שלום לכולם - אני חדשה

zehava d

New member
שלום לכולם - אני חדשה

שלום לכולם, כיף לראות שיש פורום אמריקן איידול; עד לא מזמן חשבתי שאני היחידה שצופה בתכנית. עכשיו גיליתי שלא רק שזה לא נכון, אלא שאני גם קצת בורה. התחלתי לראות מאמצע העונה הרביעית, בה זכתה קארי. צפיתי בעיקר בשביל סיימון שהיה מאד משעשע. את העונה החמישית כבר ראיתי באדיקות, חבבתי מאד את טיילור, וכמובן עכשיו אני צופה ומחכה שכבר נגיע לתכנית עצמה. אבל, ההתמכרות החדשה שלי היא ללא ספק קליי אייקן (המהמם, כמובן). ראיתי אותו בגמר של העונה החמישית, לא ידעתי מיהו, התחלתי לחפש, ועוד קצת, ולחלוטין נשביתי בקסמו.יש לי כמה שאלות שעלולות להישמע מטופשות. אני מבינה שחלק מכם ראו ורואים את העונה השניה. איך אני יכולה לעשות את זה? האם ניתן לרכוש או שפשוט צופים באינטרנט? וגם, האם ניתן לקנות את הדיסקים של קליי בארץ? האם בכלל משמיעים שירים שלו ברדיו, ובכלל מאיפה אני יכולה להשיג חומר עליו פה בארץ. תודה רבה שלי

LeAnnDylan

Well-known member
היי ברוכה הבאה

אני מניחה שאת העונות הקודומות של איידול אפשר להוריד באינטרנט, עד כמה שידוע לי אין את העונות בדיוידי, לא בארץ בכל אופן... בקשר לקליי אני אתן למישהו אחר לענות כי אני לא ממש מתמצאת.. בנתיים תעשי חיים

Fairywitch

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

איזה כייף שבאת אלינו
בכל הקשור לקליי יש לנו מומחית בפורום, המעריצה מס' 1 שלו- אני אחכה לתגובה שלה
בינתיים תהני
אה, ותבקרי באלבומי הפורום- יש אלבום שמוקדש ספציפית לקליי
הנה קישור: http://www.tapuz.co.il/albums/forumAlbums/ForumAlbumPublic.asp?f=1239&g=13141

Juliann

New member
הנני כאן! המעריצה מספר 1 של קליי!!!

לגבי הפרקים של אז... היו עד לפני שנה עשרות אתרים של איידול שחלקם הכילו פרקים מכל העונות הבעיה היא שרובם נסגרו אבל אני בהחלט יכולה לחפש לך אתרי ווידאו של קליי (ספציפיים שלו) לגבי הדיסקים של קליי- לא ניתן לרכוש בארץ כי הוא פשוט לא טרח לשווק את עצמו בעוד מקומות חוץ מארה"ב, קנדה וחלק מאסיה (בקיצור המדינות ששידרו את איידול 2). את הדיסק הראשון השגתי ממישהי בפורום שלו, כנ"ל לגבי 2 הסינגלים... על הדיסק השני ויתרתי (כי זה היה דיסק חג מולד, אומנם מבוצע באופן מושלם אבל אין לי מה לעשות עם שירי כריסטמס)..... ומהדיסק השלישי הייתי פשוט מאוכזבת. (לא בגלל הביצועים- קליי וירטואוז שמבצע כל שיר בכישרון ואיכות) אלא בגלל שהשירים היו כמעט כולם קאברים, את רובם אני מכירה היטב ושמעתי מיליון פעם בגרסא המקורית עד שיצאו לי מהאף... ככה שלא היה טעם להאזין להם שוב בגרסא קצת שונה.... נורא חבל לי על ההחלטה השגויה הזאת. מה שבטוח אבל הוא שהדיסק הרביעי שכבר התחילו לעבוד עליו יהיה רק שירים מקוריים!! סוף סוף! הללויה!!! לגבי שירים בארץ... בעיקרון לא משמיעים בכלל כי אין לו חברת תקליטים בארץ הוא לא מקושר לשום ארגון אמנים בסביבה... שמעתי אותו פעם בתחנה ניסיונית 93.6 FM חחח אין לי מושג מאיפה הם קיבלו אישור להשמיע אותו (או שהם לא קיבלו?! חח) לגבי חומר- אחרי איידול 2 (שהייתי בשיא ההערצה למר קליי אייקן, וגם שאר אמריקה הצפונית) הוא פשוט הופיע על כמעט כל פיסת נייר שהודפסה שם באותה שנה... אז עשיתי מנוי ל2 עיתוני נוער אמריקאים שסיפקו לי כתבות, תמונות ופוסטרים מדי פעם. בנוסף לכך מעריצים מקסימים מהפורום הגדול ביותר שלו (THE CLAYBOARD) שלחו לי את הספר שלו (אוטוביוגרפי- שמגולל את כל סיפור חייו הטראומתי) בחינם...! (בנוסף לדיסקים) ועוד מלא מגזינים ושטויות אחרות... אבל הימים האלה חלפו, הפורום השתנה והתמתן וכבר אין את אותה התלהבות (ונתינה). אם כי יש עדיין מיליוני מעריצים נאמנים... מה שאת כן יכולה לעשות זה להירשם למועדון המעריצים הרשמי שלו... תמורת 15 $ או 30 $ (תלוי בסוג המנוי שאת בוחרת) לשנה ששם תוכלי לקרוא בלוג מקליי (הוא כותב מדי פעם, דווקא לעיתים קרובות) על מעלליו ושאר השטויות - אירועים הופעות בדיחות וכו', יש גם תמונות בלעדיות, קטעי ווידאו ואודיו (למיטב ידיעתי, אני לא רשומה), פורום מיוחד רק למועדון, ועוד כל מיני דברים נחמדים. ואם תרצי עוד פרטים- אני ממש מילון קליי מהלך

zehava d

New member
וואו, תודה

היה שווה לבקר כאן :). נורא נחמד לפגוש מישהי שחולקת את ההתלהבות שלי. בינתיים עוד לא הכרתי אף אחד. אני אשמח עוד לשאול אותך פרטים בהמשך, ושוב תודה!

Juliann

New member
בכיף בכיף !! ועוד קצת פרטים

יש פה ושם אנשים שנדלקו על קליי אבל הם נדירים...באים והולכים כזה.... כי קצת קשה לעקוב אחרי מה שהוא עושה הוא לא איזה בריטני או קלי שכל חודש מוציא קליפ וכו'... האמת שהיום שהוא מופיע בטלויזיה ובכלל זה יותר בהקשר לCHARITY WORK שלו, מכיוון שהוא היה מורה ומדריך לילדים עם נכויות ואוטיזם (ויש לו תואר בחינוך מיוחד) ילדים זה נושא שמאוד קרוב לליבו. אז הוא הקים עמותה שנקראת THE BUBLE AIKEN FOUNDATION - ביובל - על שם משפחתו של ילד אוטיסט שהוא חנך. שמטרתה לאסוף כספים למען ילדים עם נכויות וילדים אוטיסטים כדי לאפשר את השתלבותם בחברה עם ילדים רגילים. העמותה מממנת את עלות השתתפות ילדים כאלה בפעילויות ובבתי ספר שתומכים בהם. בנוסף לכך בגלל עבודתו הרבה עם ילדים הוא נבחר להיות שגריר של יוניסף- ארגון הילדים העולמי של האו"ם שתפקידו שם הוא להסתובב במדינות העולם השלישי ובמדינות שעברו הרס (כמו בצונאמי) לחקור את מצב הילדים שם ולעזור לארגון לשפר את החינוך ואת רמת החיים שלהם. וחוץ מזה הוא מתראיין קבוע בתקשורת בנושא כדי להגביר את המודעות של הציבור האמריקאי... בקיצור - בתקופה זו שומעים עליו יותר בהקשר הזה מאשר במוזיקה. הוא תמיד אמר שמוזיקה זה אומנם דבר שהוא טוב בו, נהנה ממנו ויכול להתפרנס מזה אבל הלב שלו, כל כולו נמצא בעבודה עם ילדים...

למעלה