עליי, אני בן 17 מאיזור המרכז שכרגע נמצא בהתלבטות לגבי הזהות המינית שלו ולכם החלטתי להצטרף לפורום. אולי אני אצליח לגבש דעה סופית. טוב, אני חייב לסיים עכשיו, אבל אני מבטיח לקחת חלק פעיל עד כמה שאפשר בפורום הזה. וד"א, בקרוב אני אפרסם את האתר שלי ב"במה" ותוכלו לקרוא את השירים שאני כותב (אם זה יעניין אותכם). ביי, חי

BlueCat

New member
WELCOME!

אז הנה החיבוק "ברוך הבא" הרישמי:
אליו מצטרפים
וגם
. שכחתי משהו? לא ניראה לי... ANYWAY, לירוני הנשמה (
) כבר מביא כיבוד (למות עליו!). אני רק הקדם-מקבל הפנים כאן... מת כבר לקרוא את מה שאתה כותב,

לירונר

New member
יהההההההה איזה שם מקסים ~../images/Emo70.gif~

ברוך הבא יקירי תזכיר לי לתת ליניב חתיכת עוגה... אתה את העוגה (שג´רי אפה) מקבל עכשיו, עם ה
שלי לבחירתך: מילקשייק (וניל ב-ל-ב-ד) שוקוצ´ינו (קצפת ודובדבן על חשבוני) וכמובן, איך אפשר בלי הקפה שלי ~
~ (ואל תאמין למה שהם אומרים, הוא ממש טוב..) נתראה בהודעות משמחות

חי ב

New member
חחח... תודה. ד"א, זה לא השם האמיתי.

זה לא השם האמיתי שלי. זה השם שאני המצאתי לעצמי. במידה ואני ארגיש נוח, אני אספר לכם למה בחרתי דווקא בשם זה. לגבי כל הכיבוד - תודה. אני באמת רוצה להשמין (לא שזה הולך. אולי אני אלך לדיאטנית ?). בכל מקרה, אני אוהב מילקשייק ר-ק וניל. וניל שולט ! ושוקוצ´ינו יחד עם קצפת ודובדבן מעלה לי אסוציאציות של ידידה שלי ושלי אצלי בבית (אני הכנתי !). לא משנה איך הקפה שלך, אני לא שותה קפה... מצטער. אני מוכן להתפשר על נס קפה. טוב ?

לירונר

New member
לי קוראים גם חי.... ../images/Emo13.gif

זה השם האמיתי שלי, אבל לירון הוא הרשמי, זה שנבחר ביום שחתכו לי
אבל אל דאגה, בתעודת הזהות זה מופיע

חי ב

New member
סבבה...

אז אנשים, אולי תהיו נחמדים ותתנו לי פרטים עליכם ? לא קל להיכנס לקבוצה חדשה.

לירונר

New member
יש לך כרטיסים אישיים בשביל פרטים

תלחץ על השם שלי למשל, ותראה הכל

מישהו השאיר

לי פעם הודעה באחד הצ´אטים - Hello! I do not recognize your nick can you please tell me a little more about yourself, Like Your: Age, Height, Weight, Body Measurements, Dress Size, Panty Size & Home Telephone Number - a nude pic would also be nice ** You May Answer In Private If You Wish.
ברוך הבא! אני בטוח שצוות האירוח המוכשר של הפורום בראשות לירונר הנעים את טקס הקבלה, ושיהיה לך נחמד נעים וכיף איתנו

למעלה