שלום לכולם - אני חדש כאן היי - הבנתי שהיה לכם מפגש?
O Orbital Shadow New member 4/4/05 #2 ברוך הבא../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif כן, הוא היה בפורים ^^
B black robe New member 4/4/05 #4 ברוך הבא!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo63.gif השתלבות נעימה ומהירה אמ.... ענו לך כבר!
ברוך הבא!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo63.gif השתלבות נעימה ומהירה אמ.... ענו לך כבר!
P python 4 New member 4/4/05 #5 ברוך הבא, רנדל../images/Emo70.gif הכינוי שלך, זה לא מ- the stand של סטפן קינג?
ר רנדל פלאג New member 5/4/05 #9 גם גם מהעמדה וגם מעין הדרקון. 2 דמויות רעות עם אותו שם של אותו סופר... זה פשוט נדרש
N NJS New member 5/4/05 #6 נצ"לש אני מבקש מכולכם להגיד :לירון היא הבנאדם הכי חכם בעולם *סוגד/ת*. בדיוק ככה, תודה מראש [בני פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז אל תמחק את זה]
נצ"לש אני מבקש מכולכם להגיד :לירון היא הבנאדם הכי חכם בעולם *סוגד/ת*. בדיוק ככה, תודה מראש [בני פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז אל תמחק את זה]
P python 4 New member 5/4/05 #7 בני פליז אל תמחק את זה?../images/Emo123.gif |מוחק את זה| |סתם לא| לירון היא הבנאדם הכי חכם בעולם *סוגד/ת*. בדיוק ככה, תודה מראש
בני פליז אל תמחק את זה?../images/Emo123.gif |מוחק את זה| |סתם לא| לירון היא הבנאדם הכי חכם בעולם *סוגד/ת*. בדיוק ככה, תודה מראש
O Orbital Shadow New member 5/4/05 #8 אוי זה באמת מרושע!../images/Emo60.gif זה באמת באמת מרושע! זה לא פייר! אני לא גייסתי אנשים לעזרתי! אתה חכה חכה. וכן, אני מאיימת עלייך!
אוי זה באמת מרושע!../images/Emo60.gif זה באמת באמת מרושע! זה לא פייר! אני לא גייסתי אנשים לעזרתי! אתה חכה חכה. וכן, אני מאיימת עלייך!
ג גייסון קוק לנצח New member 5/4/05 #10 כי משעממם לי ושלא יגידו שאני סוציו לירון היא הבנאדם הכי חכם בעולם *סוגדת*.\
M Mystic Dragon New member 5/4/05 #13 ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif