שלום לכולם ,אני חדשה

scoutlavie

New member
שלום לכולם ,אני חדשה

למעשה אנ מעריצה של אלאניס כבר בערך 6 שנים....אבל רק היום גיליתי את הפורום. הספקתי כבר לקרוא פירושים לשירים והם ממש מעולים.מה שכן ,יש שם שירים שאני לא מכירה,מאיפה הם לקוחים-כמו השיר על המוזרים או שיר בשם סימפטומים. אני אוהבת לשמוע את אלאניס בכל מצב,אבל אין כמו לשים אותה בפול ווליום במערכת או בדיסק מן,בכל מצב רוח. אני ממש אוהבת את הרעיון שהיא כותבת שירים בעצמה,וזה הכל מחויות שלה.על כמה זמרות כבר אפשר להגיד דבר כזה? בכ"א ,אם מישהו יודע מתי יוצא לה דיסק חדש...אשמח לשמוע... ביי בינתיים.

קודם כול ברוכה הבאה!!!!!

עכשיו בקשר לשאלה הראשונה שלך! השירים שבטח לא הכרת הם שירים שאלאניס לא הכניסה לשום דיסק או ביצעה רק בהופעות אם תרצי אני אתן לך את הרישמה המלאה (רק תבקשי) ובקשר לשאלה השניה שלך אכן אמור לצאת דיסק חדש לאלאניס בסביבות דצמבר (נראה לי) תהני מהפורום יש כאן אחלה של אנשים...

AlanisJunkie

New member
היי, ברוכה הבאה..../images/Emo13.gif

שש שנים ולא גילית את כל השירים שלא נכנסו לדיסקים? מוזר..:) את מוזמנת לגלות אותם עכשיו, דרך חברי הפורום.

Rוית

New member
השיר על המוזרים?!?!? ../images/Emo2.gif

ככה להגיד על שירי מופת?! (אני? משוחדת? לאאא)
בכל מקרה, ברוכה הבאה
אני בטוחה שפה באמת תגלי עוד המון דברים על אלאניס..
ראיתי לפי הפרטים שלך שאת גם חובבת באפי...?

scoutlavie

New member
../images/Emo24.gifאני מצטערת

לא התכוונתי להעליב את המוזרים..זה לא שאני הכי נורמלית שיש.זה גם נשמע שיר מאוד נחמד,וגם השיר על מות סינדרלה..מאוד מיני ומפוכח. בכ"א דווקא כן מצאתי כל מיני מילים של שירים שלה באיזה אתר.בעיקרון את כל השירים שלה שיצאו על כל הדיסקים אני מכירה ממ שטוב ודי בע"פ, אבל לא הייתי מודעת לשירים שלא שוחררו וכל זה.אני חושבת שדי השגתי את המילים של כולם. אם למישהו פה יש את המילים ם של king of pain אני אשמח לקבל ,זה בין הבודדים שחסר לי עכשיו. בתשובה לשאלתך, אני כן די מעריצה של באפי,ראיתי את פרק המחזמר(אם יש לך מושג מה זה)מלא פעמים,כולל בהקרנה בסינמטק.אני חושבת שזו סידרה מאוד טובה ,ודי עצוב שזה נגמר,(וגם קצת הצורה שזה נגמר). בכ"א תודה על קבלת הפנים החמה ,או כמו שאלאניבס אמרה בהופעתה בראשון לציון ,עירי הקטנה :"u guys rock"

symptoms

New member
בבקשה../images/Emo59.gif

חשוב להדגיש שדווקא KOF כן שוחרר בדיסק האנפלאגד, ושהוא לא נכתב על ידי אלאניס אלא גרסת חידוש לשיר של סטינג והרי המילים
King of Pain There's a little black spot on the sun today That's my soul up there It's the same old thing as yesterday That's my soul up there There's a black hat caught in a high tree top That's my soul up there There's a flag pole rag and the wind won't stop That's my soul up there I have stood here before in the pouring rain With the world turning circles running 'round my brain I guess I'm always hoping that you'll end this reign But it's my destiny to be the king of pain There's a fossil that's trapped in a high cliff wall There's a dead salmon frozen in a waterfall There's a blue whale beached by a springtide's ebb There's a butterfly trapped in a spider's web There's a king on a throne with his eyes torn out There's a blind man looking for a shadow of doubt There's a rich man sleeping on a golden bed There's a skeleton choking on a crust of bread There's a red fox torn by a huntsman's pack There's a black winged gull with a broken back There's a little black spot on the sun today It's the same old thing as yesterday I have stood here before in the pouring rain With the world turning circles running 'round my brain I guess I always thought you could end this reign But it's my destiny to be the king of pain I'll always be king of pain​
בקשר לבאפי, פרק המחזמר רוקס. (וההקרנה הפעילה עוד יותר) <אם את רוצה גם לשמוע את השירים שלא יצאו בדיסק את מוזמנת לפנות אלי באייסיק> רעות

Mr Freeze

New member
באפי? וואאאאאחס

בחייכם, היא אפילו לא כוסית. תראו זינה, היא נסיכה!!!1

למעלה