שלום לכולם אני חדשה פה...

ענבלושה

New member
שלום לכולם אני חדשה פה...

ויש לי כמה שאלות אליכם.... 1. למה האתר של הדורבנים לא עובד כבר פול זמן? 2. למה אני לא מקבלת יותר אימיילים ממאמ"ה? 3. כולם מכירים פה את כולם?? מקווה שלא הלאתי אותכם בשאלות....
~ענבל~

jowi

New member
../images/Emo68.gif ברוכה הבאה כפאווה ../images/Emo13.gif

טובבב...אני אנסה לענות: 1. לא יודעת 2. אין לי מושג 3. על זה אני יודעת לענות: אני לא יודעת, אבל אני לא מכירה כאן אף אחד...וגם אין לי כאן חברים...ואני עדיין נהנת
תהני פה גם מתוקה...אני יוני, בת 15, חולה לגלוסקא על ה ( Y )....

efratushke

New member
שלווווווווווםםםםםםםם

אך.. אני אוהבת את השם ענבל.. זה מעלה בי קונוטציות נפלאות!
בואי ואנסה לענות לך על השאלות: 1. הדורבנים בהפסקה.. תני להם להתארגן.. אני בטוחה שהאתר יחזור ויהיה הכי מגניב בארץ!!!!!!!!!!!! מממ ואם לא.. אז חבל
2. את לא מקבלת אי מיילים כי... מממ... אהה... ממ... אני רק בשלבי למידה איך שולחים אי מייל
אל תכעסו עלייייי!!!!!!!!!!! חחחחחחחח!!! השליטה שלי במחשב מאוד איפסית...........
3. כולם פה חברים!!!!!! ויוני סתם בסרטים מיותרים!! אני חברה של יוני [היא לא מודעת לזה כנראה...... היא מדחיקה/מכחישה (קשה לי להבין את ההבדל)!! למדנו את זה בפסיכולוגיה!!] ועכשיו אני גם חברה שלך! אוווווווווווווו
השתלבות בכיף מותק!! ממ אני אפרת ד"ש בבית

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

קודם כל, השתלבות נעימה
1. אני חושבת שהאתר לא עובד בגלל ההפסקה, אבל גם כי הם מחפשים וואבמאסטר שיתפעל אותו. 2. המנהלים של מאמ"ה התחלפו, וברגע שהן יבינו איך לשלוח אימייל, הן בטח תעשנה זאת... 3. הרוב המכריע מכיר אחד את השני, וזה מהופעות שפגשנו שם אחד את השני.

efratushke

New member
זה בגלל שאני בלונדינית../images/Emo68.gif

גיא הזה....... גרררררררררר!!!!

ענבלושה

New member
אה טוב לדעת...

טוב אתם באמת נראים מאוד חברותיים פה.... חחח בכמה הופעות הייתם של הדורבנים??? אתם יודעים מתי יוצא להם הדיסק השני? אחות של חברה שלי נשואה לאח של גיא ואייל והוא השמיע לה שיר מגניב שלהם שאייל עושה קולות של אתיופים וזה שיר על אתיופי שנוסע במונית בכביש אילון דרום.... איזה חמודים שהםםםםםםם אני כבר לא יכולה לחכות שיצא להם הדיסק השני... אבל היא אמרה לי שעל כל שיר הם עובדים איזה חודש... איזה ביאוס... טוב אני אנסה להעלות פה תמונה שלי עם אייל מלפני ההופעה שלהם בלונה פארק בחופש הגדול...

מאיגו

New member
המממממממ

א.תודה
ב.הייתי ב-5 הופעות ג.נראה לי שבקיץ2005 (בכלל לא בטוח) ד.אחות של חברה שלך היא מזיגית?!גם אני רוצה!!!... ה.גם אנחנו לא יכולים לחכות(אני לפחות...) ו.תמונה של אייל תמונה של אייל תמונה של אייל!!!!!!

ענבלושה

New member
סורי...

אני לא מצליחה לעלות תמונות לפה.. אבל אם את רוצה אז זה האייסי שלי: 337061988 ואני יכולה לשלוח לך באייסי את כל התמונות... וואי איזה כיף זה היה.. הייתי בחזרה שלהם... כאלה חמודים הם היו.... נוסטלגיההההההההה

עדנונית

New member
שלום וברוכה הבאה!!!../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

שמי עדן ואני בת 16 ויהיה נעים מאוד להכיר אותך!!

כתמונית

New member
שלום שלום!!

ברוכה הבאה!!! תמיד כייף שיש חדשים!!! מממ... אם יורשה לי עוד להגיב בקשר למיילים... בתור החצי השני והרצסיבי של יו"ריות מאמ"ה (אני הכתומה שכולם מדברים עליה.... אם תבואי למפגש בחנוכה תראי...) אז ככה.... בוא נאמר שבאמת אני ואפרת עוד לא התשלטנו לגמריי על כל הקטע של המיילים - ו אפרת זה לא בגלל שאת בלונדינית! אני מפגרת לא פחות :) אז ככה... אז - בכייף כייף!!! ו.... רק בריאות!!! ד"א...חחח.. אם חברה שלך נשואה למזיג אז את הכי קרובה לצלחת מכולנו..חחח... נראה לי שאנחנו צריכים לשאול אותך שאלות עליהם לא?

ענבלושה

New member
חח לא נראה לי

חחח אחות של חברה שלי, לא חברה שלי.. בכל זאת.. חברה שלי רק בכיתה י'.. כמוני.. לא נראה לי שההורים שלה יתנו לה להתחתן בגיל כזה.. וחברה שלי הזאתי הייתה אמורה לבוא איתי בחופש הגדול למפגש שהיה בחופש הגדול בגני התערוכה אבל היא חטפה קלקול קיבה אז לא יכלתי לבוא..... אבל הם זוכרים אותה...כשראיתי אותם בלונה פארק שאלתי אותם עליה והם זכרו... גאד הם כאלה חמודייייםםםםםםם אני חייבת שיוציאו כבר תדיסק השני שלהם!!!

למעלה