שלום לכולם, אני אדם חרדי

שלום לכולם, אני אדם חרדי

ויש לי הרבה פעמים פנטזיות זאת אומרת שאני מפנטז המון על בחורות איך אפשר להגשים פנטזיות כאלה?

אולי צריך איזה נוסח קבוע

כזה שנשלוף בכל פעם שתופיע מודעה כזאת. כי למען האמת (וזה לא אישי נגדך) זה מתחיל קצת לעייף. בכל מקרה - תכתוב היא אמרה לי תכתוב זה הכי קרוב להגשמה בקרוב, תכתוב כי אתה יכול. תכתוב מהלב או מהטחול. עד היום די מוזר, לא כתבת דבר...

שלב, שלב עולים בסולם ../images/Emo11.gif

או כמו שהיה אומר בגבסטר נחמד, אבל זה המקום לכתוב מי ? מה ? כמה ? למה ? העיקרון הוא בסיסי אולי קודם תכתוב תעלה את כל הפנטזיות ומה יהיה האלה..... הכל כבר תלוי

אוקיי אז הפנטזיה שלי זה להיכנס

הבייתה עם בחורה ולןשבת ככה על הספה ולדבר על כל מיני דברים ולאט לאט להתחיל לגלוש עם הידיים כלפי מטה, ואז להיכנס יחד למקלחת ולהתחבק ולהתנשק במקלחת, ואז לצאת שנינו עטופים במגבת ולהמשיך את השיחה שלנו יחד בספה וכך להתקדם הלאה והלאה

"ברחל ביתך הקטנה" ../images/Emo4.gif

נסיון הסברה אחרון!!!!!!!!! למזלך אני בעבודה בוא נראה מה יצא לי ספונטני אבל העיקר שתבין יום עמוס היום אני לבד בבית אני חושב לעצמי בדרך חזרה מהעבודה מקלחת ולמיטה עוד יום שיגרתי משעמם נראה לי אני מתנוון כמה זמן שלא נגעתי בבחורה מתגעגע לריח לתחושה למגע רק מהמחשבה עומד הזין חזק בתוך המכנסיים הפקקים כאלה יכולים להטריף מטורפים ואז אני רואה אותה עומדת לה בתחנה חולצה מכופתרת לבנה חצאית לבנה השיער אסוף בצורה שובבה מושיטה את ידה לא עומד בפיתוי נעצר לידה " לאן את צריכה " "אלעד" אני מחייך אליה "בואי, תעלי אני גר באותו החור" היא מיד מחייכת לעברי ונכנסת לשבת במושב לידי אני נושם בערגה את הריח שהיא מכניסה לרכב והזקיפה אין לי איך להסתיר אותה אני מנסה להשתלב חזרה בתנועה ולא להביט בבחורה "אכפת לך לשים מוזיקה " "חופשי, שמי מה שבא לך" אני מאשר לה מנסה להתרכז בכביש כאילו אני במבחן נהיגה היא שמה מוזיקה לועזית מפזרת את שערה מתקרבת בגופה אל המזגן ולי נהיה ממש חם היא פותחת כפתור מוציאה מראה קטנה מתיקה ומארגנת את עצמה "אז מה לך באלעד?" "חברה, אנחנו לבד ההורים שלה נסעו לחופשה, ולא בא לה לישון לבד" אני מהנהן "ומה איתך?" "אני גרוש, גר לבד בדירה" שוקל אם להמשיך זקוק בדחיפות למגע של אישה אבל לא רוצה להבהיל אותה המוזיקה משתנה ליותר קצבית והיא על הכסא מתנוענעת מזיזה במקצעניות את התחת חושב עליה רוכבת וטיפות מתחילות זולגות. היא מביטה בעניה על הזקיפה לא אומרת מילה רק מושיטה לעברה את ידה מבעד למכנס ממלטפת לי אותה אנחנו כבר בכניסה לישוב יכולים לראות מחשבה חולפת בלי הרבה רצון לסלק את ידה אני מחכך בגרוני "איפה להוריד אותך?" "בדירה שלך" אני מביט בה רואה את המבט המיוחם שלה כבר לא צריך לדמיין היא היום תהיה אצלי אני אחוש במגע של עורה הלבן על גופי. נכנסים הביתה היא נכנסת בטבעיות גמורה מורידה את סנדליה ומתיישבת על הספה אני ניגש למטבח מוזג לה שתיה קרה ומגיש לה אני מובך מאיפה מתחילים ? מה עושים ? אני מתיישב לידה היא מחייכת אלי ובלי הרבה להשתהות היא מקרבת את שפתיה אלי מנשקת בריפרוף את שפתי אני מניח ידי על כתפיה מלטף את צוורה מתענג על המגע מעביר ידים על גופה והיא תוך כדי נשיקה מתיישבת עלי ומתחילה לנשק אותי בתאוה נושכת את השפה שלי מוצצת לי אותה מבעד למכנסיים היא משתפשפת בזקיפה שלי משמיעה גרגורים וקלות מטריפים אני מוריד ממנה את חולצתה מפשיט את החצאית שלה מלמעלה מביט בה היא פורמת לי את כפתורי החולצה ידיה פותחות לי את החגורה אני מלטף את שדיה הפיטמות שלה עומדות אני צובט אותם לאט ברכות ואז מתחיל ביותר אגרסביות היא מתקמרת עלי מתנוענעת על הזקיפה במכנסי הערתי בה את החיה הרדומה היא מתרוממת אני משיל מעליה את התחתון והחזיה והמכנסיים והבוקסר שלי כבר על הריצפה אני מתקרב אליה היא נצמדת החום של גופה היא רעבה ואני גווע אליה נוגע בכניסה לכוס שלה היא נוזלת כל כך רטובה אני מכניס אצבע ועוד אצבע והיא פוסעת לאחור אני נגרר אחריה היא נשענת על הקיר מרימה רגל כורכת אותה סביבי לוקחת את הזין שלי ובלי הרבה הקדמות בעוצמה אני חודר אליה מזיין אותה שנינו צרכים את זה חזקקקקקק שנינו מתנוענעים שומרים על קצב היא נצמדת לקיר צווחתואני מזיין אותה בחוזקה היא אוחזת בישבן שלי נועצת צפורניים כי כל כך טובה אני גונח מרגיש את הפורקן בא היא כבר עוצמת עיניים נשימת מואצת "נו קדימה , היא ממלמלת אאאני גוו ממרתת " היא בצעקה ואני מזריק את כולי לתוכה מתנשף גונח "אההההההההה" מחזיק בה חזק היא תשושה הרגלים שלה בקושי מחזקות אותה אני מיישר אותה מביט בענייה מנשק אותה ומרים אותה למקלחת שם מנקה אותה מסבן כל איבר שלה נהנה מהמגע נהנה מהתחושה אני בבית ובידים שלי יש בחורה לבנבנה יפיפיה אני חוקר את גופה כל נקודה מה עושה לה המיים זורמים על שנינו היא מנומנמת ועלי נשענת אני מכבה את המיים עוטף אותה במגבת גדולה ולוחש לה "בואי מתוקה, שכבי במיטה " מקווה שעכשיו ברור לך ולו במעט מה זה לפנטז ואם לא???????????????????????????? אז אתה בבעיה קשה קשה

למעלה