שלום לכולם! אני חדשה! היי! אני חדשה בפורום הזה! אבל אני יודעץת איך זה עובד. ד"ש חם ל:תמר,נועה וקרן
י יהודית גאה האחת New member 3/12/03 #1 שלום לכולם! אני חדשה! היי! אני חדשה בפורום הזה! אבל אני יודעץת איך זה עובד. ד"ש חם ל:תמר,נועה וקרן
צ צופי וחורפני New member 3/12/03 #3 אאאת??????????????????????????????? חוצמזה מה איתי??? אני רחלי, מההסעה, זו שישבת לידה בהצגה של הסניף, אחות של תמר... מכירה?
אאאת??????????????????????????????? חוצמזה מה איתי??? אני רחלי, מההסעה, זו שישבת לידה בהצגה של הסניף, אחות של תמר... מכירה?
T tamarhp New member 3/12/03 #4 יהודית.???? ה../images/Emo68.gifינית??? היום בהפסקה גלשתי הפוןרום ואז יהודית באה והסתכלה, אז הראיתי לה את הניקים של נועה וקרן אז ככה, יהודית? החלטת להצטרף? יפה יפה (יהיה לי עם מי לדבר בהסעה על הפורום) ברוכה הבאה, זהירות, הפורום מ-מ-כ-ר
יהודית.???? ה../images/Emo68.gifינית??? היום בהפסקה גלשתי הפוןרום ואז יהודית באה והסתכלה, אז הראיתי לה את הניקים של נועה וקרן אז ככה, יהודית? החלטת להצטרף? יפה יפה (יהיה לי עם מי לדבר בהסעה על הפורום) ברוכה הבאה, זהירות, הפורום מ-מ-כ-ר