שלום לכולםם

חוה16

New member
שלום לכולםם

היי אני חוה אמ.. אני מכירה את ארוסמית מגיל 12 כשראיתי את הסרט ארמגדון ושמעתי את השיר.. מאז הלהקה נחשבת בעיני ללהקה הכי טובה שיש! אני צריכה עזרה אם תוכלו לעזור לי.. החלטתי לעשות את הפרוייקט באנגלית על הלהקה ואני צריכה להציג שאלת חקר כלשהי מה אני יכולה לשאול עליהם? תודה..:)

HeAVeN or HelL

New member
אממ..

אממ.....שאלת מחקר.... את יכולה ללכת בכיוון של: איך הלהקה השפיעה על עולם הרוק של היום. או, אילו אספקטים בתרבות הושפעו בעקבותיה. או, הדברים החיובים והדברים השלילים שנגרמו כתוצאה מהמוזיקה/הלהקה עצמה... משהו בסגנון. היתה לי עבודה דומה בפרוייקט שלי... יש כאן גם אופציות לשאלונים שאפשר לחבר וכאלה... מקווה שתרמתי..

AeroTom

New member
שלום חוה

ברוכה הבאה. לא אמרת בת כמה את כיום, אבל אני מנחש שבסביבות ה-21?
לא יודע מה להציע לך לפרוייקט, אבל אפשר אולי להתמקד על משהו בקריירה שלהם. הכניסה וחזרה מהסמים, העזיבה והחזרה של ג'ו ובראד וזה שהלהקה שורדת כיום עם חבריה המקוריים מעל 30 שנה, שזה דבר ממש יפה. אולי ללכת יותר בכלליות ולעשות על להקות שהתחילו בשנות ה-60\70 ועדיין פעילות כיום... בקשר להודעה שלך משרשור אחר שאמרת שאת לא יודעת שמות של אלבומים, אז אני מניח שאין לך אף אלבום עדיין? בכל מקרה, את גם מוזמנת להיעזר בדיסקוגרפיה במאמרים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=923&a=52612&c=5586&sc=0&ssc=0 וגם אנחנו פה בשביל לענות או להוסיף מידע. ותראי, הדרך הכי טובה להתחיל לדעת דברים ולהכיר את הלהקה לעומק, או להכיר שמות אלבומים, היא פשוט להתחיל לקנות את אלבומי הלהקה. לאט לאט ונכנסים ככה לעומק ומכירים עוד ועוד. שהות נעימה כאן

בָלבָל

New member
היי חוה!

גם אני עשיתי בתיכון עבודה על הלהקה
אין לי כרגע רעיון מעניין, נתנו לך פה כבר מספיק רעיונות טובים! מקוה שתמשיכי להשתתף פה!! ברוכה הבאה ענבל

SaintJohn

New member
ברוכה הבאה לפורום, חוה../images/Emo140.gif

נתנו לך פה דוגמאות טובות מאוד לדעתי לשאלות חקר, אבל אני חושב שהשאלה מהי השפעת הלהקה על עולם הרוק בפרט והמוזיקה בכלל, זו השאלה הטובה ביותר. את מוזמנת להמשיך ולכתוב פה בפורום על מה שבא לך שקשור לאירוסמית', לשאול כל שאלה שעולה לך בראש, להשתתף בדיונים ולהביע את דעתך. טוב לראות שחבר'ה חדשים כותבים פה, אני מקווה שיהיו עוד.

חוה16

New member
תודההה

תודה רבה לכולם עזרתם לי מאוד..:) ותומר..? אני בת 16 חח לא 21.. כשאני יקבל משכורת אני יקנה דיסק.. פשוט עד עכשיו היו לי דברים הרבה יותר דחופים לעשות עם הכסף..

AeroTom

New member
חשבתי 21 בגלל שכתבת שכשהיית בת 12 אז

ראית את ארמגדון ושמעת את השיר בפסקול, והם שוחררו בשנת 1998...אז זה לא היה בזמן שהם יצאו...סבבה
ועדכני באמת לגבי קניה. אנחנו כאן כמובן לעזור.

Aerosmith2006

New member
שלום שלום! ../images/Emo13.gif

אני עשיתי על סטיבן טיילר עבודה בצרפתית
ברוכה הבאה! בת כמה את כיום עוד לא הבנתי(?)

למעלה