שלום לכולם! אני חדשה...

שלום לכולם! אני חדשה...

הממ האמת שפעם הייתי צופה קבועה בתוכנית ואז היא התחיל להיות ממש משעממת ואני התגייסתי לצבא ועוד שלל דברים... אבל אני זוכרת שאז, כשהייתי רואה בארץ בדיוק היה את העלילה שיש לנו עכשיו בארה"ב... מגניב לאללה! בקיצור... חזר להיות מעניין, אני מתה על רוצחים. מישהו מוכן להסביר לי מה הסיפור של רקס? ולמה הוא כזה פסיכי? הוא אוהב את מימי או לא? נ.ב פעם היה אחד יעקב - saopfan עוד מפורום אופרות סבון... יו נוסטלגיה. הוא פה??

היי עוד שאלת ספוילר

עכשיו ראיתי סרטון שבו שון שוכב עם מימי!!!!!!!!!!!!!! ?!!! מה כאילו? והיא אומרת לו משהו על זה שבל הריון מפיליפ! חוץ מזה ששון נראה ממש בקטע של מימי

עוד שאלות ספוילר... סליחה על ההצפה.

1. מה זה הכוויות שיש לקלואי? 2. איפה קלואי נעלמה? 3. מתי בריידי והיא התחתנו?!!

../images/Emo58.gif

כן שון שוכב עם מימי, בשלב כלשהו הם מתחתנים קלואי עזבה את סאלם כדי להיות זמרת אופרה. בשלב מסוים היא חוזרת אבל הפנים שלה הושחתו בגלל תאונה, ובזמן הניתוח שהיה אמור להיות לה ניקול הגיע לשם ותרמה להשחטה סופית של הפנים שלה בסוף בריידי והאי מתחתנים ועוזבים את סאלם, אבל זה עוד לא קרא בארץ

כן

זה לא ספוילר אפילו זה כבר קרא בארץ, הם התאהבו לפני שהיא עזבה, לפני כמה חודשים. בדיוק פספסת אותה

Jasper Jasper

New member
כן ../images/Emo58.gif

הם יהיו זוג,מימי תגלה שהבת של בל ופיליפ היא בעצם הבת של בל ושון ולא תספר לו.הוא יגלה שהיא ידעה ויתגרש ממנה,כיום בפרקי ארה"ב היא עזבה את העיר.

abcd80

New member
../images/Emo58.gif

אצלנו בריידי עדיין מופיע. בארה"ב הוא עזב כבר עם קלואי. אצלנו בפרקים הוא דלוק על ניקול

למעלה