שלום לכולם..אני חדשה..

offspringer

New member
טוב ההודעה הראשונה שלי, איזו התרגשו

ת. לי יש ADHD וחוץ מזה שאני די עצוב, אין לי בעיות, שזה די מפתיע אותי , כי שמעתי כל כך על ADHA ומשום מה אני לא ככה. טוב מה שרציתי להגיד זה, ראיתם את הפרק הראשון של העונה הרביעית בסאות´ פארק, טימי 200? אז לטימי יש ADD והוא לוקח רטלין ויש לו פטור משיעורים, כל הילדים רצו את זה ושיקרו כדי שיחשבו שיש להם ADD, אז הם לקחו רטלין ונהיו ישנוניים ומשעממים.

שלום לכל החדשים!../images/Emo140.gif

ברוכים הבאים ונחמד שמצאתם אותנו
לחמודה שדואגת לאח שלה - אל פחד, מגייסים לצבא בלי שום קשר למעבר בין מסגרות הלימוד, והדבר הטוב היותר הוא שהרבה ילדים עם ADHD שלא מצאו את עצמם בבית הספר מוצאים את עצמם בצבא בגלל המסגרת המובנית. לחמוד עם האזכור של סאות´ פארק - נעים לשמוע שאתה מתמודד טוב עם ההפרעה, הצחיק אותי הקטע על טימי, טוב שיש מי שמשלב גם מעט הומור

zivadina

New member
ברוך הבא

חבל לשמוע שאתה עצוב. גם אני הייתי עצובה הרבה שנים, ואולי זה היה בין היתר כתוצאה מזה שהרגשתי מבוזבזת, כי לא עברתי איבחון. כדאי שתבדוק למה אתה עצוב כל הזמן. חבל להעביר כל כך הרבה שנים בהרגשה כזאת, שגם גורמת לפחות מיצוי של היכולות שלך. אם עשית אבחון מסודר, אולי צריך עכשיו ללכת לפסיכולוג טוב, כדי לקבל כוון לפיתרון. אל תוותר. בהצלחה

מיכל25אב

New member
שלום לכולם..אני חדשה..

אני רק עכשיו מגלה את כוחו של האינטרנט...יש לי אח שאובחן כADHD הוא בן 18 ועבר כבר הרבה מסגרות.. (אנחנו דתיים)לצערי הוא כבר סיים בלי בגרויות ועכשיו הוא במסגרת ברעננה לאסטרני דתי..אבל גם בה הוא לא משקיע- וזה לא נראה שהוא יצא עם בגרות כלשהיא..אמא שלי משלמת לבית הספר הון תועפות.. הפחד הכי גדול שלי זה שלא יגייסו אותו אחרי הנדידה הזו בין המסגרות... למישהו פה ידוע משהו על זה?האם יש התחשבות בילדים כאלו בצבא? הוא מאוד חכם ומוכשר ומחזיק עבודה מסודרת כחובש בבריכה.. תודה מיכל.

למעלה