כן, כן וכן ../images/Emo13.gif
ברור שחזרתי לוטרינר מאז האבחון. הלכתי גם לעוד שני וטרינרים לעוד חוות דעת וזה "רדום". טוב שיהיה רדום. העיקר שטוב לה והיא נובחת על משאיות... החתולה שלי קצת מוזרה.... היא מפחדת מהצל של עצמה אבל ברגע שהיא מתרגלת לאנשים היא עלולה להתנפל עליהם פתאום.
וגם היא קצת קלאסטורפובית, היא אוהבת להיכנס מתחת לשטיחים או מאחורי וילונות אבל אני לא יכול לישון עם חלון סגור כי אז היא נכנסת להיסטרייה. וגם לפעמים, טוב לעיתים קרובות, יש לה נטייה להכנס לאטרף מוזר ולרוץ אחוזת דיבוק בכל הבית
מוזרה.... העכבישה שלי היא ממשפחת הזאבוניים, את יודעת כמו אלה שקופצים על הקיר הקטנים החמודים רק שהיא הרבה יותר גדולה. אז במקרה תפסתי אותה כשהיא הייתה קטנה וראיתי שהיא שונה ושמתי בצנצנת ואחרי שבועיים בערך היא גדלה לממדים הרבה יותר גדולים. עכשיו מסתבר שהיא עכבישה כי היא טווה קצת קורים כל פעם לקראת הקיץ, וזה סוג של עכבישים שלא טווה קורים, רק לשינה או לחיזור. אז כשיהיה חם יותר אני אשחרר אותה.
מה היא אוכלת? רק זבובים אבל זה קשה להאכיל אותה ודי מבאס. נגיד אם את שמה נמלה בפנים אז היא בועטת בה (בחיי, אני לא ממציא, את יכולה לקרוא על זה אפילו במגדיר עכבישים) אבל לתפוס כל יומיים זבוב! הדבר הנחמד היחיד איתה זה שיש לה כלוב נקי, היא מהמעט עכבישים בעלי הלסתות. היא מכרסמת את האוכל שלה ולא משתקת אותו ואז מוצצת אותו כמו רוב העכבישים. בעעעעע - כמה רשמתי. ואני עוד אחרי ממ"ן בפסיכולוגיה. לילה טוב!