שלום לכולם! אני חדשה...

ufo11

New member
אין מה לעשות. יש מגבלות בדבר הזה

אבל צריך לדעת להתמודד איתן. ואל תדאגי, אני אקום בלילה אפילו שצריך לישון 7 שעות!

Blueberry Kiss

New member
לא לזה רמזתי, מושי שלי.

אבל אם כבר.. זו הצעה רשמית?

qt1

New member
פרח, אני ישנה לפעמים 3-4 שעות בלילה

ולא קורה לי כלום, אני שפוכה בצהריים זה כן , אבל לא פרכוסים ולא עמאייאת... מי שמאוזן מאוזן! ככה לפחות אני יודעת , ואני שותה לא מעט קפה ואפילו חזק , אז אני לא חושבת שזה נכון ככה לראות דברים בשחור לבן , יש עוד גוונים וחשוב לראות אותם תמיד.

qt1

New member
חשוך , אולי זה קשור למה שכתבת?

"גם סיימתי היום להחליף תרופה ממינון של 1,200 Depalept למינון של 200 Topamax וזה עושה לי רק טוב."??? מה אתה אומר? היו לך פרכוסים של פטיט או גראנד מאל? , לוקח זמן עד שמתרגלים לתרופה חדשה , אולי זה קשור? חיבוק אופטימי ואפילו

TheDarkPheonix

New member
לא חשוך ולא בטיך ../images/Emo98.gif

אני לא חשוך אם כבר אז סתם פיניקס.
ולא, לא נראה לי שזה בגלל השינוי מינון, כי אני מחליף בקצב של איזה כדור לחודש, לקח לי 4 חודשים להחליף את הכל, ורק הבוקר סיימתי... זה בטח בגלל שהייתי עייף וביחד עם זה שבקפוצ'ינו יש את כל הקפאין... בדר"כ אני שותה קפה חזק או פעם ב-אני שותה אלכוהול ואין לי בעיה. והיו לי פרכוסים של פטיט מאל. סתם, התיישבתי, חיכיתי קצת, הייתה לי אאורה ממש "כיפית" אז חבר שלי החזיר אותי הביתה וזהו. ובעעע כמה כתבתי, זה מה שאני עושה בהפסקות?? ואין לי חתימה!

qt1

New member
../images/Emo24.gifפיניקס /דן , מה אתה לומד?

איך היית רוצה שאפנה אליך כאן בפורום? למה אתה מחליף כדורים בקצב של כדור לחודש? אם תרצה לשתף,אני כאן וגם כל החברים כמובן, אז בכייף
(ואם לא בא לך לשתף, אז לא קרה כלום אני אבין
) שבועטוב

TheDarkPheonix

New member
מה שבא לכם ../images/Emo9.gif

באמת מה שבא לך, אני כבר התרגלתי לדןדן למרות שאני כבר לא בן 10... אבל אם קוראים לי דןדן אז אני קורא לufo מושי...
ולמה אני החלפתי מינון בקצב הזה? כי זה מה שהרופאה שלי רצתה, והיא הנוירולוגית הראשונה שאני באמת אוהב... פרופ' נויפלד, אז אני סומך עליה. לא איכזבה אותי עד עכשיו בניגוד לשניים הקודמים שלי. אגב - יש לי שאלה, לאלה מבינכם שיש חיות, כשיש לכם אאורות, קורה שהחיות מקדישות לכם יותר תשומת לב?
אני ועוד מעט תהיה לי חתימה!

qt1

New member
דןדן איזו חיה יש לך../images/Emo35.gif

עכשיו תקרא לufo מושי? לדעתי יותר יפה לו מושי, LOL . ולשאלתך ,אין לי אאורות עכשיו כי אני מאוד מאוזנת סוףףףףףףףףףףףףףףסוףףףףףףףף... אבל אני מניחה שכלבים מרגישים כשאנחנו במצוקה , אתה שואל על כלב דןדן? כי אני לא מבינה הרבה בבע"ח ויש לי רק כלב שמריח ושומע , את השאר אנחנו עושים בשבילו.

TheDarkPheonix

New member
הוא לא רואה? ../images/Emo7.gif

מה הוא עיוור? איזה מסכן... לברדור נכון? אירוני במקצת. יש לי גם כלבה, גם חתולה (עם גורים בוגרים) וגם עכבישה. האמת שהכלבה (כלבת קולי קטן, כמו לאסי אבל בצבעים שחור ולבן) לא כל כך מרגישה. החתולה שלי (סתם חתולת רחוב בצבע חול) כל הזמן הולכת אחרי, קצת פסיכית, אבל ברגע שאני מרגיש מוזר היא ישר נצמדת אלי ומתחילה מעין ללוש עם הרגליים שלה אותי... זה כבר ממש מוזר אבל זה מצחיק. אח"כ היא מתכרבלת עלי ולא נותנת לי לזוז. מוזר לא? עם העכבישה שלי לא ניסיתי כלום
טוב, אני ממש אוהב בעלי חיים.

qt1

New member
לא רואה../images/Emo98.gif נטשו אותו בתל"ל

מסתובב סביב הזנב של עצמו , העיוורון נגרם לו כתוצאה מהזנחה של דלקת עיניים ,(ניסיתי לצרף תמונה ולא הצלחתי) בהחלט אירוני... אין לי מילים לתאר כמה הוא מקסים , הבן שלי פחד , פחד מוות מכלבים לפני שהוא הגיע , הוא כאן רק 3 שבועות , הילד לא פוחד ועוזר לו כל הזמן כלב עם נשמה , הקולית שלך מעורבת במשהו כנראה , תשלח תמונה לפורום כלבים ויגידו לך במה אם זה מעניין אותך...למה אתה לא מעקר את החתולה? באמת מוזר מה שאתה כותב על החתולה , מאיזה גיל היא אצלך? היה לי פעם חתול שהתנהג כמו כלב מאולף, אולי כי מצאתי אותו נטוש ביום הראשון להוולדו? או שזה אופי, בע"ח כמו בני אדם , לכל אחד יש את האופי שלו, מה עכבישה? רציני כאילו?

TheDarkPheonix

New member
עכבישה - רציני

אני לא כל כך מבין את אלה שפוחדים מכלבים, אבל אני מפחד מעכבישים (וזה לא מונע ממני לאהוב אותם....). לקולית שלי יש לוקמיה מגיל 4 בערך ועכשיו היא כבר בת 9 ככה שאני חושב שהרופאים או טעו או שפשוט לא יודע... היא חיה ורצה וכיף לה, אז מה רע? החתולה שלי אצלי מגיל שבועיים בערך ואחרי שהיא המליטה עיקרתי אותה. היא כבר בת 5 ויש לה כמה הפרעות נפשיות אבל זה עושה אותה ממש מקסימה
אמממ.. העכבישה שלי היא מסוג זאבה אכזרית (אם את מבינה בעכבישים, אם לא אז זה אלה שבקוטר של בערך 15 ס"מ, חומים גדולים ושעירים שחיים על עצים). נראה לי שבקיץ אני אשחרר אותה לגינה.

qt1

New member
איזה קטע עם ה../images/Emo107.gif../images/Emo35.gif

חזרת לוטרינר מאז האבחון? אתה רואה לגבי ה
, זה כמו שהיה אצלי , אני מצאתי אותו בגיל אפס והוא היה
מגניב שהתנהג כמו
... איזה הפרעות נפשיות יש לחתולה שלך? ,אני לא מבינה בעכבישים ,איך הגעת למצב של גידול זאבה אכזרית? יש לי דג חרב סגול ו
, העכבישה שלך- מה אוכלת? , אתה רציני נכון? לגבי העכבישה...? לילה טוב לי
חיבוק

TheDarkPheonix

New member
כן, כן וכן ../images/Emo13.gif

ברור שחזרתי לוטרינר מאז האבחון. הלכתי גם לעוד שני וטרינרים לעוד חוות דעת וזה "רדום". טוב שיהיה רדום. העיקר שטוב לה והיא נובחת על משאיות... החתולה שלי קצת מוזרה.... היא מפחדת מהצל של עצמה אבל ברגע שהיא מתרגלת לאנשים היא עלולה להתנפל עליהם פתאום.
וגם היא קצת קלאסטורפובית, היא אוהבת להיכנס מתחת לשטיחים או מאחורי וילונות אבל אני לא יכול לישון עם חלון סגור כי אז היא נכנסת להיסטרייה. וגם לפעמים, טוב לעיתים קרובות, יש לה נטייה להכנס לאטרף מוזר ולרוץ אחוזת דיבוק בכל הבית
מוזרה.... העכבישה שלי היא ממשפחת הזאבוניים, את יודעת כמו אלה שקופצים על הקיר הקטנים החמודים רק שהיא הרבה יותר גדולה. אז במקרה תפסתי אותה כשהיא הייתה קטנה וראיתי שהיא שונה ושמתי בצנצנת ואחרי שבועיים בערך היא גדלה לממדים הרבה יותר גדולים. עכשיו מסתבר שהיא עכבישה כי היא טווה קצת קורים כל פעם לקראת הקיץ, וזה סוג של עכבישים שלא טווה קורים, רק לשינה או לחיזור. אז כשיהיה חם יותר אני אשחרר אותה.
מה היא אוכלת? רק זבובים אבל זה קשה להאכיל אותה ודי מבאס. נגיד אם את שמה נמלה בפנים אז היא בועטת בה (בחיי, אני לא ממציא, את יכולה לקרוא על זה אפילו במגדיר עכבישים) אבל לתפוס כל יומיים זבוב! הדבר הנחמד היחיד איתה זה שיש לה כלוב נקי, היא מהמעט עכבישים בעלי הלסתות. היא מכרסמת את האוכל שלה ולא משתקת אותו ואז מוצצת אותו כמו רוב העכבישים. בעעעעע - כמה רשמתי. ואני עוד אחרי ממ"ן בפסיכולוגיה. לילה טוב!

qt1

New member
אויש דןדן... זהכאילו ../images/Emo66.gifג'וק?

סתם, סתם צוחקת , שחרר את העכבישה בקיץ , תן לה לאכול כמה שיותר זבובים ולהנות מהחיים היפים ...
לגבי החתולה , אם הייתי מכירה מאלף חתולים הייתי מציעה אבל נראה לי שטוב ומצחיק לך עם המצב ,אז אין בעיה בעצם - אם טוב לשניכם , קטונתי!!! יומנעים

hashy

New member
תחליף מדהים - שוקולד חרובים !!!!

או קפוצ'ינו נטול קופאין... חוץ מזה, כמו שכתבתי - קופאין יותר מסוכן לנו מאלכוהול..

hashy

New member
בשורות רעות לצערי

1)לגבי שוקולד וקופאין - הכוונה היא לבכלל!!! שוקולד וקופאין הינם ממריצים טבעיים (upers) והצטברות שלהם במערכת הדם נרשמה כבעייתית וכקטליזטורית לתופעות אצל אפילפטים. התזונאית שבה נעזרתי וגם הנוירולוגית שמטפלת בי הגדירו את זה ברמת האיסור החמור. כמו שכבר ציינתי ההימנעות העלתה את רמת חיי באופן פלאי. תחליפים אפשריים ומומלצים מאד הם: 1. קפה דגנים או קפה ותה נטולי קופאין - שימו לב שבתה ירוק יש קופאין! [ולעומת זאת חבר שנהג לשתות הרבה קפה שחור והפסיק עקב התקף לב אומר שבקפה השחור הנטול לא מרגישים את ההבדל בטעם] 2. שוקולד - שוקולד חרובים או אבקת חרובים שאפשר לעשות מהם נפלאות (כמו שוקו חרובים לשתיה או פרלינים). מאחר וראיתי את ההשפעות בין תקופה שאני אוכלת ותקופה שלא פשוט הורדתי את זה מהתפריט שלי. חוץ מזה שאחרי 7 שנים - הטעם של שוקולד רגיל עבורי הוא לרב מדי מתוק מכדי לאכול ממנו באופן קבוע (התרגלתי|:)|). 2) לגביי אלכוהול - לפי דברי המומחים - עד חצי כוס יין ליום (או כוס ליומיים:)) אני משערת שבירה אחת לכמה זמן ומה עוד שבחלקן רמת האלכוהול היא נמוכה - זה ממש בסדר... אני לא מרשה לעצמי בכלל מאחר ואובחנה אצלי בעיה בריאותית נוספת והיין עם ארוחה טובה מאד חסר לי כך שאני מרשה לעצמי לשלוק קצת מהכוס של החבר שלי או לשתות בעצמי בערך פעם בחודשיים-שלושה|:(| 3) ויטמין B - הויטמין היחיד מסוג B שיש רק בבשר אדום הוא B12. אותו אפשר לקחת בקלות בכדורי מציצה מתחת ללשון שהם גם טעימים מאד. שאר סוגי הB יש לפי הסדר הנ"ל ב: -עוף -ביצים -אבוקדו -סויה -ירוקים -אחרים. ניתן למצוא את רמות הויטמין המדויקות בספרי תזונה שונים. ומוצרי סויה כתחליף לבשר יש היום בשפע... 4) מוצרים פרוביוטיים - אקטימל הוא אחד מהם אך היום רב החברות לייצור יוגורט מעשירות אותם באמידופולוס וחבריו (שהם המרכיבים) יוגורטים כמו "ביו" של דנונה (ולמעשה כל היוגורטים שלהם מועשרים) ושל חברות אחרות שעולים 2.9 ליחידה ואצלי הם המעדנים הקבועים. המלצה כללית - אצל כל אחד מאיתנו ההשפעה היא שונה. כדי לדעת האם משהו הוא מזיק ומה מידת השפעתו ניתן לעשות "טסט" פשוט מאד: להמנע משוקולד או קופאין לפחות 3 חודשים כי (לוקח להם כ 3 שבועות להתנקות מהדם והשאר זאת תקופת הבדיקה האמיתית) אם התחושה השתפרה כדאי בהמנעות. אם לא, לחזור קודם כל לאחד מהם למשך תקופה של שבועיים ולראות האם יש שינוי בתחושה הכללית ולאחר מכן לעשות אותו הדבר עם השני. למעשה, זה כמו לבדוק את השפעתה של תרופה... אותו דבר אפשר לעשות עם יין וגם עם הדברים שאותם אנחנו חושבים להוסיף לתפריט - להוסיף למשך כמה חודשים ואז להפסיק לחודש לפחות ולראות מה קורה. אני יודעת שזה קשה, אך זיכרו - בשביל זה הפורום קיים ואם תצטרכו עזרה - אני פה!
מקווה שעניתי

qt1

New member
hashy אני רוצה לשאול כמה דברים

ברשותך...
המוצרים של טבעול למשל מאוד טעימים לי באופן אישי יותר מאשר בשר , ואני בהחלט לא אוכלת בשר בקר, השאלה היא מה בעצם עשיתי בזה שהחלפתי את המנה העיקרית שלי שהיא בד"כ שניצל שזורקים למיקרו במזון של טבעול? והוספתי כדור מציצה של ויטמין B 12 ? אגב, מה עם דגים? אבוקדו מאוד משמין , הוא לא כלול אצלי במזון בכלל לצערי
, תוכלי בבקשה לכתוב ניסוח של דיאטת איזון? א.בוקר, ביניים וכו'? כמובן שחשוב שכולם ידעו שהפורום אינו מהווה תחליף ליעוץ מקצועי!!! אגב, את מהתחום של רפואה משלימה? תודה על המידע הרב... שבועטוב

למעלה